Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(Inmanta @ 2010 02 26, 01:44)
na ir prisiskaičiau  smile.gif
po truputį dairausi naujo čiužinio ,( na čia gal vėliau , po remonto ) nuo ko pradėti ? mes su vyru mėgstam miegoti minkštai ir šiltai . aš 165-52kg, jis185-75kg, , kadangi planuojam laikinai čiužinį dėti ant žemės, tai reikės grotelių , ką turėčiau dar žinoti ? beje čiužinys , manau , turėtų būti 180x200. lauksiu jūsų patarimų  smile.gif

Groteles ziurekit Triton arba Lignum Star, o ciuzinius pabandykite pradziai firmu flagmanus, bei rimtesniu poziciju aptarima bus galima solidesni daryti, kai turesite komentara kas labiau patiko. Is kokio miesto?
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2010 02 26, 02:44)
po truputį dairausi naujo čiužinio ,( na čia gal vėliau , po remonto ) nuo ko pradėti ? mes su vyru mėgstam miegoti minkštai ir šiltai . aš 165-52kg, jis185-75kg, , kadangi planuojam laikinai čiužinį dėti ant žemės, tai reikės grotelių , ką turėčiau dar žinoti ? beje čiužinys , manau , turėtų būti 180x200. lauksiu jūsų patarimų  smile.gif

Jeigu megstate miegoti minkstai ir siltai, tai pasibandykite lateksinius ciuzinius, bei su viskoelastu, ant ju paprastai buna siek tiek silciau. smile.gif
Dar siulyciau rinktis 7 zonu ciuzinius, jie geriau prisitaikys prie jusu kuno.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Matau, čia yra daug žmonių, nusimanančių apie čiužinius. Tai norėčiau Jūsų patarimo:
Ar įmanoma nelabai brangiai įsigyti čiužinį 2x2m žmonėms, kurių ūgis 170cm/svoris 65kg ir ūgis 182cm/svoris 90kg? Nes nekenčiu, kai ant lovos būna 2 atskiri čiužiniai...
Kokie variantai tokiu atveju būtų geriausi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2010 02 26, 01:44)

Dar reiketu zinoti viena svarbu niuansa, jei namie laikosi zemesne temperatura nei 19 silumos, tai viskoelastas sukieteja. Tuo teko isitikinti paciai kai buvau vienoj ciuziniu parduotuvej . Zemesnej temperaturoj buvo sukietejas . O jei namie silta ,ta viskoelastas labai gera medziaga ypac gerai priimanti kuna ir tuo labaiu siuo metu suteikia norima efekta ax.gif siluma. Viskoelastiniai ciuziniai silciausi rinkoje siuo metu.

QUOTE(Dzintariukas @ 2010 02 26, 14:44)
Sveiki  4u.gif
Matau, čia yra daug žmonių, nusimanančių apie čiužinius. Tai norėčiau Jūsų patarimo:
Ar įmanoma nelabai brangiai įsigyti čiužinį 2x2m žmonėms, kurių ūgis 170cm/svoris 65kg ir ūgis 182cm/svoris 90kg? Nes nekenčiu, kai ant lovos būna 2 atskiri čiužiniai...
Kokie variantai tokiu atveju būtų geriausi?  ax.gif

O koks dugnas ,jei yra tankios groteles galite ciureti is putu poliuretaniniu . O i kokia kaina orientuotis .
Atsakyti
Na, prisiskaičiau smile.gif Kuo daugiau skaičiau, tuo mažiau supratau, koks man labiausiai tiktų blush2.gif

Noriu keisti čiužinį. Kiek suprantau, pirmiausia reikėtų pradėti nuo lovos keitimo arba grotelių įsidėjimo, nes mano lova be grotelių. Gal galite parokomenduoti, kur geriau pasigaminti groteles ir kas gali jas įdėti? Lova būtų 160*200 su patalynės dėže.
Ir kokį čiužinį mums parekomenduotumėte mano svoris 51 kg ūgis 166 cm, vyro 95 kg 178 cm. Pastaruoju metu man skauda kaklą, nugarą, tai žiūriu į ortopedinius..
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2010 02 26, 17:43)
Na, prisiskaičiau smile.gif  Kuo daugiau skaičiau, tuo mažiau supratau, koks man labiausiai tiktų blush2.gif

Noriu keisti čiužinį. Kiek suprantau, pirmiausia reikėtų pradėti nuo lovos keitimo arba grotelių įsidėjimo, nes mano lova be grotelių. Gal galite parokomenduoti, kur geriau pasigaminti groteles ir kas gali jas įdėti? Lova būtų 160*200 su patalynės dėže.
Ir kokį čiužinį mums parekomenduotumėte mano svoris 51 kg  ūgis 166 cm, vyro  95 kg 178 cm. Pastaruoju metu man skauda kaklą, nugarą, tai žiūriu į ortopedinius..

