Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(vickyyy @ 2010 03 01, 16:05)
Ingulka25,
aš nesakau, kad tai yra bloga patalunė, man ima juokas, kai jūs neįsigininę nei vienas pasakojate jos privalumus, o net nežinote kas tai ir iš ko tai gaminama?
Ar jūs žinojote, kad tai yra eukalipto pluoštas??? Nei vienas man šito negalėjote pasakyti. O dar ar žinote, kad ta tencel patalynė gali būti kimšta paprasta sintetika? Todėl reikia tikrinti, kad būtų ta sintetika naujos kartos ir tikrai išgarintų drėgmę. Ar žinote kaip patikrinti???
Aš tikiu, kad ji  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir esu ją bandžiusi ir pati ja prekiauju, bet juokas ima, kad tiesiog numetate tą info, kaip šuniui kaulą, o plačiau apie ją nieko, tik tiek, kad tai jėginis dalykiukas, "jaučiamės kaip karaliai", o kas jūs padaro karaliais? Ir šiaip kaip ji tą drėgmę išgarina? Netikiu, kad bent vienas man atsakys...

Neužsipulk tu taip žmogaus, išgasdinsi visus čia, po to bijos užsukti ir paklausti. Viskas normaliai, kiti ir tiek neparašo, paskaityk ankstesnius Dormeo gyrėjus.
Kiek man žinoma, drėgmės išgarinimas tiesiogiai priklauso nuo oro pralaidumo, tai vienas iš faktorių, bet ne vienintelis, kiek žinau, kas liečia patalynę.
Ten kai kurios medžiagos turi keletą triukų, kurie sugeba ir temperatūros perteklių užrakinti, bei jį atiduoti savo laiku, nors tai ir sunkiai paaiškinama ir dažnai būna marketingas. Žodžiu dėl patalynės nesiginčiju, nelabai ji manes domina.
Atsakyti
Ups.... nenorėjau nieko gasdinti smile.gif
Bet negaliu leisti žmonėm aklai rinktis, tiesiog norėjau perspėti, kad rinktųsi atidžiau ir.... tikrintų informaciją.
Atsakyti
Mano drauge nusipirko reklamuojama Dormeo ciuzini, tai jau menuo kaip turi, sake i nieka nekeistu thumbup.gif Ir issimiega puikiai, ir savijauta geresne sake blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2010 03 01, 19:34)
Mano drauge nusipirko reklamuojama Dormeo ciuzini, tai jau menuo kaip turi, sake i nieka nekeistu  thumbup.gif  Ir issimiega puikiai, ir savijauta geresne sake  blush2.gif

Paklausk ant ko pries tai miegojo ir viskas pataps aisku.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 01, 16:05)
Ingulka25,
aš nesakau, kad tai yra bloga patalunė, man ima juokas, kai jūs neįsigininę nei vienas pasakojate jos privalumus, o net nežinote kas tai ir iš ko tai gaminama?
Ar jūs žinojote, kad tai yra eukalipto pluoštas??? Nei vienas man šito negalėjote pasakyti. O dar ar žinote, kad ta tencel patalynė gali būti kimšta paprasta sintetika? Todėl reikia tikrinti, kad būtų ta sintetika naujos kartos ir tikrai išgarintų drėgmę. Ar žinote kaip patikrinti???
Aš tikiu, kad ji  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir esu ją bandžiusi ir pati ja prekiauju, bet juokas ima, kad tiesiog numetate tą info, kaip šuniui kaulą, o plačiau apie ją nieko, tik tiek, kad tai jėginis dalykiukas, "jaučiamės kaip karaliai", o kas jūs padaro karaliais? Ir šiaip kaip ji tą drėgmę išgarina? Netikiu, kad bent vienas man atsakys...

