Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(vexe @ 2010 02 07, 16:41)
Dar norejau pasiklausti del groteliu:
1. Ar musu svoriu kategorijai uztenka lignum starr groteliu, ar visgi geriau Triton (klausiams ar tas kainos skirtumas duos daug geresni efekta).
2. Ar gaminamos groteles kad tiktu ciuziniui 140*200?
3. Tai kaip supratau, minksciausias ciusinys Bonaire, Rufina su Aruba panasaus minsktumo?
4. Skirtumas tarp Aruba ir Bonaire: isprofiliavimas, kas salygoja geresne ventiliacija?
5. Rufina geresnio tankio uz abu anksciau minetus ar dar kazkokiu pranasumu turi?

1. Uztenka svorio kategorijai. Tritonai - patvaresni ir daugiau reguliuojami, nei Lignum.
2. Dvi po 200x70.
3. H2 arba H3 rinktis, tai bus vieni geriausiu rinkoje.
4. Geresnis prisitaikymas ir ventiliacija.
5. Del geresnio tankio ilgiau tarnaus.
Papildyta:
QUOTE(Garnis @ 2010 02 07, 19:47)
Sveiki, ruošiuosi įsigyti čiužinį. Todėl norėčiau patarimo. Jau buvau praktiškai apsisprendęs pirkti Dormeo čiužinį, kaip sakant pabūti reklamos auka... biggrin.gif Nors ištikro esu pas draugę ne kartą miegojęs ant Dormeo, tai tikrai man jis labai patiko. Tačiau galbūt už tokią kaina galima kažką geriau įsigyti. Galiu leisti kažkur iki 1200lt, reikia viengulio čiužinio, išmatavimai nebalabai svarbu ar ten 190x90 ar kažkas panašaus, nes kai nusipirksiu čiužinį tada žiūrėsiu lova. Svarbiausia ko norisi iš čiužinio, tai maksimaliai geras polsis.

Cia suma tik ciuziniui ar groteles+ciuzinys?

1. Aruba H2-3 ir Lignum Star groteles.
2. Kristyna ir Lignum Star groteles.
3. Athena Plius ir Lignum Star groteles.

Matmeni imk tik 200x90 ar 200x100, nestandartas brangiau kainuos.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 07, 22:30)
Du labai skirtingi čiužinukai, todėl patarčiau rinktis jums malonesnį ir patogesnį. Būtinai H2 kietumo, nes Fresh 16 H3 bus mergaitei per kietas. O kokios pas jus grotelės? Nes Fresh 16 yra su įpjovom, kuriom būtinos grotelės, kurių lamelės turėtų daugiausia 3.5 cm tarpą. 
Jei vaikas tikrai jūsų, tai pinigų taupyti nepatariu smile.gif
Papildyta:
Su tokia bėda tai skausmą geriausiai nuims šis:
http://www.ciuziniai...as/my-balance-/

dar tinka šis:
http://www.ciuziniai...a/silver-dream/

Abiem šiuo metu yra taikoma nuolaida, todėl verta įsigyti. Bet jei kambaryje neturite drėgmės, nėra labai šalta, tai vienas geriausių variantų būtų šis:

http://www.ciuziniai...stiniai/spring/.

Kokią turite lovą, ir kokių išmatavimų reikia?

Lono Isabela ir Fresh 16 tarnaus panasiai, oro ventiliacija panasi, svarbu minkstumu tinkamumas, reikia lyginti, abu antibakteriniai. Bet visgi uz situos du nesulyginamai geriau Metzeler Maxim H2 ir groteles Lignum Star.

Ciuzinys "My balance" - tai visgi apsispreskite is ko jis pagamintas, ten ir lateksas ir poliuretanas. Kieno pagalba jis sugeba buti toks universalus? Kur ten pas ji kaupiasi oras ir ka aplamai tai duoda? Kokie medziagu tankiai ir kokios technologijos naudojamos medziagose?

