Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

[quote=juozas 1,2010 02 22, 16:44]
[quote=pempe1,2010 02 22, 13:04]
Taip tiktu
o koki ciuzinio minkstuma rinktis h2 ar h3
svoriai 54 ir 78
[/quote]

H2
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 16:13)
O aš kartais nesakiau, kad susimaišiau su dviem firmom iš B raidės?
Matau, kad neturi ką daugiau pasakyti.

Nemaišei tu mūsų firmos, bet tiesiog, kai nebeliko faktų tu taip pasiteisinai, Tavo nuomonė keitėsi tendenciškai, pagal metus kažkodėl. Tik viename poste tu susimaišei.
Atsakyti

QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 16:37)
Sunku pasakyti, Kristyna kietokas, bet zonos rimtesnės, į Athen daugiau įlysi, šiltesnis jis bus, bet mažiau spaus. Savotiški jie, reikia patiems pabandyti. Matai, tarpiniai variantai turi savų pliusų ir minusų, jei nori be trūkumų, reikia daugiau pinigų.

jei viska lygini , tai kodel salia Kristyna neparasai kitu firmu latekso labai panasiom charakteristikom ciuziniu ir geresne kaina?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 22, 17:38)
jei viska lygini , tai kodel salia Kristyna neparasai kitu firmu latekso labai panasiom charakteristikom ciuziniu ir geresne kaina?

Nuo kada padejai lygybes zenkla tarp atviru ir uzdaru poru latekso?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 10:47)
Rufina labai geras čiužinys, o iš Tubes man patinka Platinum ir aukščiau, kiti per kieti vadintis komfortiškiems mano skoniui.
Rufina už savo pinigus bus komfortiškesnis, tarnaus pakankamai ir bus pakankamai vėsus, nors su Tubes nepalyginsi, visgi manau, kad Tubes čiužiniai perkami dvigubai ilgesniam naudojimui ir kas turi didesnių problemų su prakaitavimu bei gali sau tai leisti neskausmingai.

Zoranui Ptatinum Tubes tik drambliuko svajone, klausimas ar tu ji esi isvis bandes. Asmeniskai man malonesnis Prestige nei Rufina. Rufina daugiau primena lateksa, nei putu poliuretana. Tad geriau rinkites Plurala nei Rufina, kainos panasios.

QUOTE(Cristo @ 2010 02 22, 11:46)
Alergiskiems zmonems netinka lateksas, nes gali sukelti alergija bei jo kvapas gali erzinti.

Del latekso alergijos labai paprasta isiaiskinti. Jeigu prezervatyvus galite naudoti vadinasi lateksui nesate alergiski

QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 13:14)
Pirmoje eilėje alergiškiems atkrenta visi natūralių medžiagų, spyruokliniai ir dalinai lateksinius metame lauk.

Padažnėjusiai ir tendencingai. Kartais svarbu ir taisyklių laikytis, tam yra PM.
Aš nenoriu būti vienintelis čia atpirkimo ožiu, tegu kitus irgi baudžia.
Dėl Norkos aš laimėjau, kiek supratau.
Mano Ego didelis, bet kaip žmogaus, o ne vyro. Manau, mano nuomonė ir dabar reikšminga, gal nori paklausti forumiečių?

Kodel naujagimius guldo i naturalios vilnos patalus? Ogi todel, kad tik labai maza rizika kad sukels alergija. Latekso kvapas gali tik erzinti.

Zoranas diskutuoja vien tik apie ciuzinius. Giria labiausiai Lono gaminius ciuzinius, kitus iterpia nono.gif

Del atlieku naudojimo Norkos ciuziniuose esi teisus. Ten 100% atliekos!!!
Geriau jau miege 3 kart pigesne

Jei nelaikai saves vyru thumbup.gif tai tu moteris ar transvestitas?
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 10:02)
Grotelės Triton 5V(patvaresnės) arba Lignum Star(pilnai pakankamos šiuo atveju), o čiužinius teks su nuolaida žiūrėti, Jolana, Athena Plus, Kristyna antibakterial, Dubaj.

Pirmi 3 reklama, o 4 del kvapo ir kaina virsyta

QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 13:14)
Tokiam svoriui tik Tubiniai iš Metzeler, po to Penelopė iš Lono, prieštarausiu sau, bet Gemegos Amadeo Super HR tiktų jei po 4-5metų keis jį.

Kiek garantijos Lonas duos Penelopei? Ogi 14 dienu ir tai pagal privalomus lietuvos istatymus. Geriau latekso ciuziniais pasidomekite, ilgiau tarnaus
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 15:19)
Mane erzina bet kokia pastovai savos šaragės reklama. Tu atsakai iš savo varpinės, teks ją patrumpinti kai kuriai atvejais.

Vickyy, kur pas mane nėra faktų ir kur pas tave faktai?

