QUOTE(Ledietė @ 2010 02 22, 23:08)
Sveiki ir vel, uzsisakiau viena ciuzini su Jusu pagalba, dabar ieskosiu kito. Taciau sitas ciuzinys turi buti labai geras visaip kaip. Pirksim groteles ir lova. Bukit geri patarkit koks siuo metu yra geriausias ciuzinys is minkstesniu. Paminesiu ir tai, kad turiu bedu su nugara, megstu siluma, o vyras ne, jis prakaituoja megodamas su manik po ta pacia anklode. Ir svoriai musu skirtingi. Mano svoris 50 kg. Ugis 168cm. Vyro svoris 85 kg.
Taip pat ieskosim ir geru pagalviu, nes miegas musu ne miegas, o kancia
Atsikeliu su skaudancia nugara, sprandu, rankos nuolat tirpsta abiems. Taigi labai prasau patarkit ka man ziurineti. Ir dar gal galit rekomenduoti kur lova uzsisakyti.
Kiek daug isaugtu kaina jei noretumem nestandartinio ciuzinio?
Ziurejau Aruba, nes cia kazkuriai forumiietei maciau toki rekomendavot, o musu svoriai ir ugiai labai panasus. Bet noriu paklaust ar yra geresniu ir uz si?
Mano nuomone geriausia ka gali nusipirkti yra Platinum arba Selection Tubes is Metzeler, pagalves irgi ju is Magic serijos. kaina isauga nestandartinio ciuzinio nuo 20-40%.
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2010 02 22, 22:47)
gaila kad sioje temoje nelabai raso realia ciuzinius naudojantys zmones, o kiekvienas pardavejas kisa kaip supratau savo
avokadai, kokius ciuzinius atstovaujate jus? tada ir jus rekomenduokit kazka is savo.. o as jau atsirinksiu
Daugumas neturi noro rasinetis forume ir manau, kad daro lietuviskai, gaisti laika cia gavus ko reikia ir padeti kitiems ne musu tautos bruozas.
Avokadas gyvenimo nuskriausta butybe, neprasyk jo neimanomu dalyku, tai yra ismanymo apie ciuzinius, jis cia tik tam, kad mane paerzinti savo sapalionemis.
Papildyta:
QUOTE(avokadas @ 2010 02 22, 22:01)
Zoranui Ptatinum Tubes tik drambliuko svajone, klausimas ar tu ji esi isvis bandes. Asmeniskai man malonesnis Prestige nei Rufina. Rufina daugiau primena lateksa, nei putu poliuretana. Tad geriau rinkites Plurala nei Rufina, kainos panasios.
Del latekso alergijos labai paprasta isiaiskinti. Jeigu prezervatyvus galite naudoti vadinasi lateksui nesate alergiski
Kodel naujagimius guldo i naturalios vilnos patalus? Ogi todel, kad tik labai maza rizika kad sukels alergija. Latekso kvapas gali tik erzinti.
Zoranas diskutuoja vien tik apie ciuzinius. Giria labiausiai Lono gaminius ciuzinius, kitus iterpia
Del atlieku naudojimo Norkos ciuziniuose esi teisus. Ten 100% atliekos!!!
Geriau jau miege 3 kart pigesne
Jei nelaikai saves vyru
tai tu moteris ar transvestitas?
Papildyta:
Pirmi 3 reklama, o 4 del kvapo ir kaina virsyta
Kiek garantijos Lonas duos Penelopei? Ogi 14 dienu ir tai pagal privalomus lietuvos istatymus. Geriau latekso ciuziniais pasidomekite, ilgiau tarnaus
Papildyta:
Taip Zoran, su faktais tau ne kaip sekasi. Ir apie savo, Lono šaragę šauniai pavarei
Ka cia sapalioji apie mano svajones, gal konkreciau? As ji esu bandes. Jeigu tau malonesnis kietesnis tai gal duok savo duomenis, gal but tai naturalu. Ka cia per nesamone apie tai, kad Rufina primena lateksa nusirasei. Prezervatyvu sudedamosios medziagos siek tiek skiriasi, visko gali buti.
Tik neismaneliai guldo i vilnos patalus naujagimius.
Sneku apie tai, kas verta demesio, apie vidutiniokus sneka atstovai.
Jeigu tau Miege geriau, tai ja ir pirk, nes matyt, kad Norka vaikui per brangi tau ir reikia pasiteisinimo.
Kas as esu ne tavo reikalas.
Apie garantijas pasiskaityk pats ju tinklapyje. Ir vel parodei savo neismanyma ciuziniuose, nagi kiek kartu dar juoksies is saves pacio?