Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(tarzaniuke @ 2010 02 22, 12:31)
o koki anticiuzini higienini  reik pirkt ir ar reik...

ir labai alergiskiem zmonem koki ciuzini rekomenduotumet jei svoriai 130 ir 90 kaina apie 1500

Jeigu ciuzinys naujas ir komfortabilus, tai kam jums tas antciuzinis...

Alergiskiems zmonems netinka lateksas, nes gali sukelti alergija bei jo kvapas gali erzinti.
Atsakyti
sveiki;
ar passion ciuziniui tiktu groteles comfort?
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 22, 12:45)
sveiki;
ar passion ciuziniui tiktu groteles comfort?

Taip tiktu
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 09:37)
KUO TOLIAU, TUO LABIAU MAN ŠIS FORUMAS PRADEDA PANAŠĖTI Į INTERNETINĘ PEMPĖS PARDUOTUVĘ, KUR VYKSTA TENDENCINGA REKLAMA.
DĖL TEISINGŲ PRODUKTŲ PASIRINKIMO AŠ SUTINKU,

ar jau taip daznai i ja nuorodas dedu.O kaip yra zmonems patogiau?
Gal tegul patys zmones sprendzia kas Jiems patiems patogiau

Del Norka ginca pralaimejai ir dabar taikaisi igelti ,kazkodel seniau neuzkliudavo?
O gal Cristo gini? Nes,kai ji pataria ne vietoj nieko nereaguoji.O kai as parasau .. Ar vyriskas ego prakalbo? Gi seniau budavo vienintelio nuomone reiksminga.
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2010 02 22, 11:31)

ir labai alergiskiem zmonem koki ciuzini rekomenduotumet jei svoriai 130 ir 90 kaina apie 1500

Pradžiai atsakyk sau, kam tau antčiužinis. Bijai dėl vaiko ar šuns? Jei ne, tada nesuk galvos dėl jo, jis tik prastina savybes šiuo atveju.

Pirmoje eilėje alergiškiems atkrenta visi natūralių medžiagų, spyruokliniai ir dalinai lateksinius metame lauk. Gaila, bet vyrui teks sumą padidinti, nes jis per sunkus, kad nusipirkti kažką patikimo sau už tokią sumą ir dar žmonai turi tikti, bei būti iš kokybiškų nealergizuojančių medžiagų.

Tokiam svoriui tik Tubiniai iš Metzeler, po to Penelopė iš Lono, prieštarausiu sau, bet Gemegos Amadeo Super HR tiktų jei po 4-5metų keis jį.
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 22, 13:04)
Taip tiktu
Papildyta:

ar jau taip daznai i ja nuorodas dedu.O kaip yra zmonems patogiau?
Gal tegul patys zmones sprendzia kas Jiems patiems patogiau

Del Norka ginca pralaimejai ir dabar taikaisi igelti ,kazkodel seniau neuzkliudavo?
O gal Cristo gini? Nes,kai ji pataria ne vietoj nieko nereaguoji.O kai as parasau .. Ar vyriskas ego prakalbo? Gi seniau budavo vienintelio nuomone reiksminga.

Padažnėjusiai ir tendencingai. Kartais svarbu ir taisyklių laikytis, tam yra PM.
Aš nenoriu būti vienintelis čia atpirkimo ožiu, tegu kitus irgi baudžia.
Dėl Norkos aš laimėjau, kiek supratau.
Mano Ego didelis, bet kaip žmogaus, o ne vyro. Manau, mano nuomonė ir dabar reikšminga, gal nori paklausti forumiečių?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 10:02)
Grotelės Triton 5V(patvaresnės) arba Lignum Star(pilnai pakankamos šiuo atveju), o čiužinius teks su nuolaida žiūrėti, Jolana, Athena Plus, Kristyna antibakterial, Dubaj.

Nuo kada Jolana priskiriama prie gerai kuna priimanciu ciuziniu. Kad Jolana ispausti net su 90 kg svoriu truputi.. Kodel Jolana siulai nesupratau?

QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 13:14)

Papildyta:
Padažnėjusiai ir tendencingai. Kartais svarbu ir taisyklių laikytis, tam yra PM.
Aš nenoriu būti vienintelis čia atpirkimo ožiu, tegu kitus irgi baudžia.
Dėl Norkos aš laimėjau, kiek supratau.
Mano Ego didelis, bet kaip žmogaus, o ne vyro. Manau, mano nuomonė ir dabar reikšminga, gal nori paklausti forumiečių?

