Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(Darfe @ 2010 03 02, 00:11)
Sveiki, man reikalingas nestandartinis čiužinukas. Gal žinot kur galima užsisakyt?  4u.gif

Kokie matmenys? ar tikrai tai nestandartas? Parasykite, gal padesime.
Atsakyti
Zoran, ka galvojate apie ciuzinuka Harmony?
na kas liecia Dormeo produkcja, tai nusipirkome pagalves klasikines schmoll.gif KOSMARAS doh.gif niekam nerekomenduociau ju produkcijos 4u.gif
ir va grazint negalima, perkant tiesiogiai is parduotuves doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuka1: 02 kovo 2010 - 10:43
QUOTE(Skinte @ 2010 03 02, 10:56)
Aš miegu ant Dormeo Memosan. Man tai puikiai viskas. Dar tą ploną čiužinuką esu pasiklojus, taip kad ir išmiegu ir pailsiu.. smile.gif Tikrai galėčiau rekomenduoti savo draugams smile.gif

na, as taip pat nesiskundziu ju kokybe, tiesiog gal vieniems, tai puikiai tinka, o kitiems - va, nusivilia g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka25 @ 2010 03 02, 12:41)
na, as taip pat nesiskundziu ju kokybe, tiesiog gal vieniems, tai puikiai tinka, o kitiems - va, nusivilia g.gif  g.gif

O jūs žinote ant ko miegate? Kas tame jūsų čiužinio viduje? Iš ko pagamintas tas čiužinukas? Ir ar tai, ką jums sakė, kad jūs perkate yra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(tuka1 @ 2010 03 02, 10:40)
na kas liecia Dormeo produkcja, tai nusipirkome pagalves klasikines  schmoll.gif KOSMARAS  doh.gif  niekam nerekomenduociau ju produkcijos  4u.gif
ir va grazint negalima, perkant tiesiogiai is parduotuves  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš irgi buvau susigundžiusi klasikine Dormeo pagalve, kurią pirkau Maximoje, tačiau grąžinau ax.gif Kai nunešiau grąžinti, pasakiau, kad jos išmatavimai neatitinka, kaip kad parašyta ant įpakavimo tongue.gif Iš tiesų, jei tu šią pagalvę pamatuotum, tiksliai tokių centimetrų neišgautum.

Aš taip pat nerekomenduočiau jos pirkti. Už tą ar panašią sumą, kiek jos kainuoja, tikrai galima įsigyti geresnių pagalvių ar kitų daiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monet: 02 kovo 2010 - 14:45
[quote=Monet,2010 03 02, 15:44]
Aš irgi buvau susigundžiusi klasikine Dormeo pagalve, kurią pirkau Maximoje, tačiau grąžinau ax.gif Kai nunešiau grąžinti, pasakiau, kad jos išmatavimai neatitinka, kaip kad parašyta ant įpakavimo tongue.gif Iš tiesų, jei tu šią pagalvę pamatuotum, tiksliai tokių centimetrų neišgautum.

Aš taip pat nerekomenduočiau jos pirkti. Už tą ar panašią sumą, kiek jos kainuoja, tikrai galima įsigyti geresnių pagalvių ar kitų daiktų mirksiukas.gif
[/quot

jei sakai, kad geresniu pagalviu ar antklodziu, galima nusipirkti uz mazesne kaina, bet kad kokybe butu garantuota, kaip ir tencel? tai kur? blush2.gif blink.gif
Atsakyti
[quote=ingulka25,2010 03 02, 18:03]

[/quot

jei sakai, kad geresniu pagalviu ar antklodziu, galima nusipirkti uz mazesne kaina, bet kad kokybe butu garantuota, kaip ir tencel? tai kur? blush2.gif blink.gif
[/quote]

juk buvau įmetus nuorodą, ten tikrai nebus pigiau, nes ten geresnė produkcija.
1001 naktis
Vivjena
interjeruvizija.lt
ir labai daug kitų parduotuvių turi normalios produkcijos.
Atsakyti
[quote=ingulka25,2010 03 02, 17:03]

[/quot

[/quote]

Ar tu esi atidžiai apžiūrėjusi Dormeo Clasic pagalvę, pagulėjusi ant jos?

