Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(Inculto @ 2010 02 08, 15:59)
Gaminamos ir vientisos, dvi butu nuo 160x200 lovai  mirksiukas.gif

gaminamos bent jau lignum starr 140x200 ir vientisos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 08, 13:08)
galima pakeisti grotelem, bet apacia lovos visvien gausis uzdara, nes visa lova tolygiai pasideda ant grindu, o is groteliu pigesnio varijanto nebutu?
O patalynes deze mes nesinaudojam.

esme tokia paprastesnes grotele - aukstesnis ciuzinys . Kuo aukstesnis ciuzinys tuo maziau reiksmingas groteliu pakabos minkstumas. Taciau groteliu tarpai tankus labai svarbu.
Papildyta:
kadangi kvepavimas prastesnis atkrenta lateksiniai ciuziniai .
O toliau reiketu nuspresti vesesnio ar siltesnio medziagos ciuzinio ax.gif ir ar nera padidejusio prakaitavimo? I kokia kainu kategorija reiketu orientuotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 08 vasario 2010 - 15:18
QUOTE(Zoran @ 2010 02 08, 13:41)
O pasakyti, kad tavo ciuziniai labai geri ir naudoja unikalias technologijos kuriu "niekas" neturi tai sugebi?! Kol as cia esu, visada prasysiu palyginimo ir atsakymo i pagrindini klausima - "kas man is to?"
Jau Dormeo prinese i ciuziniu rinka nesamoniu kruva ir aprasymu neatitinkanciu teisybes bei neatsakanciu i pagrindini klausima.
As nebijau kokybisko Turko, o labiau bijau Kiniecio ir Dormeo sapalioniu.
Ciuzinio lengvumas niekaip neitakoja jo patogumo miegant.
O tu man pasakyk, kas nesiriame medicininiais tyrimais gaminant ciuzinius? Ir kokie tie tyrimai? Kiek man zinoma, pradziai pagaminamas ciuzinys, o tik po to testuojamas ir jeigu jis testuojamas medicinos universitete su ligoniais, bei praeina testus, kad nera kenksmingas, bei nekenkia stuburui ir poilsiui, tik tada gauna sertifikata. Jeigu jis buvo gaminamas pagal kazkokias gaires, bet nebuvo testuotas, tai cia tas pats, kas sakyti, kad zeme yra cemodano formos, nes as taip sakau.

O kur tu perskaitei apie unikalias technologijas?
ir jei jau matei profiliavimą, tai turėjai matyti ir testavimą, ir kiek kartų bei kada paskutinį kartą jis buvo testuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 08 vasario 2010 - 16:15
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 08, 16:16)
esme tokia paprastesnes grotele - aukstesnis ciuzinys . Kuo aukstesnis ciuzinys tuo maziau reiksmingas groteliu pakabos minkstumas. Taciau groteliu tarpai tankus labai svarbu.
Papildyta:
kadangi kvepavimas prastesnis atkrenta lateksiniai ciuziniai .
O toliau reiketu nuspresti vesesnio ar siltesnio medziagos ciuzinio  ax.gif  ir ar nera padidejusio prakaitavimo?  I kokia kainu kategorija reiketu orientuotis?

padidejusio prakaitavimo nebutu, kaina apie 2000lt.
galvoju kad vesesnio medziagos ciuzinio.
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 08, 17:19)
padidejusio prakaitavimo nebutu, kaina apie 2000lt.
galvoju kad vesesnio medziagos ciuzinio.