Ciuzinys "Silver Dream" - kas ji daro auksciausios klases ciuziniu? Kas yra Nano tecnologija ciuziniuose? Kas yra Sol-Gel, kurioje vietoje jis ten? Kuris putu poliuretanas nepasizymi antibakterinemis savybemis? Kodel pasisavintas pavadinimas 3D is zilkiniu ciuzinius technologiju, kai tuo tarpu pas jus tai viso labo elementarus profiliavimas kuri naudoja visi?

Ciuzinys "Premium Med Plus" - kas tai yra "viskozes porolonas"? Rimtu anatominiu zonu as jame nematau, tik lengva papjaustyma. Matyt kaip ir daugumas gamintoju zino, kad pagrindini darba atliks viskoelastinis putu poliuretanas, todel profiliuoja tik simboliskai-mazai efektyviai.
Atsakyti
zoran,

Ka jus patartumete zmogui turinciam stuburo problemu, koki ciuzinuka isigyti?
musu lova 160-200 su patalynes deze be groteliu, butinybei esant galim pasikeisti,
musu ugiai: 165-52 ir 174-75
'' Relaks baldai'' konsultante siule visco therm, kokia jusu nuomone?

DEKOJU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 08, 11:37)
zoran,

Ka jus patartumete zmogui turinciam stuburo problemu, koki ciuzinuka isigyti?
musu lova 160-200 su patalynes deze be groteliu, butinybei esant galim pasikeisti,
musu ugiai: 165-52 ir 174-75
'' Relaks baldai'' konsultante siule visco therm, kokia jusu nuomone?

DEKOJU smile.gif

Sakyciau reiktu ziureti keliu firmu gaminius, juos pabandyti, o po to galutinai nuspresti.
Jeigu nekeiciant lovos dugno i groteles, tai man siandien geriausias kainos kokybes santykis is spyruokliniu yra Lono Tyla Termo.
Nespyruoklinio as ant plokstes nedeciau jokio, tai ka siule Relaks konsultante yra drasu ir netoliaregiska.
Jeigu keiciame i groteles ale Triton arba Lignum Star, kas neleis taip lengvai i patekti i patalynes deze, tai ciuziniu pasirinkimas prasiplecia iki begalybes.

Atsakykite del galimybes keisti lovos pagrinda.
Atsakyti
QUOTE(avytautas @ 2010 02 07, 16:03)
Noreciau truputi info:

Mano ugis 173 svoris 86
Drauges 172 svoris 60

Buvom nusipirke Dormeo memory 2+12, bet pasirode per kietas nors emem minsciausia, ant kietu jau pabodo guleti ... nors draugai patare buvo ...

Dabar galvojam pirkti Athena plius:
http://e.interjeruvi...a-ciuzinys.html
1,8x2m.
Iki kada ta akcija galioja?

Klausimelis: kolkas apie ~3 men gyvensim be lovos, ciuzinys bus laikomas ant grindu. Zinau kad reikia groteliu.

Kaip patartumet su juo elgtis? Ar bus galima ant jo miegoti be lovos? Ar jausis didelis skirtumas ant grindu ir ant groteliu?
Ar atitinka sis ciuzinys musu atveju ir uz tokia kaina?  smile.gif

Dekui

jei desite ant groteliu galima . o kiek namuose silumos ax.gif del viskoelasto klausiu nes jei zemiau 18 viskoelastas kietesnis tampa. Kadangi tai yra laikina akcija kol gamintojas tures ciuziniu sandeli .Tai ji bet kuriuo metu gali baigtis, kai tik gamintojas informuoja ispardavem ir ta pacia minute bus isimta nuolaida. Kol kas dabar yra dar keletas. Taciau kiek laiko bus negaliu garantuoti.

