Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(Zoran @ 2010 02 18, 21:22)
Groteles be minkstos pakabos, reiskia pritaikytos spyruokliniams ir storiems ciuziniams, plonu deti ant ju nerekomenduoju, neatsiskleis ciuzinys.
O tie pardavejai, kurie teigia, kad ant ju galima deti bet ka, tenori tik isstumti produkta, neatsizvelge i technologijas, o tik i savo nauda. Mazi tarpai, dar nereiskia gerumo, tai tik garantija, kad groteles negadins ciuzinio.

biggrin.gif Šios grotelės su minkšta pakaba

Beje, gal nerrra galėtų patikslinti, šalia pavadinimo dar turi būti keli skaičiukai, galėsiu apie jas daugiau ką pasakyti.
Beje nerra minkšta pakaba turėtų labai gerai jaustis, ar pati jaučiate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 18 vasario 2010 - 20:34
Beje, gal nerrra galėtų patikslinti, šalia pavadinimo dar turi būti keli skaičiukai, galėsiu apie jas daugiau ką pasakyti.

Tu skaičiukų nelabai randu smile.gif Mes lovą nusipirkom kartu su butu. Pas mus yra spyruoklinis čiužinys (gal kažkas panašaus į Naktis), bet mums jis nelabai patogus, nes skauda nugaras. Todėl ir norim keisti...
Jau lyg ir apsistojom tarp Medea ir Kallisto. Medea, kiek domejomės yra 7 zonų. O kaip su Kallisto?
Ačiū visiems už patarimus...
Atsakyti
4u.gif
Sveiki smile.gif
neseniai pradejau ieskotis ciuzinuko lovai dvigulio
nesam su vyru sunkus, as 163 - 57, jis 168 - 66 ( ir labai prakaituoja kai miega, jei ant pripuciamo nakvot tenka tai slapias kaip po duso pasidaro migom) be to stuburas yra kiek kreivas. miegam biggrin.gif jis uzmerktom akim smile.gif o as ir ant nugaros ir ant sono, lengviausiai uzmiegu ant sono smile.gif

Nelabai as dar isigilinus i ciuzinius esu
bet va aptikome ciuzinuku su kaktusu su kokosu, su arklio plaukais su kupranugario vilnom biggrin.gif
gal kas apie siuos priedus ka zinote?

Be to dar musu lovoje ne lankscios groteles o lentutes su juostele sujungtos biggrin.gif
gal galite ka patarti ir pvz jei dar numatyt kad kaina iki 2000 tai isvis pasaka ir tortas nuo manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 18, 21:31)
biggrin.gif  Šios grotelės su minkšta pakaba

Per kuria vieta pas jas minksta pakaba? As jos nematau, tai eilines patikimos ir standzios groteles iki 300Lt. Jeigu antgaliai guminiai, nereiskia, kad jie turi amortikus.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 19, 09:14)
Per kuria vieta pas jas minksta pakaba? As jos nematau, tai eilines patikimos ir standzios groteles iki 300Lt. Jeigu antgaliai guminiai, nereiskia, kad jie turi amortikus.

Zoran, ateik pas mane aš tau parodysiu smile.gif
Nemaišyk su Felatex, felatex kainuoja 250lt, o Sigma 400lt, nes jos su minkšta pakaba.
Sigma galima pamatyt tik Klaipėdoje. Vilniuje Felatex
Papildyta:
QUOTE(Rudoji8382 @ 2010 02 19, 00:10)
4u.gif
Sveiki smile.gif
nesam su vyru sunkus, as 163 - 57, jis 168 - 66 ( ir labai prakaituoja kai miega, jei ant pripuciamo nakvot tenka tai slapias kaip po duso pasidaro migom) be to stuburas yra kiek kreivas. miegam biggrin.gif jis uzmerktom akim smile.gif o as ir ant nugaros ir ant sono, lengviausiai uzmiegu ant sono smile.gif

bet va aptikome ciuzinuku su kaktusu su kokosu, su arklio plaukais su kupranugario vilnom biggrin.gif

Be to dar musu lovoje ne lankscios groteles o lentutes su juostele sujungtos biggrin.gif
gal galite ka patarti ir pvz jei dar numatyt kad kaina iki 2000 tai isvis pasaka ir tortas nuo manes biggrin.gif

Apie tuos čiužinius su arklio šeriais ir pan. galite pasiskaityti čia:
www.8h.lt
Bet jūs man pasakykite, kodėl jūs tie šeriai kokosai ar kaktusai suviliojo?
Ką gero jie gali duoti miegant?
Tai tik marketingas.
Iš kurio miesto esate, ir dar neparašėte dvigulio čiužinio išmatavimų.
O ar yra galimybė keisti groteles?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 19, 11:13)
Zoran, ateik pas mane aš tau parodysiu smile.gif
Nemaišyk su Felatex, felatex kainuoja 250lt, o Sigma 400lt, nes jos su minkšta pakaba.
Sigma galima pamatyt tik Klaipėdoje. Vilniuje Felatex