Aš nedirbu šioje srityje ir kainų lyginamosios analizės neatlieku mirksiukas.gif Tiesiog man pagailo tų kapeikų, išleistų kinietiškam šlamštui, ant kurio mūsų šeimoje niekas nepanoro miegoti. Šios pagalvės tik graži reklama per TV. Jei kokybiškesnė kainuoja daugiau nei 119,90 lt, kiek mokėjau už tą Dormeo Clasic, tai naudingiau mokėti daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2010 03 02, 18:44)
Ar tu esi atidžiai apžiūrėjusi Dormeo Clasic pagalvę, pagulėjusi ant jos?

Aš nedirbu šioje srityje ir kainų lyginamosios analizės neatlieku mirksiukas.gif Tiesiog man pagailo tų kapeikų, išleistų kinietiškam šlamštui, ant kurio mūsų šeimoje niekas nepanoro miegoti. Šios pagalvės tik graži reklama per TV. Jei kokybiškesnė kainuoja daugiau nei 119,90 lt, kiek mokėjau už tą Dormeo Clasic, tai  naudingiau mokėti daugiau mirksiukas.gif

Na, as turiu dormeo pagalve, taip pat ir ciuzini, tai nusiskundimu tikrai neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka25 @ 2010 03 02, 19:02)
Na, as turiu dormeo pagalve, taip pat ir ciuzini, tai nusiskundimu tikrai neturiu rolleyes.gif

Kuria tu turi Dormeo Clasic ar Dormeo Memosan?
Aš pas draugę mačiau Dormeo Memosan ir iš pirmo žvilgsio ji man patiko. Tačiau parduotuvėje nenagrinėjau kuo jos skyriasi ir pasigriebiau Dormeo Clasic. Džiaugiuosi, kad man ją pavyko grąžinti, nes priešingu atveju būtų tekę išmesti...
Daugiau Dormeo nepirksiu, rinksiuos kokybiškesnę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2010 03 02, 16:44)
Aš irgi buvau susigundžiusi klasikine Dormeo pagalve, kurią pirkau Maximoje, tačiau grąžinau ax.gif Kai nunešiau grąžinti, pasakiau, kad jos išmatavimai neatitinka, kaip kad parašyta ant įpakavimo tongue.gif  Iš tiesų, jei tu šią pagalvę pamatuotum, tiksliai tokių centimetrų neišgautum.

aciu uz ideja 4u.gif bet ar pagalves nepriklauso higienos prekiu kategorijai ? blush2.gif
mes pirkom top shope doh.gif ta pagalve turi specifini kvapa, yra guzuota ir viduje neaisku kokio slamsto prideta unsure.gif atsikelus ryte skauda spranda g.gif
taigi, kas norite problemu su miegu, uostyti neaiskaus pobudzio kvapa ir atsikelus jausti sprando skausmus - pirkite Dormeo classic pagalves ir isitikinkit!

Ir dar ... smile.gif Pikta as ant Dormeo tongue.gif Kazin kodel Dormeo ciuziniu gamintojai nepateikia ekspozicijoje, kaip paprastai buna, ciuzinuko pjuvio? g.gif manau zinau atsakyma doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuka1: 02 kovo 2010 - 21:57
QUOTE(tuka1 @ 2010 03 02, 11:40)
na kas liecia Dormeo produkcja, tai nusipirkome pagalves klasikines  schmoll.gif KOSMARAS  doh.gif  niekam nerekomenduociau ju produkcijos  4u.gif
ir va grazint negalima, perkant tiesiogiai is parduotuves  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Cia turi mintyje nauja ciuzini is SBA centro, kuris yra Lono gamybos?

Jeigu taip, tai labai svarbu uz kokia kaina tu ji nusipirksi? Tada galeciau palyginti, zinau, kad ten 60 tankio viskoelastinis poliuretanas ir apatinis HR 40 tankio, tai kokybiskai padarytas paparastos, Tempuro tipo konstrukcijos ciuzinys. As jo nebandziau naturoje kol kas ir turiu pasiklausti draugo, kaip jis vertinamas.
Aisku viena, Athena Plus yra geresnis ciuzinys ir jei kaina skiriasi nedaug, imciau ja.
Atsakyti