QUOTE(vexe @ 2010 02 07, 16:41)
1. Ar musu svoriu kategorijai uztenka lignum starr groteliu, ar visgi geriau Triton (klausiams ar tas kainos skirtumas duos daug geresni efekta).
3. Tai kaip supratau, minksciausias ciusinys Bonaire, Rufina su Aruba panasaus minsktumo?
4. Skirtumas tarp Aruba ir Bonaire: isprofiliavimas, kas salygoja geresne ventiliacija?
5. Rufina geresnio tankio uz abu anksciau minetus ar dar kazkokiu pranasumu turi?

Lignum starr gamina istisines 140x200 . O triton 2 groteles po 70x200. Rufina yra geriau papjaustyta ir didesnio tankio. Jei svarstote tarp aruba ir bonaire tai taip ir butinai h2 jei svoriai stipriai nevirsija.
jei rufina ziuresite jai pilnai uztenka lignum starr. jei bonaire tai verta pasvarstyti apie triton.
jei sau galite leisti tai tik rufina imkite nes jame stipriau isreiktos 7 anatomines zonos del stuburo.. o jei dar auksciau ziurint tai platinum tubes dar palyginimui .

QUOTE(Garnis @ 2010 02 07, 19:47)
Sveiki, ruošiuosi įsigyti čiužinį. Todėl norėčiau patarimo. Jau buvau praktiškai apsisprendęs pirkti Dormeo čiužinį, kaip sakant pabūti reklamos auka... biggrin.gif Nors ištikro esu pas draugę ne kartą miegojęs ant Dormeo, tai tikrai man jis labai patiko. Tačiau galbūt už tokią kaina galima kažką geriau įsigyti. Galiu leisti kažkur iki 1200lt, reikia viengulio čiužinio, išmatavimai nebalabai svarbu ar ten 190x90 ar kažkas panašaus, nes kai nusipirksiu čiužinį tada žiūrėsiu lova. Svarbiausia ko norisi iš čiužinio, tai maksimaliai geras polsis.

kad patarti O koks ugis r svoris ?

QUOTE(brt @ 2010 02 07, 21:38)
Sveiki.Apsistojam ties dveju čiužiniu musu dukrai,tai Isabela iš lono,ir Fresh 16 iš Breckle.Fresh 16 kainuoja 800Lt,Isabela dabar su nuolaida 545Lt,ar apsimoka mokėti  daugiau už Breckle?Ačiu.

o kuri dukra daugiau ispaudzia kai guli?
Papildyta:
juozai 1 norint isigyti geresni ciuzini ,butinai teks keisti dugna ir ideti geras groteles.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 08, 10:41)
Lono Isabela ir Fresh 16 tarnaus panasiai, oro ventiliacija panasi, svarbu minkstumu tinkamumas, reikia lyginti, abu antibakteriniai. Bet visgi uz situos du nesulyginamai geriau Metzeler Maxim H2 ir groteles Lignum Star.
Ciuzinys "My balance" - tai visgi apsispreskite is ko jis pagamintas, ten ir lateksas ir poliuretanas. Kieno pagalba jis sugeba buti toks universalus? Kur ten pas ji kaupiasi oras ir ka aplamai tai duoda? Kokie medziagu tankiai ir kokios technologijos naudojamos medziagose?

Ciuzinys "Silver Dream" - kas ji daro auksciausios klases ciuziniu? Kas yra Nano tecnologija ciuziniuose? Kas yra Sol-Gel, kurioje vietoje jis ten? Kuris putu poliuretanas nepasizymi antibakterinemis savybemis? Kodel pasisavintas pavadinimas 3D is zilkiniu ciuzinius technologiju, kai tuo tarpu pas jus tai viso labo elementarus profiliavimas kuri naudoja visi?

Ciuzinys "Premium Med Plus" - kas tai yra "viskozes porolonas"? Rimtu anatominiu zonu as jame nematau, tik lengva papjaustyma. Matyt kaip ir daugumas gamintoju zino, kad pagrindini darba atliks viskoelastinis putu poliuretanas, todel profiliuoja tik simboliskai-mazai efektyviai.