Taip Zoran, su faktais tau ne kaip sekasi. Ir apie savo, Lono šaragę šauniai pavarei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avokadas: 22 vasario 2010 - 20:43
gaila kad sioje temoje nelabai raso realia ciuzinius naudojantys zmones, o kiekvienas pardavejas kisa kaip supratau savo verysad.gif

avokadai, kokius ciuzinius atstovaujate jus? tada ir jus rekomenduokit kazka is savo.. o as jau atsirinksiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ir vel, uzsisakiau viena ciuzini su Jusu pagalba, dabar ieskosiu kito. Taciau sitas ciuzinys turi buti labai geras visaip kaip. Pirksim groteles ir lova. Bukit geri patarkit koks siuo metu yra geriausias ciuzinys is minkstesniu. Paminesiu ir tai, kad turiu bedu su nugara, megstu siluma, o vyras ne, jis prakaituoja megodamas su manik po ta pacia anklode. Ir svoriai musu skirtingi. Mano svoris 50 kg. Ugis 168cm. Vyro svoris 85 kg.
Taip pat ieskosim ir geru pagalviu, nes miegas musu ne miegas, o kancia verysad.gif Atsikeliu su skaudancia nugara, sprandu, rankos nuolat tirpsta abiems. Taigi labai prasau patarkit ka man ziurineti. Ir dar gal galit rekomenduoti kur lova uzsisakyti.
Kiek daug isaugtu kaina jei noretumem nestandartinio ciuzinio?

Ziurejau Aruba, nes cia kazkuriai forumiietei maciau toki rekomendavot, o musu svoriai ir ugiai labai panasus. Bet noriu paklaust ar yra geresniu ir uz si?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 22 vasario 2010 - 22:44
QUOTE(Ledietė @ 2010 02 22, 23:08)
Sveiki ir vel, uzsisakiau viena ciuzini su Jusu pagalba, dabar ieskosiu kito. Taciau sitas ciuzinys turi buti labai geras visaip kaip. Pirksim groteles ir lova. Bukit geri patarkit koks siuo metu yra geriausias ciuzinys is minkstesniu. Paminesiu ir tai, kad turiu bedu su nugara, megstu siluma, o vyras ne, jis prakaituoja megodamas su manik po ta pacia anklode. Ir svoriai musu skirtingi. Mano svoris 50 kg. Ugis 168cm. Vyro svoris 85 kg.
Taip pat ieskosim ir geru pagalviu, nes miegas musu ne miegas, o kancia  verysad.gif  Atsikeliu su skaudancia nugara, sprandu, rankos nuolat tirpsta abiems. Taigi labai prasau patarkit ka man ziurineti. Ir dar gal galit rekomenduoti kur lova uzsisakyti.

Ziurejau Aruba, nes cia kazkuriai forumiietei maciau toki rekomendavot, o musu svoriai ir ugiai labai panasus. Bet noriu paklaust ar yra geresniu ir uz si?

Mano nuomone geriausia ka gali nusipirkti yra Platinum arba Selection Tubes is Metzeler, pagalves irgi ju is Magic serijos. kaina isauga nestandartinio ciuzinio nuo 20-40%.
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2010 02 22, 22:47)
gaila kad sioje temoje nelabai raso realia ciuzinius naudojantys zmones, o kiekvienas pardavejas kisa kaip supratau savo  verysad.gif

avokadai, kokius ciuzinius atstovaujate jus? tada ir jus rekomenduokit kazka is savo.. o as jau atsirinksiu  bigsmile.gif  4u.gif

Daugumas neturi noro rasinetis forume ir manau, kad daro lietuviskai, gaisti laika cia gavus ko reikia ir padeti kitiems ne musu tautos bruozas.

Avokadas gyvenimo nuskriausta butybe, neprasyk jo neimanomu dalyku, tai yra ismanymo apie ciuzinius, jis cia tik tam, kad mane paerzinti savo sapalionemis.
Papildyta:
QUOTE(avokadas @ 2010 02 22, 22:01)
Zoranui Ptatinum Tubes tik drambliuko svajone, klausimas ar tu ji esi isvis bandes. Asmeniskai man malonesnis Prestige nei Rufina. Rufina daugiau primena lateksa, nei putu poliuretana. Tad geriau rinkites Plurala nei Rufina, kainos panasios.
Del latekso alergijos labai paprasta isiaiskinti. Jeigu prezervatyvus galite naudoti vadinasi lateksui nesate alergiski
Kodel naujagimius guldo i naturalios vilnos patalus? Ogi todel, kad tik labai maza rizika kad sukels alergija. Latekso kvapas gali tik erzinti.