Tu laikai 0,5mm amortizavima geru? Nueik ir paziurek i Triton 5V arba Lignum Star, jeigu panasiai dirba, tada viskas Ok, jeigu prasciau tada tai nieko verta.
Atsakyti
QUOTE(nerrra @ 2010 02 18, 22:55)

Tu skaičiukų nelabai randu smile.gif Mes lovą nusipirkom kartu su butu. Pas mus yra spyruoklinis čiužinys (gal kažkas panašaus į Naktis), bet mums jis nelabai patogus, nes skauda nugaras. Todėl ir norim keisti...
Jau lyg ir apsistojom tarp Medea ir Kallisto. Medea, kiek domejomės yra 7 zonų. O kaip su Kallisto?
Ačiū visiems už patarimus...

Kallisto 7 zonu ciuzinys, jeigu rinksites si atkreipkite demesi i tai ar nera pas jus gausaus prakaitavimo, nes lateksas yra siek tiek siltesne medziaga. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 18, 20:05)
Medea gali buti 70kg sverianciam zmogui per  kieta.Geriau  ziurekite Kalisto arba kita auksta tos pacios technologijos latekso ciuzini  '' Dual latex'' Sapsa gamintojo branduolys kaina 160x200  2.077,92 Lt.
Uz Medea Dual latex didesnis tankis ir pilnaviduris branduolys  ax.gif  ir geriau kuna priima .
Papildyta:
Montekristo bandote lygiuotis i Interjeru vizija musu marketinga ir  kainas Jums bus sudetinga perprasti. Aisku visada ,kaip dabar Jus darote galima kopinti. Taciau rezultas deja.. Ka naujokai gali kurie mazai  patirties turi... Izulumas ,net suki toki pat sugalvoti Derybos ..

nematau prasmes leistis i sita diskusija tik pasakysiu, kad nesaziningai elgiates ir klausimas ar tai ir jum patiem atnesa daug naudos...
Papildyta:
QUOTE(Rudoji8382 @ 2010 02 19, 01:10)
4u.gif
Sveiki smile.gif

del prakaitavimo atkrenta lateksiniai ciuziniai ir su viskoelastu gal sike tiek per silta butu, del stuburo butinai ziurekite 7 zonu gerai isprofiliuotus ciuzinius, kad atsigulus ant sono stuburo linija gautusi tiesi.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 19, 11:45)
Tu laikai 0,5mm amortizavima geru? Nueik ir paziurek i Triton 5V arba Lignum Star, jeigu panasiai dirba, tada viskas Ok, jeigu prasciau tada tai nieko verta.

Viskas OK, felatex yra 0.5mm.
Triton 5V ir Lignum Starr tai man problemų nekelia, thumbup.gif grotelės,
Atsakyti
Galiu pasakyti viena: pirkom grynai pagal sio forumo duomenu analize ciuzini (Athena plus) ir tritonines grotas (ugiai/svoriai: 180/65, 190/85)-pasaka ne miegas, dingo visi nugaros skausmai, prisiekiu, ir baigesi visi vartymaisi begaliniai ir siaip miego kokybe - nepalyginsi, prabudinejimai-praeitis, super mazas minusas: jauciasi, kad jis duoda siluma, bet ne prakaitavima, ribinis toks varijantas, situo aspektu, tarp komforto ir nelabai komforto, jei dar daugiau silumos duotu, galetu buti prakaitavimo priezastimi, zodziu tinka ne super jautriems prakaitui, kaip man, siek tiek turinciai reakcija i gausu prakaitavima, sis variantas neatbaido, pirkciau dar syki ta pati! Jokios reklamos cia, gink die, gi turi kazkas parasyti, kas jau isbande simtus kartu aptartus variantus mirksiukas.gif Miegam, beje, gera men

Beje, zoran, kaip realiai ji vartyti ir kas kiek, nes mums kaip sake parduotuveje, nevartyti, o sukioti ji, bet cia man kazkaip nesusieina: ar tai medziagai geriau patirti deformacija vis kitoje vietoje ar tame paciame plote tik is kitos puses, zodziu, prasau issamiai informuoti, aciu!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudoji8382 @ 2010 02 19, 00:10)
4u.gif
Sveiki smile.gif