"MyBalance" yra pagamintas iš putų poliuretano, bet jis yra pagamintas, pagal latekso technologiją, t.y. jis yra išlietas smile.gif manau šitą tikrai suprantate.
Tankis priklauso nuo kietumo, galima rinktis H2, H3, H4 - atitinkami tankiai 45,50,55kg/m3. Visa esmė išprofiliavime.

"Silver Dream" - dėl Nano technologijų, tai pasiūlysiu pasiskaityti internete plačiau, bet dar paklausiu, kaip Nano gali būti naudojamas veido kremų gamyboje ir t.t.? Nano garantuoja, jog šis gaminys yra "švarus". Sol-gel technologija, tai geriausias slidimo koeficientas - trintis sumažinama iki minimumo. Kol kas analogų nemačiau Lietuvoje. Dėl profiliavimo jūs irgi apsirinkate, tai nėra elementarus profiliavimas, ar bent natūroje matei?

"Premium Med Plus" yra išprofiliuotas gana gerai, ir visą efektą tikrai ne visko elastas duoda, galima profiliuoti 5,7, ar net 9 anatominėm zonom. Valio, vėl natūroje jo nematėte ir negulėjote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 08, 12:41)
"MyBalance" yra pagamintas iš putų poliuretano, bet jis yra pagamintas, pagal latekso technologiją, t.y. jis yra išlietas smile.gif manau šitą tikrai suprantate.
Tankis priklauso nuo kietumo, galima rinktis H2, H3, H4 - atitinkami tankiai 45,50,55kg/m3.  Visa esmė išprofiliavime.

"Silver Dream" - dėl Nano technologijų, tai pasiūlysiu pasiskaityti internete plačiau, bet dar paklausiu, kaip Nano gali būti naudojamas veido kremų gamyboje ir t.t.? Nano garantuoja, jog šis gaminys yra "švarus". Sol-gel technologija, tai geriausias slidimo koeficientas - trintis sumažinama iki minimumo. Kol kas analogų nemačiau Lietuvoje. Dėl profiliavimo jūs irgi apsirinkate, tai nėra elementarus profiliavimas, ar bent natūroje matei?

"Premium Med Plus" yra išprofiliuotas gana gerai, ir visą efektą tikrai ne visko elastas duoda, galima profiliuoti 5,7, ar net 9 anatominėm zonom. Valio, vėl natūroje jo nematėte ir negulėjote smile.gif

"My Balance" - Reiskia jokio cia privalumo nera, kad jis islietas. Profiliuojami dauguma anatominiu ciuziniu, todel cia nieko nuostabaus, paprasciausiai taip turi buti.
I kelis klausimus neatsakei, laukiu papildymo.

"Silver Dream" - Nano technologijos, tai minimalizavimo sistema, leidzianti pasiekti tam tikru daiktu zymiai mazesni dydi prie tokios pat naudos ir savybiu, ka tai duoda ciuziniui man idomu? Nano ir svarus, nieko bendro tarpusavyje neturi kaip reiksmes. Slydimo koeficientas ciuzinyje niekada nebuvo diskutuojamas, nes jis nera labai svarbus, bet kad jis didesnis tai kazkoks pliusiukas visgi atsiranda, nors tai labai lengvai galima pasiekti su vidine ciuzinio kojine, kas maziau kenksminga, nes nemanau, kad gelio efektas gaunamas ne be didesnio kiekio chemijos.
O ka tu laikai isskirtiniu Breckle profiliavimu? As nieko nematau isskirtinio, apsviesk. As matau nuotrauka ir ten profiliavimas man aiskus, gal nuotrauka ne ta idejai?

