Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(vickyyy @ 2010 02 19, 12:13)
Apie tuos čiužinius su arklio šeriais ir pan. galite pasiskaityti čia:
www.8h.lt
Bet jūs man pasakykite, kodėl jūs tie šeriai kokosai ar kaktusai suviliojo?
Ką gero jie gali duoti miegant?
Tai tik marketingas.
Iš kurio miesto esate, ir dar neparašėte dvigulio čiužinio išmatavimų.
O ar yra galimybė keisti groteles?

smile.gif
Na tarkim pamiršus naturalias ir kietas medziagas ka galima būtų pasiūlyti. O jei nekeičiant grotelių kaip tada?
nes dabartines man net labai patinka wink.gif
ar be pakeitimo yra net neverta stengtis ieskoti ciuziniu?

dydis būtų 160X200 aukstis apie 20 CM smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cristo: 19 vasario 2010 - 14:39
QUOTE(mistikaa @ 2010 02 19, 14:47)
o kaip sukti, kad mano puse visada butu mano puse ar bet kaip? ir kas kiek laiko tai daryti butu protinga?
Ir ar geras tas musu pasirinkimas buvo?

Kitaip sukti neiseis, gi pas jus ne 200x200. Ir zonos isdestytos i viena puse. Taip kad miegosi ten kur vyras buvo. Pasirinkimas geras.
Atsakyti
QUOTE(Rudoji8283 @ 2010 02 19, 16:35)
smile.gif
Na tarkim pamiršus naturalias ir kietas medziagas ka galima būtų pasiūlyti. O jei nekeičiant grotelių kaip tada?

Na, jeigu groteliu tarpai 3,5 - 4cm, tai galima butu deti Plural tubes, bet taip neisnaudotumete visu ciuzinio privalumu, nors variantas butu vistiek patogesnis uz dauguma kitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cristo: 19 vasario 2010 - 14:54
QUOTE(Cristo @ 2010 02 19, 12:56)
del prakaitavimo atkrenta lateksiniai ciuziniai ir su viskoelastu gal sike tiek per silta butu, del stuburo butinai ziurekite 7 zonu gerai isprofiliuotus ciuzinius, kad atsigulus ant sono stuburo linija gautusi tiesi.

O spyruokliniai ciuziniai su latekso papildais tinkamas varientas būtų?
ar spyruokliniai būna 7 zonų?

ar spyruoklinis nevisai tinkamas yra?
kaikurie atsiliepia kad spiruokliniai visai geri yra
Atsakyti
QUOTE(Rudoji8283 @ 2010 02 19, 15:35)
smile.gif

O kuo jos jums taip patinka?
Jei pirksite groteles už 400Lt ( 2x 80/200)
tai už 1600lt išsirenkate padorų putų poliuretano čiužinį, na o pridėjus 200-400lt, tai ir netgi labai gerą čiužinį galite išsirinkti, ypač kai dabar pilna akcijų.
Iš kokio miesto esate?
pasižvalgykite į akcijas:

e.interjeruvizija.lt
www.lonas.lt
www.ciuziniai.lt

Ir dar klausimas, mėgstate miegoti kiečiau? minkščiau? Ant nugaros? šono? pilvo?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 19, 17:25)
O kuo jos jums taip patinka?
Jei pirksite groteles už 400Lt ( 2x 80/200)
tai už 1600lt išsirenkate padorų putų poliuretano čiužinį, na o pridėjus 200-400lt, tai ir netgi labai gerą čiužinį galite išsirinkti, ypač kai dabar pilna akcijų.
Iš kokio miesto esate?
pasižvalgykite į akcijas:

e.interjeruvizija.lt
www.lonas.lt
www.ciuziniai.lt

Ir dar klausimas, mėgstate miegoti kiečiau? minkščiau? Ant nugaros? šono? pilvo?

Aš mėgstu truputį kiečiau kai visai sukrentu nelabai patogiai jauciuosi ir karįtais atrodo kad dustu. miegu tai įvayriai daugiau gal pusiau ant šono ir pilvo blush2.gif
Papildyta:
Tiesa ką manote apie Lono Penelopės čiužinį, jis toks visai nieko atrodo :/
Papildyta:
O savo groteles mėgstu nes jos tvirtos labai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudoji8283 @ 2010 02 19, 17:07)
Aš mėgstu truputį kiečiau kai visai sukrentu nelabai patogiai jauciuosi ir karįtais atrodo kad dustu. miegu tai įvayriai daugiau gal pusiau ant šono ir pilvo blush2.gif
Papildyta:
Papildyta:

Man asmeniškai jis nevertas pilnos kainos, bet dabar -30% jam. Nepatinka ir medžiagų tankiai. Plus ant savo grotelių šio čiužinio privalumų galite nejusti.
Atrodyti iš paveiksliuko gali vienaip, o visai kitaip, kai ant jo atsiguli. Kokiam mieste gyvenat? Pasakysiu, kur nueiti pasigulinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudoji8283 @ 2010 02 19, 17:07)
Papildyta:
Papildyta:

Visu pirma kiek skaiciau nepastebejau groteliu tarpu kiek cm.tai lemia ciuzinio parinkima.Jei didesni groteliu tarpai ax.gif reikia aukstesnio. Geriau pabandykite dual lateksa Kalisto arba to pacio Sapsa gamintojo ''Dual latex'' yra el.parduotuvej kiekvieno gamintojo jums tinkamas palyginkite isvardinu - Dubaj , memo de luxe , dual latex, kalisto,Vital Blue.
Atsakyti
Pamirsau pamineti ,kad isvardinau tokius kur labai stipriai neikristumete
Atkreipkite demesi kad tai skirtingu gamintoju ciuziniai .Is kiekvieno gamintojo jums tinkama palyginimui isvardinau - Dubaj , memo de luxe , dual latex, kalisto,Vital Blue.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 19, 17:50)
Man asmeniškai jis nevertas pilnos kainos, bet dabar -30% jam. Nepatinka ir medžiagų tankiai. Plus ant savo grotelių šio čiužinio privalumų galite nejusti.
Atrodyti iš paveiksliuko gali vienaip, o visai kitaip, kai ant jo atsiguli. Kokiam mieste gyvenat? Pasakysiu, kur nueiti pasigulinėti smile.gif

Ko tankiai nepatinka, jie normalus. O kokius privalumus matai jos grotelese ir kaip tai susije su Penelope? Ar supranti, kam groteles reiklaingos ir ka jos duoda?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 19, 17:50)

Vilniuje smile.gif
matem ji akropolyje biski pagulinejom visai patiko MB tai ir norejosi paklausti smile.gif
na sekmadieni reikes prasinesti prokelias parduotuves smile.gif begsiu i baldu roju ir i akropoli smile.gif pasivartyti.

dar kuria diena istaikyt reikes ir 5 montekristo nubegti smile.gif keleta parduotuviu zinau smile.gif
Atsakyti