QUOTE(tarzaniuke @ 2010 02 22, 11:31)
o koki anticiuzini higienini reik pirkt ir ar reik...
ir labai alergiskiem zmonem koki ciuzini rekomenduotumet jei svoriai 130 ir 90 kaina apie 1500
Pradžiai atsakyk sau, kam tau antčiužinis. Bijai dėl vaiko ar šuns? Jei ne, tada nesuk galvos dėl jo, jis tik prastina savybes šiuo atveju.
Pirmoje eilėje alergiškiems atkrenta visi natūralių medžiagų, spyruokliniai ir dalinai lateksinius metame lauk. Gaila, bet vyrui teks sumą padidinti, nes jis per sunkus, kad nusipirkti kažką patikimo sau už tokią sumą ir dar žmonai turi tikti, bei būti iš kokybiškų nealergizuojančių medžiagų.
Tokiam svoriui tik Tubiniai iš Metzeler, po to Penelopė iš Lono, prieštarausiu sau, bet Gemegos Amadeo Super HR tiktų jei po 4-5metų keis jį.
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 22, 13:04)
Taip tiktu
Papildyta:
ar jau taip daznai i ja nuorodas dedu.O kaip yra zmonems patogiau?
Gal tegul patys zmones sprendzia kas Jiems patiems patogiau
Del Norka ginca pralaimejai ir dabar taikaisi igelti ,kazkodel seniau neuzkliudavo?
O gal Cristo gini? Nes,kai ji pataria ne vietoj nieko nereaguoji.O kai as parasau .. Ar vyriskas ego prakalbo? Gi seniau budavo vienintelio nuomone reiksminga.
Padažnėjusiai ir tendencingai. Kartais svarbu ir taisyklių laikytis, tam yra PM.
Aš nenoriu būti vienintelis čia atpirkimo ožiu, tegu kitus irgi baudžia.
Dėl Norkos aš laimėjau, kiek supratau.
Mano Ego didelis, bet kaip žmogaus, o ne vyro. Manau, mano nuomonė ir dabar reikšminga, gal nori paklausti forumiečių?