Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(vickyyy @ 2010 03 01, 14:21)
Fresh 16 H3 kainuos 2333lt
Vital Blue H3 kainuos 2200lt
Yra dar labai nemažai čiužinių, kuriuos reikėtų užsisakyti iki Vėlykų, daug kur vyksta akcijos, kad ir čia e.interjeruvizija.lt
tikrai už šią sumą nusipirksite gerą čiužinį.
Vilniuje yra daug kur galimybė pasigulinėti ir pasičiupinėti. Kiek supratau jūs iš Vilniaus? tikiuosi neklystu smile.gif

Aha, iš Vilniaus smile.gif Ačiū už info, reikės eit į parduotuvę matuotis čiužinių ir grotelių biggrin.gif

QUOTE(pempe1 @ 2010 03 01, 14:45)
Geriau  imti komplekta . Comfort groteles ir Dubaj ciuzini. Bus istisinis 200x200 su viskoelasto intarpais sunkiausiuose kuno vietose apgaubs. Kaip ir rasete labai minksto nesinori ax.gif  tai jis vidutinio minkstumo . 7 anatomines zonos. Aukstesnis apie 20 cm. Jei nerasite nuoroda idesiu.
Papildyta:
Dar is latekso ciuziniu galite paziureti ,jie istisiniai ,kai kurie. Taciau dubaj su viskoelasto intarpais ir istisiniu branduoliu jums tinkamesnis butu

Ačiū, nuorodas radau wink.gif O Dubaj čiužinys taip išeina universalesnis, kad skirtingiems svoriams labiau tinka? Nes maniau, kad reguliuojamo minkštumo grotelės šiuo atveju šiek tiek padėtų...

QUOTE(Cristo @ 2010 03 01, 15:39)
grotelems taikoma 2 metu garantija paprastenem, triton 5 metu garantija. Paprastesnes tarkime kaip lr-1-g tarnautu kokius 8 metus, o lignum starr ar triton apie 15 metu.

Dėkui, dabar žinosiu smile.gif
Atsakyti
Kaune SBA centre teko pagulinėti ant čiužinių , manau , mano ir mb poreikius labiausiai atitiktų viskoelastiniai , ten vienas toks visai smagus "visco comfort" - bet , kad tokio pavadinimo čiužinio neranda net google g.gif
ir vistik norėčiau smulkiau , kuris čiužinys turi daugiau pliusų - athena plius ar bahrein (reiktų kuo minkštesnio , svoriai 52 ir 73)
Atsakyti
Skaiciau skaiciau as cia ir supratau kad nieko apie ciuzinius nesuprantu doh.gif
renkames ciuzini lovai su grotelemis, 160x200, aukscio reikia 20 cm. Kaina iki 1000 Lt.. gal kas ka rekomenduotumet? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuka1 @ 2010 03 02, 21:51)
aciu uz ideja  4u.gif  bet ar pagalves nepriklauso higienos prekiu kategorijai  ? blush2.gif 
mes pirkom top shope  doh.gif  ta pagalve turi specifini kvapa, yra guzuota ir viduje neaisku kokio slamsto prideta  unsure.gif atsikelus ryte skauda spranda  g.gif 
taigi, kas norite problemu su miegu, uostyti neaiskaus pobudzio kvapa ir atsikelus jausti sprando skausmus - pirkite Dormeo classic pagalves ir isitikinkit!

Ir dar ...  smile.gif  Pikta as ant Dormeo  tongue.gif  Kazin kodel Dormeo ciuziniu gamintojai nepateikia ekspozicijoje, kaip paprastai buna, ciuzinuko pjuvio?  g.gif  manau zinau atsakyma  doh.gif  unsure.gif

Priklauso, todėl ir negalima kokybiškiu prekiu grąžinti:) Bet jei preke nekokybiška, tai privalo priimti. Jei prekės dydis neatitinka to, kas parašyta prekės specifikacijoje (šiuo atveju ant pakuotės), tai galima traktuoti, kad prekė nekokybiška mirksiukas.gif
Pripažįstu, kad toks grąžinimas, tai priekabių ieškojimas, tačiau ta pagalvė iš tiesų guzuota, turi specifinį kvapą ir viduje neaisku kokio slamsto prideta... Kitą kartą pirkdama pagalvę rinksiuos atidžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 03 03, 10:40)
Cia turi mintyje nauja ciuzini is SBA centro, kuris yra Lono gamybos?

Jeigu taip, tai labai svarbu uz kokia kaina tu ji nusipirksi? Tada galeciau palyginti, zinau, kad ten 60 tankio viskoelastinis poliuretanas ir apatinis HR 40 tankio, tai kokybiskai padarytas paparastos, Tempuro tipo konstrukcijos ciuzinys. As jo nebandziau naturoje kol kas ir turiu pasiklausti draugo, kaip jis vertinamas.
Aisku viena, Athena Plus yra geresnis ciuzinys ir jei kaina skiriasi nedaug, imciau ja.