Vickyyy, tai gal vis del to atsakytumėte į tuos klausimus, kuriuos čia iškėlėte. Kokie Tencel privalumai - trūkumai ir pan. ? Kokia turėtų būti sudėtis, kad patalynė būtų verta įsigyti? Jei antklodės užpildas: 50 % liocelis, 50 % intelis - čia gerai ar blogai? Nors aš išsirinkau kitą variantą, bet šiaip būtų įdomu sužinoti apie geriausias sintetines medžiagas patalynės gamyboje.
Atsakyti
QUOTE(giedrius123 @ 2010 03 01, 21:50)
Vickyyy, tai gal vis del to atsakytumėte į tuos klausimus, kuriuos čia iškėlėte. Kokie Tencel privalumai - trūkumai ir pan. ? Kokia turėtų būti sudėtis, kad patalynė būtų verta įsigyti? Jei antklodės užpildas: 50 % liocelis, 50 % intelis - čia gerai ar blogai? Nors aš išsirinkau kitą variantą, bet šiaip būtų įdomu sužinoti apie geriausias sintetines medžiagas patalynės gamyboje.

Svarbiausia, kad būtų kimšta naujos kartos sintetika, kuri tikrai išgarina drėgmę. Microfaser, liocel, dar vadina microclima arba bent jau pati sintetika būtų taurinta tenceliu. Kitaip nepasieksime to žadamo rezultato. Asmeniškai aš labiau mėgstu Topcool, ji tikrai išgarina drėgmę, bet vėl viskas priklauso nuo to kuo ten antklodė ar pagalvė yra kimšta. todėl reikia būt budriems ir neužsikabinti vien ant žodžio tencel ar topcool, dar geriau Aloe Vera, jūros dumbliai ir t.t.
Atsakyti
Tikrai nenorejau tik paprasta info suteikti apie sia patalyne. Skaitinejau nemazai apie ja, ju internetiniame tinklapyje. Mano, manymu, kiekvienas renkames tai, kas mums patiems atrodo geriausia ir sveikiausia
Atsakyti
QUOTE(ingulka25 @ 2010 03 01, 22:05)
Tikrai nenorejau tik paprasta info suteikti apie sia patalyne. Skaitinejau nemazai apie ja, ju internetiniame tinklapyje. Mano, manymu, kiekvienas renkames tai, kas mums patiems atrodo geriausia ir sveikiausia

šiaip nepamirškite, kad čia tema apie čiužinius smile.gif
Paskutinė mano žinutė šia tema, kas tie jų? ar žinai kam priklauso šis ženklas? Koks tas jų internetinis? Dormeo.lt??? Vėjai ten vėjai, dar kartą sakau.
Ieškokite realių tencel patalynių. Su normalia sudėtimi.
Atsakyti
Sveiki, man reikalingas nestandartinis čiužinukas. Gal žinot kur galima užsisakyt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darfe: 01 kovo 2010 - 23:12
QUOTE(Darfe @ 2010 03 02, 00:11)
Sveiki, man reikalingas nestandartinis čiužinukas. Gal žinot kur galima užsisakyt?  4u.gif

Labas rytas . Taip . Idedu nuoroda , ten popiuleriausi nestandartiniai matmenys ax.gif kuriu praso, o puse ciuziniu esanciu tinklapi gali buti pagaminti bigsmile.gif bet kokiu matmenu
Nuoroda stai cia nuoroda nestandartiniu populiariausiu matmenu ciuziniai Is 105 ciuziniu tikrai issirinksi. Dalis neideta,kurie tarpusavi labai panasus. Dejom tuos ax.gif kuriu kaina geresne.
Atsakyti
QUOTE(ingulka25 @ 2010 03 01, 14:26)
Nemanau, kad labai sudetinga suprasti kas tai yra, ir patalyne, kuri pripildyta siuo pluostu tikrai yra gera ar tai tik reklama. Zmones, kurie turi nusipirke, zino kokybe, o kurie, nebande, tai tik gali spelioti:))

Aš nespėlioju ir nereklamuoju, tiesiog miegu jau kokie 5 metai, gal ir daugiau ir ieškau analogiškos antklodės vaikui. 4u.gif Bet sudėtinga, nes pirkta buvo Hobby Hall ir moketa tikrai daug. ax.gif
Atsakyti
Aš miegu ant Dormeo Memosan. Man tai puikiai viskas. Dar tą ploną čiužinuką esu pasiklojus, taip kad ir išmiegu ir pailsiu.. smile.gif Tikrai galėčiau rekomenduoti savo draugams smile.gif
Atsakyti