viskoelastiniai siltesti. Tada reiketu ziureti is daugiau isprofiliuotu stipriau zonuotu ciuziniu. Is tubes idealiausia butu, taciau kaina didesnes ,paziurekite palyginimui prestige tubes , plural tubes , Passion, Vital blue .
jei dar ka nors norite palyginti drasiai klauskite dirbu su 8 firmom. Esu isanalizavusi visas Lietuvoje esancias firmas ir ju siulomu gaminiu kokybe ir kainas.
tiesiog daug variantu atkrenta del elastingumo pacio branduolio.isprofiliavimas svarbu taciau tai pat svarbu kad pats branduolys butu elastingas ir gerai kuna priimtu. Dar svarbu ir tankis. .
Taigi pasirinkimas dar sumazejo atkrenta viskoelastiniai ir latekso ciuziniai.
Papildyta:
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 08, 17:02)
O kur tu perskaitei apie unikalias technologijas?
ir jei jau matei profiliavimą, tai turėjai matyti ir testavimą, ir kiek kartų bei kada paskutinį kartą jis buvo testuotas.

o ar zinai kad branduolio kokybe lemia ne tik isprofiliavimas , bet ir kiti niuansai.. Tai pat reikia atsizvelgti ir i zmogaus iprocius, sudejima sveikatos problemas.
Kodel dirbdama ciuziniu sriti neapvaziuoji ir nepalygini visu gamintoju ? Lietuva maza ax.gif .Ar gi neidomu ka kas siulo? bigsmile.gif Na gal as fanatike, bet vos tik kas geresnio pasirodo bigsmile.gif as iskart i masina ir lygint. O jei pakliuna koks rimtesnis vadybininkas ar technologas gathering.gif oi kaip as ji isklausineju. kas pas mane atvaziuoja, tai be 2 val nepaleidziu neisklausinejus kas ax.gif kur bigsmile.gif kaip biggrin.gif . Tiek nedaug ciuziniu gamintoju ir platintoju , gi visi vieni kitus pazystam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 08 vasario 2010 - 18:02
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 08, 19:13)
viskoelastiniai siltesti. Tada reiketu ziureti is daugiau isprofiliuotu stipriau zonuotu ciuziniu. Is tubes idealiausia butu, taciau kaina didesnes ,paziurekite palyginimui prestige tubes , plural tubes , Passion, Vital blue .
jei dar ka nors norite palyginti drasiai klauskite dirbu su 8 firmom. Esu isanalizavusi visas Lietuvoje esancias firmas ir ju siulomu gaminiu kokybe ir kainas.
tiesiog daug variantu atkrenta del elastingumo pacio branduolio.isprofiliavimas svarbu taciau tai pat svarbu kad pats branduolys butu elastingas ir gerai kuna priimtu. Dar svarbu ir tankis. .
Papildyta:

o ar zinai kad branduolio kokybe lemia ne tik isprofiliavimas , bet ir kiti niuansai.. Tai pat reikia atsizvelgti ir i zmogaus iprocius, sudejima  sveikatos problemas.
Kodel dirbdama ciuziniu sriti neapvaziuoji ir nepalygini visu gamintoju ? Lietuva maza ax.gif .Ar gi neidomu ka kas  siulo?  bigsmile.gif Na gal as fanatike, bet vos tik kas geresnio pasirodo bigsmile.gif  as iskart i masina ir lygint. O jei pakliuna koks rimtesnis vadybininkas ar technologas  gathering.gif  oi kaip as ji isklausineju. kas pas mane atvaziuoja, tai be 2 val nepaleidziu  neisklausinejus kas  ax.gif kur bigsmile.gif  kaip  biggrin.gif . Tiek nedaug ciuziniu gamintoju ir platintoju , gi visi vieni kitus pazystam.

is tubes truputi kainos kandziojasi smile.gif

Atsakyti

o kuri dukra daugiau ispaudzia kai guli?

Net sunku atsakyti,man atrodo kad vienodai.Ir tas ir tas ciuzinys dukrai patinka,ir gulėti patogu.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 08, 19:13)
Papildyta:

o ar zinai kad branduolio kokybe lemia ne tik isprofiliavimas , bet ir kiti niuansai.. Tai pat reikia atsizvelgti ir i zmogaus iprocius, sudejima  sveikatos problemas.
Kodel dirbdama ciuziniu sriti neapvaziuoji ir nepalygini visu gamintoju ? Lietuva maza ax.gif .Ar gi neidomu ka kas  siulo?  bigsmile.gif Na gal as fanatike, bet vos tik kas geresnio pasirodo bigsmile.gif  as iskart i masina ir lygint. O jei pakliuna koks rimtesnis vadybininkas ar technologas  gathering.gif  oi kaip as ji isklausineju. kas pas mane atvaziuoja, tai be 2 val nepaleidziu  neisklausinejus kas  ax.gif kur bigsmile.gif  kaip  biggrin.gif . Tiek nedaug ciuziniu gamintoju ir platintoju , gi visi vieni kitus pazystam.