"Premium Med Plus" - isprofiliuotas gana gerai pagal ka lyginant? As nesakau kad visa 100% efekto duoda viskoelastinis putu poliuretanas, bet dazniausiai tai buna 70-80%. O kam man ji naturoje matyti aptarinejant, vienintelis dalykas, kas mane domina, tai jausmas atsigulus ant jo, va del ko man natura reikalinga.
Lygiai taip pat galiu pasakyti, kad nebandziusi tu visu kitu konkurentu ciuziniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 08 vasario 2010 - 12:28
QUOTE(Zoran @ 2010 02 08, 11:58)
Sakyciau reiktu ziureti keliu firmu gaminius, juos pabandyti, o po to galutinai nuspresti.
Jeigu nekeiciant lovos dugno i groteles, tai man siandien geriausias kainos kokybes santykis is spyruokliniu yra Lono Tyla Termo.
Nespyruoklinio as ant plokstes nedeciau jokio, tai ka siule Relaks konsultante yra drasu ir netoliaregiska.
Jeigu keiciame i groteles ale Triton arba Lignum Star, kas neleis taip lengvai i patekti i patalynes deze, tai ciuziniu pasirinkimas prasiplecia iki begalybes.

Atsakykite del galimybes keisti lovos pagrinda.

galima pakeisti grotelem, bet apacia lovos visvien gausis uzdara, nes visa lova tolygiai pasideda ant grindu, o is groteliu pigesnio varijanto nebutu?
O patalynes deze mes nesinaudojam.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 08, 13:00)
"My Balance" - Reiskia jokio cia privalumo nera, kad jis islietas. Profiliuojami dauguma anatominiu ciuziniu, todel cia nieko nuostabaus, paprasciausiai taip turi buti.
I kelis klausimus neatsakei, laukiu papildymo.

"Silver Dream" - Nano technologijos, tai minimalizavimo sistema, leidzianti pasiekti tam tikru daiktu zymiai mazesni dydi prie tokios pat naudos ir savybiu, ka tai duoda ciuziniui man idomu? Nano ir svarus, nieko bendro tarpusavyje neturi kaip reiksmes. Slydimo koeficientas ciuzinyje niekada nebuvo diskutuojamas, nes jis nera labai svarbus, bet kad jis didesnis tai kazkoks pliusiukas visgi atsiranda, nors tai labai lengvai galima pasiekti su vidine ciuzinio kojine, kas maziau kenksminga, nes nemanau, kad gelio efektas gaunamas be didesnio kiekio chemijos.
O ka tu laikai isskirtiniu Breckle profiliavimu? As nieko nematau isskirtinio, apsviesk. As matau nuotrauka ir ten profiliavimas man aiskus, gal nuotrauka ne ta idejai?

"Premium Med Plus" - isprofiliuotas gana gerai pagal ka lyginant? As nesakau kad visa 100% efekto duoda viskoelastinis putu poliuretanas, bet dazniausiai tai buna 70-80%. O kam man ji naturoje matyti aptarinejant, vienintelis dalykas, kas mane domina, tai jausmas atsigulus ant jo, va del ko man natura reikalinga.
Lygiai taip pat galiu pasakyti, kad nebandziusi tu visu kitu konkurentu ciuziniu?

