Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(pempe1 @ 2010 02 09, 16:49)
tada isbandykite kitus du variantus kokybiski aukstesni ciuziniai, kuriems gali buti ir paprastesnes groteles.

Aciu  ax.gif  suprantu.. O kaip praktikoj pas jus yra su klientais sverianciais 130 kg ar 140 kg apie ir gis 170 ir svarstau koki  pasiulyti ax.gif

Iš spyruoklinių, turime tik vieną TFK Gold7Zonen, iš visų pusių čiužinys apsaugotas 40-50kg/m3 tankio putų poliuretanu (H3, H4) 3.5cm aukščio, 7 anatominių zonų. Šiaip jo forma yra labai įdomi, jis toks ale lenktas. Kaina apie 2200lt (kainas rašau 160x200).
Dar siūlyčiau pasižiūrėti į "MyBalance" įmanomi H2, H3, H4 kietumai, tai šitam svoriui nuo H3 tiktų. Jo kainelė viršija 3000lt, bet dabar jam akcija 30%. Tankis H2 - 40, H3- 45, H4 - 50 kg/m3.
Ir manau Aeromed Luxus H3, šis putų poliuretano čiužinys prasideda nuo 50kg/m3 tankio. Tai jis kategorijoje iki 2500lt.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 09, 16:35)
2 savaites na maksimum 3 savaites.

Aciu 4u.gif

QUOTE(Cristo @ 2010 02 09, 16:38)
Jeigu gerai pamenu, tai jus norit i uzsieni uzsakineti, tai gal ir siek tiek ilgiau nei kelios savaites truks.

Nea ne i uzsieni, tik is uzsienio uzsakyma darysim, taciau ciuzinys liks lietuvoj.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
tada isbandykite kitus du variantus kokybiski aukstesni ciuziniai, kuriems gali buti ir paprastesnes groteles.

Aciu  ax.gif  suprantu.. O kaip praktikoj pas jus yra su klientais sverianciais 130 kg ar 140 kg apie ir gis 170 ir svarstau koki  pasiulyti ax.gif

niekaip neapsisprendziu prie kurio ciuzinio apsistoti,
manau MyBalance tiktu bet koki kietuma pasirinkt H2 ar H3
ir kaina su akcija 2005lt, ir kokiu groteliu reiketu ?
Atsakyti
Kaip man nepatinka, kad nera 150cm plocio ciuziniu verysad.gif
Uzmaciau, kad LONAS nuolaidas padare nuo vasario menesio. Gal tuomet butu galima uz tokia pat kaina kaip TERMO TYLA nusipirkti kanors geresnio ax.gif Gal galetumet pasakyti kaip ciuzinukas VANDA. Dar kainos labai viliojancios NORKA ir DENISA. Patarkit prasau.
Man vis dar norisi minksto ir bijau, kad TERMO TYLA nebutu man per kietas. Tik ciuzinys bus naudojamas ant zemes, bet kaip jau rasiau, naudosim ji labai retai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 09 vasario 2010 - 17:45
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 09, 18:19)

Manau H3, o grotelių reikėtų minkštos pakabos, manau Lignum Starr minimum, ko jums reikia, nebeatseku, koks jūsų ūgis ir svoris. Gal kažką pigiau būtų galima pasiūlyti.

Atradau jūsų ūgius ir svorius, manau užteks, kad būtų minkštos pakabos, amortizuojančios grotelės, tarpas tarp lamelių ne didesnis nei 3 cm.
Tiks ir šios:
http://e.interjeruvi...v-groteles.html
http://e.interjeruvi...t-groteles.html
http://www.ciuziniai...les/felatex-28/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 09 vasario 2010 - 17:56
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 09, 18:45)
Manau H3, o grotelių reikėtų minkštos pakabos, manau Lignum Starr minimum, ko jums reikia, nebeatseku, koks jūsų ūgis ir svoris.  Gal kažką pigiau būtų galima pasiūlyti.

Atradau jūsų ūgius ir svorius, manau užteks, kad būtų minkštos pakabos, amortizuojančios grotelės, tarpas tarp lamelių ne didesnis nei 3 cm.
Tiks ir šios:
http://e.interjeruvi...v-groteles.html
http://e.interjeruvi...t-groteles.html
http://www.ciuziniai...les/felatex-28/

o kokia nuomone apie passion ciuzinuka?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2010 02 09, 19:42)
Kaip man nepatinka, kad nera 150cm plocio ciuziniu  verysad.gif
Uzmaciau, kad LONAS nuolaidas padare nuo vasario menesio. Gal tuomet butu galima uz tokia pat kaina kaip TERMO TYLA nusipirkti kanors geresnio  ax.gif  Gal galetumet pasakyti kaip ciuzinukas VANDA. Dar kainos labai viliojancios NORKA ir  DENISA. Patarkit prasau.
Man vis dar norisi minksto ir bijau, kad TERMO TYLA nebutu man per kietas. Tik ciuzinys bus naudojamas ant zemes, bet kaip jau rasiau, naudosim ji labai retai.

