Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(vickyyy @ 2010 02 09, 22:22)
MyBalance dabar gaminamas trijų kietumų. H2, H3 ir H4.  Todėl H3 pilnai įspaus ir MyBalance. Tik kietesnio nesirinkite.
Papildyta:
Man jis panašus į Vital Blue. Tik negaliu nieko pasakyti dėl minkštumo, šiaip Vital Blue gali būti ir labai minkštas ir kietesnis.
Passion kaina su nuolaida apie 1600lt, o Vital Blue 1540 -15% užsakant.
Abu 7 anatominių zonų, Passion vykęs čiužinys. Tik kainos kategorijoje jį lenkia Vital Blue.
Bet man asmeniškai "Vital Blue" nepatinka, kad jis nėra standus. Man jis kažkoks labai jau "spyruokliuojantis", tikiuosi suprantat, ka noriu pasakyt. My Balance man daug malonesnis ir tas gaubretumas vis dėlto duoda savo efektą, bet čia mano asmeninė nuomonė. Tai turite rinktis pagal tai, ką labiau mėgstate, ir kas labiau prisitaiko prie jūsų sudėjimo. Iš kokio miesto esate?

gal galite pasakyti kur vyksta tos nuolaidos ?
nerandu 4u.gif
Atsakyti
Žmonėms su išvarža siūlyčiau pabandyti ProNatura ergonomines miego sistemas. Jos sureguliuojamos kiekvienam individualiai pagal poreikius ar problemos pobūdį. Jos pagamintos remiantis naujausiais miego tyrimais ir patikrintos bei sertifikuotos nugaros fizioterapeutų ir terapeutų. Suteikiama 10 metų garantija.
Vėliau, esant reikalui bet kada galima pakeisti zonų išdėstymą.
Išbandykite jų galimybes ir palyginkite su kitais variantais.

P.S. ProNatura galima pritaikyti ir super sunkiems, kur buvo diskusija dėl 140 kg.
Atsakyti
QUOTE(Cristo @ 2010 02 12, 18:38)
pas mus buvo uzsuke klientai su isvarza ir pasigulinejo ant bonaire iskarto nelabai patiko, bet pagulejo ilgiau kazkur 20 min ir sake, kad kaip tik patogu, nezinau gal cia individualiai...
o del domus galerijos, juk dar be musu ir jau monetu latekso - kokosu variantu yar tempuras, bei dar keletas prekiaujanciu spyruokliniais be latekso... turint omenyje, kad pas kiekviena is musu ekspozicijoje yra nuo keletos iki desimt variantu, tai visai nemazai galima pasibandyti. wink.gif

Ka gi isskirtinio is Lono ar Tempur ten pamatysi? Ju yra daugybe tasku visoje Lietuvoje bigsmile.gif . O italisku kur kaina iskelta? Ar latvisku spyruokliniu su kokosu kieti ax.gif Ar ivo zaidimu su medziagom ir stebuklingom 5 grotelem ax.gif . Buvo kiniski bet neissilaike. Cia tarp kitko palyginimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 12, 19:42)
gal galite pasakyti kur vyksta tos nuolaidos ?
nerandu 4u.gif

Parduotuvėse užsakant arba internetu:
www.ciuziniai.lt
e.interjeruvizija.lt

is kur pats esat? Klaipedoje yra akcija uzsakant visiems ciuziniams -15%, Vilniuje keliems nuo 15-30%, kitiems kaip nurodyta internetiniame puslapyje. Interjeru vizijoje matosi nuolaidos visiems gaminiams.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 12, 21:36)
Ka gi isskirtinio is Lono ar Tempur ten pamatysi? Ju yra daugybe tasku visoje Lietuvoje bigsmile.gif . O italisku kur kaina iskelta? Ar latvisku spyruokliniu su kokosu kieti  ax.gif Ar ivo zaidimu su medziagom ir stebuklingom 5 grotelem  ax.gif . Buvo kiniski bet neissilaike. Cia tarp kitko palyginimui mirksiukas.gif