Sie ciuziniai skirti kieta lova megstantiems zmonems. Kieti ciuziniai blogai kad musu stuburas nepailsi. Visi zinome ,kad stuburas yra S raides formos del to logiskai pasvarste suprasite ,kad kieti ciuziniai yra blogai. O kieti ciuziniai tai auksciau isvardinti . Jei jau labai norisi naturalumo ax.gif tai pasirinkite mazesne blogybe su lino pluostu 2cm, ir latekso 3cm, ir pocket spyruokles ir lino uzvalkalu is Linas kolekcijos.Siek tiek minkstesni.
O jei norite geresniu ir pralaidesniu orui tai siek tiek dadejus is tubes kolekcijos ziurekite ir kadangi Jusu ugis leidzia ,tai galite ziureti i siauresne peciu srities zona ir geresne kaina Plural tubes is metzeler. Tubes vamzdeliai oro pralaiduma garantuos ir patikrintas variantas su nugaros problemom. O ar kada teko miegoti ant putu poliuretaniniu pilnaviduriu ciuziniu? Putu poliuretaniniai stipriai iskarpyti ir didelio elastingumo butu ax.gif vidutinio oro pralaidumo .

QUOTE(Cristo @ 2010 02 19, 11:56)
Kallisto 7 zonu ciuzinys, jeigu rinksites si atkreipkite demesi i tai ar nera pas jus gausaus prakaitavimo, nes lateksas yra siek tiek siltesne medziaga. wink.gif
Papildyta:
nematau prasmes leistis i sita diskusija tik pasakysiu, kad nesaziningai elgiates ir klausimas ar tai ir jum patiem atnesa daug naudos...
Papildyta:
del prakaitavimo atkrenta lateksiniai ciuziniai ir su viskoelastu gal sike tiek per silta butu, del stuburo butinai ziurekite 7 zonu gerai isprofiliuotus ciuzinius, kad atsigulus ant sono stuburo linija gautusi tiesi.

Cristo kopinti idejas visada lengviau. Labai gaila ,kad pasirinkote toki kelia.
O viska patys klientai pasako ypac kai paklausi ir labai aisku tampa . Pas mus jau kuris laikas yra, kad zmogus gali deretis ir sukis apie derybas . Nieko nera blogiau kai zmones KOPINA. Net ciuzinius rekomenduojate tuos kuriuos cia giria. Nieko nuostabaus kaip kitaip galite ax.gif kai nera patirties. Nera pas jus ir surinktos duomenu bazes is klientu atsiliepimu,kaip pas interjeru vizija. Tai ko gero vienas is dalyku ko nepavyks nukopinti ax.gif nes net nekiekviena firma drista klausti klientu ,kaip tarnauja ciuzinys. Dabar skelbiama nuo Vasario 20 dienos Perkant Metzeler ciuzini vertingos dovanos uz 1 lt.
Jau speju ka darysite ... Nors truputi turekite isdidumo nekopinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 19 vasario 2010 - 13:17
QUOTE(mistikaa @ 2010 02 19, 13:47)
Galiu pasakyti viena: pirkom grynai pagal sio forumo duomenu analize ciuzini (Athena plus) ir tritonines grotas (ugiai/svoriai: 180/65, 190/85)-pasaka ne miegas, dingo visi nugaros skausmai, prisiekiu, ir baigesi visi vartymaisi begaliniai ir siaip miego kokybe - nepalyginsi, prabudinejimai-praeitis, super mazas minusas: jauciasi, kad jis duoda siluma, bet ne prakaitavima, ribinis toks varijantas, situo aspektu, tarp komforto ir nelabai komforto, jei dar daugiau silumos duotu, galetu buti prakaitavimo priezastimi, zodziu tinka ne super jautriems prakaitui, kaip man, siek tiek turinciai reakcija i gausu prakaitavima, sis variantas neatbaido, pirkciau dar syki ta pati! Jokios reklamos cia, gink die, gi turi kazkas parasyti, kas jau isbande simtus kartu aptartus variantus mirksiukas.gif Miegam, beje, gera men

Beje, zoran, kaip realiai ji vartyti ir kas kiek, nes mums kaip sake parduotuveje, nevartyti, o sukioti ji, bet cia man kazkaip nesusieina: ar tai medziagai geriau patirti deformacija vis kitoje vietoje ar tame paciame plote tik is kitos puses, zodziu, prasau issamiai informuoti, aciu!!! mirksiukas.gif

Jums teisingai patare. Skiriasi jusu svoriai ir sudejimai, tikrai gaunasi skirtingos apkrovos, plius peciai ir kojos skirtingai sveriai ir formuoja, kiek man zinoma, na bent jau pas mane wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 19, 01:10)
Jums teisingai patare. Skiriasi jusu svoriai ir sudejimai, tikrai gaunasi skirtingos apkrovos, plius peciai ir kojos skirtingai sveriai ir formuoja, kiek man zinoma, na bent jau pas mane wink.gif

o kaip sukti, kad mano puse visada butu mano puse ar bet kaip? ir kas kiek laiko tai daryti butu protinga?
Ir ar geras tas musu pasirinkimas buvo?
Atsakyti