Taip daugumos esu nebandžiusi, bet todėl ir nelyginu, ko neišmanau, ten trigrašio ir nekišu. Juk seniai tai buvo aišku. Dėl MyBalance, tai į tuos klausimus nenoriu atsakyti, nes žinau, kad labai greitai į rinką ateis analogas, pagal pateiktus mūsų duomenis. Taip yra ne vieną kartą atsitikę, todėl mes apsidraudžiame. Jei tu esi žinovas, tu žinai, kas iš Turkijos veža ale "Breckle" čiužinius, visada išsišniukštinėja ir ten užsako analogą, aišku medžiagos pigesnės, bet vistiek padaro ale tokį pat. Tik pasakysiu, kad jį įspūdingesniu daro tai, jog šis čiužinys yra pagamintas realiai remiantis medicininiais tyrimais, dvigulis čiužinys yra iš dviejų atskirų branduolių, ir jis yra gubrėtas, ir kas man labai patinka jis yra labai lengvas. Kad pagaminti nestandartinį čiužinį, pirmiausia reikia padaryti tų matmenų liejimo formą. Ir kas dar, kad šis čiužinys gali būti pagamintas individualiai, pagal kiekvieno žmogaus individualius reikalavimus arba tiesiog pageidavimus, jei jam asmeniškai reikia pagal jo formas, ūgį ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 08, 13:14)
Taip daugumos esu nebandžiusi, bet todėl ir nelyginu, ko neišmanau, ten trigrašio ir nekišu. Juk seniai tai buvo aišku. Dėl MyBalance, tai į tuos klausimus nenoriu atsakyti, nes žinau, kad labai greitai į rinką ateis analogas, pagal pateiktus mūsų duomenis. Taip yra ne vieną kartą atsitikę, todėl mes apsidraudžiame. Jei tu esi žinovas, tu žinai, kas iš Turkijos veža ale "Breckle" čiužinius, visada išsišniukštinėja ir ten užsako analogą, aišku medžiagos pigesnės, bet vistiek padaro ale tokį pat. Tik pasakysiu, kad jį įspūdingesniu daro tai, jog šis čiužinys yra pagamintas realiai remiantis medicininiais tyrimais, dvigulis čiužinys yra iš dviejų atskirų branduolių, ir jis yra gubrėtas, ir kas man labai patinka jis yra labai lengvas. Kad pagaminti nestandartinį čiužinį, pirmiausia reikia padaryti tų matmenų liejimo formą. Ir kas dar, kad šis čiužinys gali būti pagamintas individualiai, pagal kiekvieno žmogaus individualius reikalavimus arba tiesiog pageidavimus, jei jam asmeniškai reikia pagal jo formas, ūgį ir t.t.

O pasakyti, kad tavo ciuziniai labai geri ir naudoja unikalias technologijos kuriu "niekas" neturi tai sugebi?! Kol as cia esu, visada prasysiu palyginimo ir atsakymo i pagrindini klausima - "kas man is to?"
Jau Dormeo prinese i ciuziniu rinka nesamoniu kruva ir aprasymu neatitinkanciu teisybes bei neatsakanciu i pagrindini klausima.
As nebijau kokybisko Turko, o labiau bijau Kiniecio ir Dormeo sapalioniu.
Ciuzinio lengvumas niekaip neitakoja jo patogumo miegant.
O tu man pasakyk, kas nesiriame medicininiais tyrimais gaminant ciuzinius? Ir kokie tie tyrimai? Kiek man zinoma, pradziai pagaminamas ciuzinys, o tik po to testuojamas ir jeigu jis testuojamas medicinos universitete su ligoniais, bei praeina testus, kad nera kenksmingas, bei nekenkia stuburui ir poilsiui, tik tada gauna sertifikata. Jeigu jis buvo gaminamas pagal kazkokias gaires, bet nebuvo testuotas, tai cia tas pats, kas sakyti, kad zeme yra cemodano formos, nes as taip sakau.
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 08, 14:08)
galima pakeisti grotelem, bet apacia lovos visvien gausis uzdara, nes visa lova tolygiai pasideda ant grindu, o is groteliu pigesnio varijanto nebutu?
O patalynes deze mes nesinaudojam.

Priklausomai koki ciuzini desite, jeigu nuo 20cm tai galima ir LR-1-G is lono dar pusetinas variantas, bus ant ju kieciau nei ant kokiu lignum starr ar triton, bet jau neblogai.
O groteliu vistiek reiketu, ne tik del komforto, bet ir del kvepavimo, aisku latekso su tokia patalynes deze tikrai negalima deti, bet putu poliuretano galite, vistiek jau visiskai nekvepuojanti erdve kaip su plokste nesusidarys.
Atsakyti
QUOTE(vexe @ 2010 02 07, 15:41)

Gaminamos ir vientisos, dvi butu nuo 160x200 lovai mirksiukas.gif
Atsakyti