QUOTE(pempe1 @ 2010 02 05, 13:37)
Kiek isgulinejom, o buvom keli zmones tai patiko stambesnio sudejimo 90 kg vital blue. o man paciai su savo 48 kg tai my dream, tik jie tikrai nera is paciu minksciausiu . Gal ant prastu groteliu buvo padeta? Nes aruba bandziau ant lignum starr tai labiau ikrenti. Aisku jei lygintume su platinum tubes , taciau dabar lyginam tam tikros vidutines kainos kategorijos gaminius.
Dar gaila ,kad patalpoj per salta ir viskoelastas buvo siek tiek sukietejas , nes kiek ziurejau ispjaustymo labai geru pas brekle viskoelastiniu yra. Stai sis ypac geras isjaustymas ir pats viskoelastas geriau ora vaiksto, nes pavirsius atkreikit demesi kaip isprofiliuotas plius protingas aukstis 6cm. http://www.breckle.d...mory/visco2000/
Dar gaila ,kad patalpoj per salta ir viskoelastas buvo siek tiek sukietejas , nes kiek ziurejau ispjaustymo labai geru pas brekle viskoelastiniu yra. Stai sis ypac geras isjaustymas ir pats viskoelastas geriau ora vaiksto, nes pavirsius atkreikit demesi kaip isprofiliuotas plius protingas aukstis 6cm. http://www.breckle.d...mory/visco2000/
My dream nera toks minkstas kaip Aruba H2 ar Vital Blue h2. O Visco 200, arba kitaip PRemium Med Plus, yra dvieju kietumo lygiu H2 ir H3, tai H3 yra toks kietas, kaip lenta, o jei patalpoj salta, tai efektas tikrai nesijaucia. Bet jis pakankamai brangus 160 x 200 - 3200lt H2.
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2010 02 05, 13:37)
Tu nezinai kas as toks ir as nezinau kas tu tokia.
Mano nuomone stabili, tose tavo vietose kur nurodei, tai liete Bauers o ne Breckle, spausdinant greitai ir kai daug minciu galvoje bei pavadinimu taip nutinka.
Jusu nauju gaminiu as dar neisanalizavau pilnai ir tikrai kainu visu nezinau, todel man sunku palyginti, jeigu nori su manimi varzytis, klok kortas ant stalo ir as tada atsirinksiu kas pas tave gero yra, kad galeciau objektyviau siulyti. Nebent bijai, kad tavo gaminiai nusileidzia Gemegai, Trivilitai ir Fey&Co.
Mano nuomone stabili, tose tavo vietose kur nurodei, tai liete Bauers o ne Breckle, spausdinant greitai ir kai daug minciu galvoje bei pavadinimu taip nutinka.
Jusu nauju gaminiu as dar neisanalizavau pilnai ir tikrai kainu visu nezinau, todel man sunku palyginti, jeigu nori su manimi varzytis, klok kortas ant stalo ir as tada atsirinksiu kas pas tave gero yra, kad galeciau objektyviau siulyti. Nebent bijai, kad tavo gaminiai nusileidzia Gemegai, Trivilitai ir Fey&Co.
As ne varžovė tau tai tikrai, bet kortas galiu mest, jei tikrai kažką tai domina.
Ir rietis ar pyktis man nepatinka, kritiką aš irgi priimu ramiai.