Tai as manau, kad cia didziausias pliusas, kad visa tai po vienu stogu ir dar metzeler tai bent jau susidaryti ispudi apie situs visiskai skirtingo tipo ciuzinius galima ir kartu pasibandzius bei palyginus susivokti, kur permoketum, kur nieko ypatingo, o kur kaip tik tokio tipo ir reiketu ieskoti, jau po to nepriklausomai kur wink.gif
Atsakyti
Žmonės turintys stuburo išvaržą irgi yra skirtingi, kiek man teko pastebėti, kai ateina žmonės su šia problema - jie ieško patogumo, skausmo nuėmimo. Dažniau pas mus renkasi minkštesnius, jei telpa į svorio kategoriją. Bet nemažai atveju, kad renkasi "My Balance" ir "Silever Dream" bet kietesnius. Ypač kai jiems dar ir akcija buvo padaryta. Mano nuomone, žmonės turi bandyti, kas yra jiem maloniau ir patogiau.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 13, 13:16)
Žmonės turintys stuburo išvaržą irgi yra skirtingi, kiek man teko pastebėti, kai ateina žmonės su šia problema - jie ieško patogumo, skausmo nuėmimo. Dažniau pas mus renkasi minkštesnius, jei telpa į svorio kategoriją. Bet nemažai atveju, kad renkasi "My Balance" ir "Silever Dream" bet kietesnius. Ypač kai jiems dar ir akcija buvo padaryta. Mano nuomone, žmonės turi bandyti, kas yra jiem maloniau ir patogiau.

Cia butu tiesa jeigu nebutu vienos islygos : zmones dazniausiai nezino kas yra geras jiems ciuzinys.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 13, 14:48)
Cia butu tiesa jeigu nebutu vienos islygos : zmones dazniausiai nezino kas yra geras jiems ciuzinys.

Arba neiperka to kuris labiausiai tiktu turintiems isvarza, todel ir pasirenka tegul ir ne pati geriausia varianta parinkta pagal sios temos konsultantus, o toki, kuris bent parduotuvej prigulus atrodo patogus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 13, 15:48)

Būna ir pardavėjai tokių žinių neturintys...
Bet dažnas pirkėjas "yra" arba "dedasi" daug daugiau žinantis nei konsultantai smile.gif
Ir labai sutinku su Inculto, šiais laikais žmonės dažniau renkasi pigiau nei patogiau. Arba patogiausią iš pigiausių.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 13, 17:10)
Būna ir pardavėjai tokių žinių neturintys...
Bet dažnas pirkėjas "yra" arba "dedasi" daug daugiau žinantis nei konsultantai smile.gif
Ir labai sutinku su Inculto, šiais laikais žmonės dažniau renkasi pigiau nei patogiau. Arba patogiausią iš pigiausių.

Cia jau priklauso nuo pardavejo ,kaip jis irodo klientui,kad yra profesionalas.Retas pardavejas ax.gif kiek pastebiu isigilina i klieto poreikius , o deja dazniausiai puola siulyti neisklausinejas . O tie kas ateina pigiausiu , tai po diskusiju dazniausiai sugrizta po keliu menesiu ir isigija vidutines kategorijos. ax.gif Tiesiog reikia kalbeti su zmogum. O kai kurie pardavejai deja gaila pataikauja pirkejo nuomonei ax.gif arba kaip sakote ta sritis jam net neidomi. Aisku buna ivairiausiu variantu.
Atsakyti
sveiki,
lyg ir išsirinkome 2 variantus, tik niekaip negalime apsispresti kokį pirkti. Gal kolegos forumiečiai, kurie daugiau turi žinių galėtu patarti kokį variantą pasirinkti:
1. Aruba čiužinys + Triton 5V grotelės
2. Prestige Tubes 126 + Lignum Starr grotelės
Ačiū už patarimus javascript:emoticon(':)')
Atsakyti
QUOTE(sellas237 @ 2010 02 14, 10:25)
sveiki,
lyg ir išsirinkome 2 variantus, tik niekaip negalime apsispresti kokį pirkti. Gal kolegos forumiečiai, kurie daugiau turi žinių galėtu patarti kokį variantą pasirinkti:
1. Aruba čiužinys + Triton 5V grotelės
2. Prestige Tubes 126 + Lignum Starr grotelės
Ačiū už patarimus javascript:emoticon(':)')

As uz antra drinks_cheers.gif
Atsakyti