QUOTE(pempe1 @ 2010 02 09, 16:49)
Aciu
suprantu.. O kaip praktikoj pas jus yra su klientais sverianciais 130 kg ar 140 kg apie ir ugis 170 ir svarstau koki pasiulyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 09, 17:13)
Iš spyruoklinių, turime tik vieną TFK Gold7Zonen, iš visų pusių čiužinys apsaugotas 40-50kg/m3 tankio putų poliuretanu (H3, H4) 3.5cm aukščio, 7 anatominių zonų. Šiaip jo forma yra labai įdomi, jis toks ale lenktas. Kaina apie 2200lt (kainas rašau 160x200).
Dar siūlyčiau pasižiūrėti į "MyBalance" įmanomi H2, H3, H4 kietumai, tai šitam svoriui nuo H3 tiktų. Jo kainelė viršija 3000lt, bet dabar jam akcija 30%. Tankis H2 - 40, H3- 45, H4 - 50 kg/m3.
Ir manau Aeromed Luxus H3, šis putų poliuretano čiužinys prasideda nuo 50kg/m3 tankio. Tai jis kategorijoje iki 2500lt.
O kiek grazinimu turite po 3 metu? 45 tankio tokio sudejimo zmonem siulydami
jei Sapsa gamykla 60 tankio lateksui garantijos neduoda sverinciam 140 kg. o dar tokio ugio
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 09, 22:22)
MyBalance dabar gaminamas trijų kietumų. H2, H3 ir H4. Todėl H3 pilnai įspaus ir MyBalance. Tik kietesnio nesirinkite.
Papildyta:
Man jis panašus į Vital Blue. Tik negaliu nieko pasakyti dėl minkštumo, šiaip Vital Blue gali būti ir labai minkštas ir kietesnis.
Passion kaina su nuolaida apie 1600lt, o Vital Blue 1540 -15% užsakant.
Abu 7 anatominių zonų, Passion vykęs čiužinys. Tik kainos kategorijoje jį lenkia Vital Blue.
Bet man asmeniškai "Vital Blue" nepatinka, kad jis nėra standus. Man jis kažkoks labai jau "spyruokliuojantis", tikiuosi suprantat, ka noriu pasakyt. My Balance man daug malonesnis ir tas gaubretumas vis dėlto duoda savo efektą, bet čia mano asmeninė nuomonė. Tai turite rinktis pagal tai, ką labiau mėgstate, ir kas labiau prisitaiko prie jūsų sudėjimo. Iš kokio miesto esate?
Taigi klientam siulai H3, kuri taippat siulai 140 kg sverianciam
ir pasakoji jog tiks puikiai
Gal kartais esi ta kresna moteriske kuri tauzija nesamones apie ciuzinio minkstumus ir liuliavimus Baldu rojuj 2 aukste prie brekles ciuziniu?
Zinok tam paciam aukste yra ir Passion H2 ciuzinys pabandimui. Jei savo ciuziniu minkstumu palyginti nesugebi is atminties, tai nusinesk ar nusitempk
iki ju stendo ir tada bandyk.
Spyruoklinis Auriga ir tas minkstesnis negu jusu siulomi brudai