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2010 03 02, 20:20)
Kuria tu turi Dormeo Clasic ar Dormeo Memosan?
Aš pas draugę mačiau Dormeo Memosan ir iš pirmo žvilgsio ji man patiko. Tačiau parduotuvėje nenagrinėjau kuo jos skyriasi ir pasigriebiau Dormeo Clasic. Džiaugiuosi, kad man ją pavyko grąžinti, nes priešingu atveju būtų tekę išmesti...
Daugiau Dormeo nepirksiu, rinksiuos kokybiškesnę ax.gif

as turiu dormeo memosan, na taip kvapas sioks toks pradzioje buvo, bet jis kazkaip manes neerzino:)
Atsakyti
Sveiki, gal kas galit atsakyti ar i visas lovas galima ideti tas groteles, nes as kai pirkau nebuwo ten jokiu groteliu tik paprastas spiruoklinis ciuzinys ant tokiu 3 laikykliu paguldytas. mano lova 200 ant 160 ideciau paveiksliuka bet nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Dzintariukas @ 2010 03 03, 10:18)
Aha, iš Vilniaus smile.gif Ačiū už info, reikės eit į parduotuvę matuotis čiužinių ir grotelių  biggrin.gif
Ačiū, nuorodas radau wink.gif O Dubaj čiužinys taip išeina universalesnis, kad skirtingiems svoriams labiau tinka? Nes maniau, kad reguliuojamo minkštumo grotelės šiuo atveju šiek tiek padėtų...
Dėkui, dabar žinosiu  smile.gif

Taip universalesnis, kai groteles kietos su didesniais tarpais, dar Pure Sleep Royal Memory čiužinys, arba prestige tubes reiketu pabandyti kontrasta ant kiek jausit patys skirtuma su prestige tubes padeti ant lignum starr ir padeti ant comfort groteliu.

QUOTE(Inmanta @ 2010 03 03, 10:25)
Kaune SBA centre teko pagulinėti ant čiužinių , manau , mano ir mb poreikius labiausiai atitiktų viskoelastiniai , ten vienas toks visai smagus "visco comfort" - bet , kad tokio pavadinimo čiužinio neranda net google  g.gif
ir vistik norėčiau smulkiau , kuris čiužinys turi daugiau pliusų - athena plius ar bahrein (reiktų kuo minkštesnio , svoriai 52 ir 73)

Palaukite dar deruosi, del kainu su viena imone ax.gif gali iseiti nudereti uz gera kaina 50 tankio branduolys ir viskoelasto perdanga 5 arba 6cm. Is abieju pusiu uz panasia kainais isvardintu auksciau. Athena minkstesnis, taciau zemesnis ir jam butinai reikia geresniu minkstos pakabos ir tankiu groteliu. Athena poliuretano 38 o viskoelasto nerandu tankio . ax.gif pabandysiu suzinoti.
Atsakyti
QUOTE(ensueno @ 2010 03 03, 19:35)
Sveiki, gal kas galit atsakyti ar i visas lovas galima ideti tas groteles, nes as kai pirkau nebuwo ten jokiu groteliu tik paprastas spiruoklinis ciuzinys ant tokiu 3 laikykliu paguldytas. mano lova 200 ant 160 ideciau paveiksliuka bet nemoku.

Tai su Jusu turimas ciuzinys su mediniu remu ir yra vienpusis ,jei teisingai supratau? O kaip laikyklei - pagaliukai issideste?
Atsakyti
Taip su mediniu remu o tie laikikliai skersai lovos yra trys vienas prie pat virsugalvio kitas gal uz koko 0,5 m nuo to ir dar vienas 20 cm nuo kito lovos krasto. ir per viduri gaunas apie 1,3 tarpas. Tai man ir idomu ar idejus groteles as ju nesulauzysiu?
Atsakyti
Ir jei viskas gerai su mano lova tai noreciau kad patartumet del ciuzinio. Ugiai 163-180 svoriai 60-73. Deciau triton groteles ir ziuzini iki 2000 nu max 2200. Kiek skaiciau Aruba h2 athena plius butu idealiausias variantas su musu svoriais. Jei nesunku parasykit, gal dar kokiu yra panasios kokybes o gal net geresniu uz tokia kaina.
Atsakyti
Pempe1, ir visi kiti kas suprantat apie lovas..
Gal galit uzmesti aki i mano lova padariau nuoroda. Ar galima i ja det triton groteles ir ortopedini ciuzini?
http://yfrog.com/bc20100303843j bijau prisipirkti ciuziniu po kelias stukas kai nesu tikras del ju panaudojimo 100%
Atsakyti