Zoranas diskutuoja vien tik apie ciuzinius. Giria labiausiai Lono gaminius ciuzinius, kitus iterpia nono.gif

Del atlieku naudojimo Norkos ciuziniuose esi teisus. Ten 100% atliekos!!!
Geriau jau miege 3 kart pigesne

Jei nelaikai saves vyru  thumbup.gif  tai tu moteris ar transvestitas?
Papildyta:

Pirmi 3 reklama, o 4 del kvapo ir kaina virsyta
Kiek garantijos Lonas duos Penelopei? Ogi 14 dienu ir tai pagal privalomus lietuvos istatymus. Geriau latekso ciuziniais pasidomekite, ilgiau tarnaus
Papildyta:

Taip Zoran, su faktais tau ne kaip sekasi. Ir apie savo, Lono šaragę šauniai pavarei thumbup.gif

Ka cia sapalioji apie mano svajones, gal konkreciau? As ji esu bandes. Jeigu tau malonesnis kietesnis tai gal duok savo duomenis, gal but tai naturalu. Ka cia per nesamone apie tai, kad Rufina primena lateksa nusirasei. Prezervatyvu sudedamosios medziagos siek tiek skiriasi, visko gali buti.
Tik neismaneliai guldo i vilnos patalus naujagimius.
Sneku apie tai, kas verta demesio, apie vidutiniokus sneka atstovai.
Jeigu tau Miege geriau, tai ja ir pirk, nes matyt, kad Norka vaikui per brangi tau ir reikia pasiteisinimo.
Kas as esu ne tavo reikalas.
Apie garantijas pasiskaityk pats ju tinklapyje. Ir vel parodei savo neismanyma ciuziniuose, nagi kiek kartu dar juoksies is saves pacio?
Atsakyti
Sveiki,
Labai noreciau jusu patarimo (Zoran, Pempe1). Skaiciau, skaiciau ir galva net susisuko nuo informacijos. Lyg ir apsisprendem kad pirksim pigesnes groteles (jei pavyks po kokiu metu bus galima pasikeisti) ir Medea plius ciuzini,nes finansai labai spaudzia kai tik ka nusipirkai buta, o jo isirengimui nelabai kas ir beliko... doh.gif Musu ugiai 178 ir 198, o svoriai 87 ir 115. Ar sis pasirinkimas geras, ar dar kazka galetumet pasiulyti uz panasia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2010 02 22, 23:08)
Taip pat ieskosim ir geru pagalviu, nes miegas musu ne miegas, o kancia  verysad.gif  Atsikeliu su skaudancia nugara, sprandu, rankos nuolat tirpsta abiems. Taigi labai prasau patarkit ka man ziurineti. Ir dar gal galit rekomenduoti kur lova uzsisakyti.

Aruba thumbup.gif thumbup.gif
Dar pažiūrėkit Fresh 16, Vital Blue, MyBalance.
Neparašėte vyro ūgio ir kokių išmatavimų čiužinio ieškote?
Vyrui siūlyčiau H3 pabandyti, jam labiau gali patikti, o jums tik H2. Todėl jei yra galimybė rinkitės čiužinį iš 2 branduolių. Vienas iš jų būtų MyBalance, o kitas Aruba.
Atsakyti
QUOTE(laisve_papugom @ 2010 02 23, 11:23)
Sveiki,
Labai noreciau jusu patarimo (Zoran, Pempe1). Skaiciau, skaiciau ir galva net susisuko nuo informacijos. Lyg ir apsisprendem kad pirksim pigesnes groteles (jei pavyks po kokiu metu bus galima pasikeisti) ir Medea plius ciuzini,nes finansai labai spaudzia kai tik ka nusipirkai buta, o jo isirengimui nelabai kas ir beliko...  doh.gif Musu ugiai 178 ir 198, o svoriai 87 ir 115. Ar sis pasirinkimas geras, ar dar kazka galetumet pasiulyti uz panasia kaina?

ant paprastesniu groteliu ir pagal jusu svorius, tai visai geras pasirinkimas, tuo labiau su dabartinem nuolaidom. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2010 02 23, 00:08)

Is esamos pasiulos nelabai galima ka nors geriau pasiulyti nei platinum ar selection, groteles irgi yra is tubes serijos jeigu galite sau leisti, bet patogu bus ir ant tu paciu triton. Rinktis reiketu is dvieju daliu h2/h3 nestandartas siuo atveju brangiau butu 20 proc., o del lovos tai bent jau mums nestandartines ir pagal norimas idejas gamina toks dizaineris, jo internetine svetaine www.ideas.lt kainos pas ji tikrai normos ribose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve_papugom @ 2010 02 23, 10:23)
Sveiki,
Labai noreciau jusu patarimo (Zoran, Pempe1). Skaiciau, skaiciau ir galva net susisuko nuo informacijos. Lyg ir apsisprendem kad pirksim pigesnes groteles (jei pavyks po kokiu metu bus galima pasikeisti) ir Medea plius ciuzini,nes finansai labai spaudzia kai tik ka nusipirkai buta, o jo isirengimui nelabai kas ir beliko...  doh.gif Musu ugiai 178 ir 198, o svoriai 87 ir 115. Ar sis pasirinkimas geras, ar dar kazka galetumet pasiulyti uz panasia kaina?

Ilgaamziskesnis ir geriau priimantis kuna butu kalissto arba ''dual latex'' Passion .Vital plus . Nuorodos jei paprasysite idesiu ax.gif ,nes kitaip ,kai kam tai trugdo.
QUOTE(Cristo @ 2010 02 23, 11:57)
ant paprastesniu groteliu ir pagal jusu svorius, tai visai geras pasirinkimas, tuo labiau su dabartinem nuolaidom. wink.gif

O ar tikrai?
Atsakyti