Pasakysiu atvirai, aš tikrai domiuosi ir vertinu tik kelias firmas: Metzeler, Fey&co, MK Kolo, kelis Lono gaminius, tikrai daug gaminių esu bandžiusi, domiuosi ir t.t. Bet mano principai yra tokie, kad jei aš nemačiau gamybos, jei nesu 100% tikra aš nieko nesakysiu, be to jei atvirai, tai Zoran, nepaprašė manęs konkrečiai palyginti, todėl aš jį ir erzinu. Aš mačiau, kad mūsų internetiniame puslapyje apie tam tikrus čiužinius yra parašyta, kad tai yra unikalus čiužinys, arba prabangiausias, arba aukščiausios klasės, bet šių žodžių aš jam nesakiau, jis paėmė juos iš konteksto, mūsų puslapyje yra lyginami tik MŪSŲ čiužiniai... Todėl manau negražu taip iš konteksto imti ir prikabinti man tuos pasisakymus. Aš dar net nelyginau čiužinukų...
O dėl domėjimosi ir pasidalinimų tai man labai viskas įdomu. Paskaitau ir tavo nuomonę, ir daug ko iš jūsų pasimokau, kažką naujo sužinau, todėl man ši tema yra labai įdomi. Todėl čia pradėjau rašyti ir bendrauti, gal ne taip dažnai, bet kiek įmanoma - tiek.
Tik tos intrigos, tie kabinėjimaisi man truputį nepatinka, bet kaip sakoma kaip šauksi taip ir atsilieps, o mano toks charakteris, jei tu nekonkrečiai, aš ir - nekonkrečiai.
Papildyta:
QUOTE(brt @ 2010 02 08, 21:33)
o kuri dukra daugiau ispaudzia kai guli?

Net sunku atsakyti,man atrodo kad vienodai.Ir tas ir tas ciuzinys dukrai patinka,ir gulėti patogu.

Tada tikrai reikia taupyti pinigus. Imkite pigesnį.
Atsakyti
Sveiki dar karta ciuziniu zinovai smile.gif
Noriu paklausti gal zinot per kiek laiko as gausiu ciuzini jei uzsakysiu TERMO TYLA?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2010 02 09, 15:48)
Sveiki dar karta ciuziniu zinovai  smile.gif
Noriu paklausti gal zinot per kiek laiko as gausiu ciuzini jei uzsakysiu TERMO TYLA?

2 savaites na maksimum 3 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2010 02 09, 16:48)
Sveiki dar karta ciuziniu zinovai  smile.gif

Jeigu gerai pamenu, tai jus norit i uzsieni uzsakineti, tai gal ir siek tiek ilgiau nei kelios savaites truks.
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 08, 20:39)
is tubes truputi kainos kandziojasi smile.gif

tada isbandykite kitus du variantus kokybiski aukstesni ciuziniai, kuriems gali buti ir paprastesnes groteles.
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 09, 11:26)
Paskaitau ir tavo nuomonę, ir daug ko iš jūsų pasimokau, kažką naujo sužinau, todėl man ši tema yra labai įdomi. Todėl čia pradėjau rašyti ir bendrauti, gal ne taip dažnai, bet kiek įmanoma - tiek.
o mano toks charakteris, jei tu nekonkrečiai, aš ir - nekonkrečiai.

Aciu ax.gif suprantu.. O kaip praktikoj pas jus yra su klientais sverianciais 130 kg ar 140 kg apie ir gis 170 ir svarstau koki pasiulyti ax.gif
Atsakyti