Ant zemes tik spyruokliniai, o lone tyla termo vienas is minksciausias is spyruokliniu.
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 09, 18:19)

daugiau ispaustumete vital blue. my balance per kietas ,per mazai zonos isreikstos. Kad kaina didesne ax.gif tai nereiskia, kad tinkamiausias. Vital blue jums tik h2 nes jusu jei gerai atsimenu apie 75 kg ant ribos.. jus esat liekno sudejimo jei nukietinsit vel nugara negaus atramos.
Atsakyti
gal kas gali pakomentuoti kokie istiesu yra dormeo memory ciuziniai ?ar geri? ar cia tik reklama?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 09, 20:30)
daugiau ispaustumete vital blue. my balance per kietas ,per mazai  zonos isreikstos. Kad kaina didesne  ax.gif tai nereiskia,  kad tinkamiausias. Vital blue jums tik h2 nes jusu jei gerai atsimenu apie 75 kg ant ribos.. jus esat liekno sudejimo jei nukietinsit vel nugara negaus atramos.

MyBalance dabar gaminamas trijų kietumų. H2, H3 ir H4. Todėl H3 pilnai įspaus ir MyBalance. Tik kietesnio nesirinkite.
Papildyta:
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 09, 19:21)
o kokia nuomone apie passion ciuzinuka?

Man jis panašus į Vital Blue. Tik negaliu nieko pasakyti dėl minkštumo, šiaip Vital Blue gali būti ir labai minkštas ir kietesnis.
Passion kaina su nuolaida apie 1600lt, o Vital Blue 1540 -15% užsakant.
Abu 7 anatominių zonų, Passion vykęs čiužinys. Tik kainos kategorijoje jį lenkia Vital Blue.
Bet man asmeniškai "Vital Blue" nepatinka, kad jis nėra standus. Man jis kažkoks labai jau "spyruokliuojantis", tikiuosi suprantat, ka noriu pasakyt. My Balance man daug malonesnis ir tas gaubretumas vis dėlto duoda savo efektą, bet čia mano asmeninė nuomonė. Tai turite rinktis pagal tai, ką labiau mėgstate, ir kas labiau prisitaiko prie jūsų sudėjimo. Iš kokio miesto esate?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 09, 22:22)
MyBalance dabar gaminamas trijų kietumų. H2, H3 ir H4.  Todėl H3 pilnai įspaus ir MyBalance. Tik kietesnio nesirinkite.
Papildyta:
Man jis panašus į Vital Blue. Tik negaliu nieko pasakyti dėl minkštumo, šiaip Vital Blue gali būti ir labai minkštas ir kietesnis.
Abu 7 anatominių zonų, Passion vykęs čiužinys. Tik kainos kategorijoje jį lenkia Vital Blue.
Bet man asmeniškai "Vital Blue" nepatinka, kad jis nėra standus. Man jis kažkoks labai jau "spyruokliuojantis", tikiuosi suprantat, ka noriu pasakyt. My Balance man daug malonesnis ir tas gaubretumas vis dėlto duoda savo efektą, bet čia mano asmeninė nuomonė. Tai turite rinktis pagal tai, ką labiau mėgstate, ir kas labiau prisitaiko prie jūsų sudėjimo. Iš kokio miesto esate?

labai aciu uz issamia informacija esu Mazeikietis,
bet vital blue nerandu aprasymu nei kainu,
o kur vyksta siuo metu nuolaidos?
Atsakyti
Aciu  ax.gif  suprantu.. O kaip praktikoj pas jus yra su klientais sverianciais 130 kg ar 140 kg apie ir ugis 170 ir svarstau koki  pasiulyti ax.gif

QUOTE(vickyyy @ 2010 02 09, 17:13)
Iš spyruoklinių, turime tik vieną TFK Gold7Zonen, iš visų pusių čiužinys apsaugotas 40-50kg/m3 tankio putų poliuretanu (H3, H4) 3.5cm aukščio, 7 anatominių zonų. Šiaip jo forma yra labai įdomi, jis toks ale lenktas. Kaina apie 2200lt (kainas rašau 160x200).
Dar siūlyčiau pasižiūrėti į "MyBalance" įmanomi H2, H3, H4 kietumai, tai šitam svoriui nuo H3 tiktų.  Jo kainelė viršija 3000lt, bet dabar jam akcija 30%. Tankis H2 - 40, H3- 45, H4 - 50 kg/m3.
Ir manau Aeromed Luxus H3, šis putų poliuretano čiužinys prasideda nuo 50kg/m3 tankio. Tai jis kategorijoje iki 2500lt.

O kiek grazinimu turite po 3 metu? 45 tankio tokio sudejimo zmonem siulydami nono.gif fool.gif jei Sapsa gamykla 60 tankio lateksui garantijos neduoda sverinciam 140 kg. o dar tokio ugio blink.gif

QUOTE(vickyyy @ 2010 02 09, 22:22)
MyBalance dabar gaminamas trijų kietumų. H2, H3 ir H4.  Todėl H3 pilnai įspaus ir MyBalance. Tik kietesnio nesirinkite.
Papildyta:

Taigi klientam siulai H3, kuri taippat siulai 140 kg sverianciam g.gif ir pasakoji jog tiks puikiai doh.gif

Gal kartais esi ta kresna moteriske kuri tauzija nesamones apie ciuzinio minkstumus ir liuliavimus Baldu rojuj 2 aukste prie brekles ciuziniu?
Zinok tam paciam aukste yra ir Passion H2 ciuzinys pabandimui. Jei savo ciuziniu minkstumu palyginti nesugebi is atminties, tai nusinesk ar nusitempk fitness4.gif iki ju stendo ir tada bandyk.
Spyruoklinis Auriga ir tas minkstesnis negu jusu siulomi brudai friends.gif
Atsakyti