As manau pakankamai kulturingai bendrauju ir dedu tik tada ,kai zmoguj reikia konkreciai. Jei erzina, tai vadinasi esi saliskas kazkam ax.gif O del Norkos manau ,kad as laimejau ginca. O kodel tave baudzia ? Reiskiasi verta susimastyti ,kad tam tikrus aspektus reikia koreguoti. O kad nuomone reiksminga taptu tavo ,prireike laiko ax.gif kiek zinau. Nenoriu bereikalingu gincu. Taciau ,kaip kitas elgiasi ax.gif taip ir atsakau .
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2010 02 22, 11:31)

Nemanau, kad įtilpsite į šią sumą. O kokios bus grotelės? ir kokie čiužinio išmatavimai?

Dėl higieninio antčiužinio, čia jau priklauso tik nuo jūsų ir galimybių, yra pirkti specialių ale paklodė čiužinio apsaugėlių, tada užvalkalas mažiau dėvisi ir plaut reikia ne tokį storą čiužinio užvalkalą, o tik tą apsaugėlę. Yra žymiai patogiau, bet kiek žinau geros kokybės apsaugėlės irgi kainuoja ne mažai.

PAPILDYMAS:

aš dedu pempes nuorodas, nes ten lengviau rasti kelių skirtingų firmų čiužinius, tai kai žmogui reikia info, tai ir parašau, nieko čia blogo ar tendencingo, nebruku tik savo prekių tinklalapio.
Visi esam geranoriški, bet dėl to savo pykčio nerodom. NA nebent nėra faktų, kaip dažnai pasitaiko Zoran.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 22 vasario 2010 - 13:23
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 22, 14:03)
Nuo kada Jolana priskiriama prie gerai kuna priimanciu ciuziniu. Kad Jolana ispausti net su 90 kg svoriu truputi.. Kodel Jolana siulai nesupratau?
As manau pakankamai kulturingai bendrauju ir dedu tik tada ,kai zmoguj reikia konkreciai. Jei erzina, tai vadinasi esi saliskas kazkam ax.gif O del Norkos manau ,kad as laimejau ginca.  O kodel tave baudzia ? Reiskiasi verta susimastyti ,kad tam tikrus aspektus reikia koreguoti.  O kad nuomone reiksminga taptu tavo ,prireike laiko  ax.gif kiek zinau.  Nenoriu bereikalingu gincu. Taciau ,kaip kitas elgiasi  ax.gif taip ir atsakau .

Aš surašiau pigesnius, o jie visi su išlygomis, bet jei yra galimybė tegu pažiūri, aš ne tu ir kartais pasiūlau kitaip, bet ne blogiausius variantus.
Bendraujame kiekvienas savitai, bet kiekvienas postas persmelktas reklama mane užknisa.
Nemanau, kad tu laimėjai ginčą dėl Norkos, mes likome prie savo požiūrio ir jo matyt nekeisime. Mane erzina bet kokia pastovai savos šaragės reklama. Tu atsakai iš savo varpinės, teks ją patrumpinti kai kuriai atvejais.

Vickyy, kur pas mane nėra faktų ir kur pas tave faktai?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 22, 15:19)
Aš surašiau pigesnius, o jie visi su išlygomis, bet jei yra galimybė tegu pažiūri, aš ne tu ir kartais pasiūlau kitaip, bet ne blogiausius variantus.
Bendraujame kiekvienas savitai, bet kiekvienas postas persmelktas reklama mane užknisa.
Nemanau, kad tu laimėjai ginčą dėl Norkos, mes likome prie savo požiūrio ir jo matyt nekeisime. Mane erzina bet kokia pastovai savos šaragės reklama. Tu atsakai iš savo varpinės, teks ją patrumpinti kai kuriai atvejais.

Vickyy, kur pas mane nėra faktų ir kur pas tave faktai?

Aš jau tau parodžiau tavo postus apie "Breckle". Keli psl atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 22, 16:05)
Aš jau tau parodžiau tavo postus apie "Breckle". Keli psl atgal smile.gif

O aš kartais nesakiau, kad susimaišiau su dviem firmom iš B raidės?
Matau, kad neturi ką daugiau pasakyti.
Atsakyti
Jei reiktu rinktis Athena plus ar Kristyna antibacterial, kuris geresnis savo savybemis?
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2010 02 22, 16:14)
Jei reiktu rinktis Athena plus ar Kristyna antibacterial, kuris geresnis savo savybemis?

Sunku pasakyti, Kristyna kietokas, bet zonos rimtesnės, į Athen daugiau įlysi, šiltesnis jis bus, bet mažiau spaus. Savotiški jie, reikia patiems pabandyti. Matai, tarpiniai variantai turi savų pliusų ir minusų, jei nori be trūkumų, reikia daugiau pinigų.
Atsakyti
[quote=pempe1,2010 02 22, 13:04]
Taip tiktu

o koki ciuzinio minkstuma rinktis h2 ar h3
svoriai 54 ir 78
Atsakyti