QUOTE(vexe @ 2010 02 07, 16:41)
Dar norejau pasiklausti del groteliu:
1. Ar musu svoriu kategorijai uztenka lignum starr groteliu, ar visgi geriau Triton (klausiams ar tas kainos skirtumas duos daug geresni efekta).
2. Ar gaminamos groteles kad tiktu ciuziniui 140*200?
3. Tai kaip supratau, minksciausias ciusinys Bonaire, Rufina su Aruba panasaus minsktumo?
4. Skirtumas tarp Aruba ir Bonaire: isprofiliavimas, kas salygoja geresne ventiliacija?
5. Rufina geresnio tankio uz abu anksciau minetus ar dar kazkokiu pranasumu turi?
1. Ar musu svoriu kategorijai uztenka lignum starr groteliu, ar visgi geriau Triton (klausiams ar tas kainos skirtumas duos daug geresni efekta).
2. Ar gaminamos groteles kad tiktu ciuziniui 140*200?
3. Tai kaip supratau, minksciausias ciusinys Bonaire, Rufina su Aruba panasaus minsktumo?
4. Skirtumas tarp Aruba ir Bonaire: isprofiliavimas, kas salygoja geresne ventiliacija?
5. Rufina geresnio tankio uz abu anksciau minetus ar dar kazkokiu pranasumu turi?
1. Uztenka svorio kategorijai. Tritonai - patvaresni ir daugiau reguliuojami, nei Lignum.
2. Dvi po 200x70.
3. H2 arba H3 rinktis, tai bus vieni geriausiu rinkoje.
4. Geresnis prisitaikymas ir ventiliacija.
5. Del geresnio tankio ilgiau tarnaus.
Papildyta:
QUOTE(Garnis @ 2010 02 07, 19:47)
Sveiki, ruošiuosi įsigyti čiužinį. Todėl norėčiau patarimo. Jau buvau praktiškai apsisprendęs pirkti Dormeo čiužinį, kaip sakant pabūti reklamos auka... Nors ištikro esu pas draugę ne kartą miegojęs ant Dormeo, tai tikrai man jis labai patiko. Tačiau galbūt už tokią kaina galima kažką geriau įsigyti. Galiu leisti kažkur iki 1200lt, reikia viengulio čiužinio, išmatavimai nebalabai svarbu ar ten 190x90 ar kažkas panašaus, nes kai nusipirksiu čiužinį tada žiūrėsiu lova. Svarbiausia ko norisi iš čiužinio, tai maksimaliai geras polsis.
Cia suma tik ciuziniui ar groteles+ciuzinys?
1. Aruba H2-3 ir Lignum Star groteles.
2. Kristyna ir Lignum Star groteles.
3. Athena Plius ir Lignum Star groteles.
Matmeni imk tik 200x90 ar 200x100, nestandartas brangiau kainuos.