QUOTE(pempe1 @ 2010 02 08, 19:13)
viskoelastiniai siltesti. Tada reiketu ziureti is daugiau isprofiliuotu stipriau zonuotu ciuziniu. Is tubes idealiausia butu, taciau kaina didesnes ,paziurekite palyginimui prestige tubes , plural tubes , Passion, Vital blue .
jei dar ka nors norite palyginti drasiai klauskite dirbu su 8 firmom. Esu isanalizavusi visas Lietuvoje esancias firmas ir ju siulomu gaminiu kokybe ir kainas.
tiesiog daug variantu atkrenta del elastingumo pacio branduolio.isprofiliavimas svarbu taciau tai pat svarbu kad pats branduolys butu elastingas ir gerai kuna priimtu. Dar svarbu ir tankis. .
Taigi pasirinkimas dar sumazejo atkrenta viskoelastiniai ir latekso ciuziniai.
Papildyta:
o ar zinai kad branduolio kokybe lemia ne tik isprofiliavimas , bet ir kiti niuansai.. Tai pat reikia atsizvelgti ir i zmogaus iprocius, sudejima sveikatos problemas.
Kodel dirbdama ciuziniu sriti neapvaziuoji ir nepalygini visu gamintoju ? Lietuva maza
.Ar gi neidomu ka kas siulo?
Na gal as fanatike, bet vos tik kas geresnio pasirodo
as iskart i masina ir lygint. O jei pakliuna koks rimtesnis vadybininkas ar technologas
oi kaip as ji isklausineju. kas pas mane atvaziuoja, tai be 2 val nepaleidziu neisklausinejus kas
kur
kaip
. Tiek nedaug ciuziniu gamintoju ir platintoju , gi visi vieni kitus pazystam.
Pasakysiu atvirai, aš tikrai domiuosi ir vertinu tik kelias firmas: Metzeler, Fey&co, MK Kolo, kelis Lono gaminius, tikrai daug gaminių esu bandžiusi, domiuosi ir t.t. Bet mano principai yra tokie, kad jei aš nemačiau gamybos, jei nesu 100% tikra aš nieko nesakysiu, be to jei atvirai, tai Zoran, nepaprašė manęs konkrečiai palyginti, todėl aš jį ir erzinu. Aš mačiau, kad mūsų internetiniame puslapyje apie tam tikrus čiužinius yra parašyta, kad tai yra unikalus čiužinys, arba prabangiausias, arba aukščiausios klasės, bet šių žodžių aš jam nesakiau, jis paėmė juos iš konteksto, mūsų puslapyje yra lyginami tik MŪSŲ čiužiniai... Todėl manau negražu taip iš konteksto imti ir prikabinti man tuos pasisakymus. Aš dar net nelyginau čiužinukų...
O dėl domėjimosi ir pasidalinimų tai man labai viskas įdomu. Paskaitau ir tavo nuomonę, ir daug ko iš jūsų pasimokau, kažką naujo sužinau, todėl man ši tema yra labai įdomi. Todėl čia pradėjau rašyti ir bendrauti, gal ne taip dažnai, bet kiek įmanoma - tiek.
Tik tos intrigos, tie kabinėjimaisi man truputį nepatinka, bet kaip sakoma kaip šauksi taip ir atsilieps, o mano toks charakteris, jei tu nekonkrečiai, aš ir - nekonkrečiai.
Papildyta:
QUOTE(brt @ 2010 02 08, 21:33)
o kuri dukra daugiau ispaudzia kai guli?
Net sunku atsakyti,man atrodo kad vienodai.Ir tas ir tas ciuzinys dukrai patinka,ir gulėti patogu.
Tada tikrai reikia taupyti pinigus. Imkite pigesnį.