Groteles geriau pirkti nei darytis, paziurekit Lignum starr, Triton, jei neiperkate tada bent jau Lr-1-g (jeigu ciuzinys bus 20 cm).
Is ortpediniu ciuziniu pasibandykite metzeler ciuzinukus, juose geriausiai isreikstos zonos, kadangiai jusu svoriai skirtingi, tai kad butu tinkamas prisitaikymas prie stuburo reiketu rinktis ciuzini is dvieju branduoliu (jums reiketu minksciausio, o vyrui vidutinio varianto).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cristo: 26 vasario 2010 - 17:34
Na mes jaučiamės nusivylę kol kas....nusipirkom čiužinį Metzeler Bonaire, pradžioj turėjom senam groteles paprastas - na nieko ypatingo. Lyg ir neblogas. Sulaukėm grotelių Lignum Star - ir nejaučiam jokio skirtumo biggrin.gif. Nei labai tos zonos jaučiasi... ir tas čiužinys nelabai kuo skiriasi nuo kažkokio belekokio seno Gemegos spyruoklinio, kurį prieš tai buvom pasiskolinę. Tai va, panašu stebuklų nebūna, jei reiktų vėl pirkti matyt pasirinkčiau FEY&CO PASSION spyruoklinį ant paprastų grotelių.
Viskas kaip ir gerai, tik pinigų truputį gaila, ir vyras vis prikaišioja man čiužinių maniją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2010 02 27, 10:01)
Na mes jaučiamės nusivylę kol kas....nusipirkom čiužinį Metzeler Bonaire, pradžioj turėjom senam groteles paprastas - na nieko ypatingo. Lyg ir neblogas. Sulaukėm grotelių Lignum Star - ir nejaučiam jokio skirtumo  biggrin.gif.  Nei labai tos zonos jaučiasi... ir tas čiužinys nelabai kuo skiriasi nuo kažkokio belekokio seno Gemegos spyruoklinio, kurį prieš tai buvom pasiskolinę. Tai va, panašu stebuklų nebūna, jei reiktų vėl pirkti matyt pasirinkčiau  FEY&CO PASSION spyruoklinį ant paprastų grotelių.
Viskas kaip ir gerai, tik pinigų truputį gaila, ir vyras vis prikaišioja man čiužinių maniją  biggrin.gif

O kiek laiko miegate ant šio čiužinio? Gal dar anksti daryti išvadas?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 27, 11:19)
O kiek laiko miegate ant šio čiužinio? Gal dar anksti daryti išvadas?

Su naujom grotelėm trys dienos, kažkaip kūnas jaučiasi neapsipratęs, lygtai amortizacija kažkokia keista biggrin.gif . Na aš irgi tikiuosi, kad dar pajausim privalumus kažkokius smile.gif
Atsakyti
man tai labai svarbu ant kokio ciuzinio miegu as ir mano vyras:) esam nusipirke dormeo, tai kokybe nepriekaistinga. Taciau dar svarbu ir patalyne, kuri sugertu dregme ir neliptu prie kuno, tai rinkomes rinkomes ir nusipirkom is tencel, tai irgi nusiskundimu neturiu. Miegam kaip karaliai:)))))) 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2010 02 27, 10:01)
Na mes jaučiamės nusivylę kol kas....nusipirkom čiužinį Metzeler Bonaire, pradžioj turėjom senam groteles paprastas - na nieko ypatingo. Lyg ir neblogas. Sulaukėm grotelių Lignum Star - ir nejaučiam jokio skirtumo  biggrin.gif.  Nei labai tos zonos jaučiasi... ir tas čiužinys nelabai kuo skiriasi nuo kažkokio belekokio seno Gemegos spyruoklinio, kurį prieš tai buvom pasiskolinę. Tai va, panašu stebuklų nebūna, jei reiktų vėl pirkti matyt pasirinkčiau  FEY&CO PASSION spyruoklinį ant paprastų grotelių.
Viskas kaip ir gerai, tik pinigų truputį gaila, ir vyras vis prikaišioja man čiužinių maniją  biggrin.gif

Jei esate liekno sudejimo,tai labai stipriai groteliu efekto ir nepajausit. o del zonu isreiktumo, tai bonaire ciuzinys nera vienas is stipriausiai isreikstu. O koki minkstuma pirkote? Jei h2 iki 70kg tai jis tikrai minkstas. O jei h3 tai jis nera jau labai minkstas.O jei mete h4 tai dar kietesnis. Koki minkstuma pasirinkote?
Passion yra be spyruokliu is Putu poliuretano kaltschaum . Paskutiniu metu sulaukiu is klientu geru atsiliepimu apie viskoelasta.Ta kuris greiciau reaguojantis yra.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 27, 14:37)
Jei esate liekno sudejimo,tai labai stipriai groteliu efekto ir nepajausit. o del zonu isreiktumo, tai bonaire ciuzinys nera vienas is stipriausiai isreikstu. O koki minkstuma pirkote? Jei h2 iki 70kg tai jis tikrai minkstas. O jei h3 tai jis nera jau labai minkstas.O jei mete h4 tai dar kietesnis. Koki minkstuma pasirinkote?
Passion yra be spyruokliu is Putu poliuretano kaltschaum . Paskutiniu metu sulaukiu is klientu geru atsiliepimu apie viskoelasta.Ta kuris greiciau reaguojantis yra.

Teisingai, sumaišiau PASSION su spyruokliniu AURIGA. Taip, aš liekna, tai zonų supratau ir nepajusiu biggrin.gif. H3 minkštumas, nes vyras netoli 100kg. Skirtingų dalių netiko, nes ir pusėm apsikeičiam, ir vaikai sugriūna smile.gif Na šiek tiek kietokas, todėl galvojom grotelės kažkiek "paminkštins". Tikiuosi dar apsiprasim ir bus gerai smile.gif
Atsakyti