Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(pempe1 @ 2010 02 05, 13:37)
Kiek isgulinejom, o buvom keli zmones tai  patiko stambesnio sudejimo 90 kg vital blue. ax.gif  o man paciai su savo 48 kg tai my dream, tik jie tikrai nera is paciu minksciausiu . Gal ant prastu groteliu buvo padeta? Nes aruba bandziau ant lignum starr tai labiau ikrenti. Aisku jei lygintume su platinum tubes , taciau dabar lyginam tam tikros vidutines kainos kategorijos gaminius.
Dar gaila ,kad patalpoj per salta ir viskoelastas buvo siek tiek sukietejas , nes kiek ziurejau ispjaustymo labai geru pas brekle viskoelastiniu yra. Stai sis ypac geras isjaustymas ir pats viskoelastas geriau ora vaiksto, nes pavirsius atkreikit demesi kaip isprofiliuotas plius protingas aukstis 6cm. http://www.breckle.d...mory/visco2000/

My dream nera toks minkstas kaip Aruba H2 ar Vital Blue h2. O Visco 200, arba kitaip PRemium Med Plus, yra dvieju kietumo lygiu H2 ir H3, tai H3 yra toks kietas, kaip lenta, o jei patalpoj salta, tai efektas tikrai nesijaucia. Bet jis pakankamai brangus 160 x 200 - 3200lt H2.
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2010 02 05, 13:37)
Tu nezinai kas as toks ir as nezinau kas tu tokia.

Mano nuomone stabili, tose tavo vietose kur nurodei, tai liete Bauers o ne Breckle, spausdinant greitai ir kai daug minciu galvoje bei pavadinimu taip nutinka.
Jusu nauju gaminiu as dar neisanalizavau pilnai ir tikrai kainu visu nezinau, todel man sunku palyginti, jeigu nori su manimi varzytis, klok kortas ant stalo ir as tada atsirinksiu kas pas tave gero yra, kad galeciau objektyviau siulyti. Nebent bijai, kad tavo gaminiai nusileidzia Gemegai, Trivilitai ir Fey&Co.

As ne varžovė tau tai tikrai, bet kortas galiu mest, jei tikrai kažką tai domina.
Ir rietis ar pyktis man nepatinka, kritiką aš irgi priimu ramiai.
Atsakyti
Kažkurioj temoj mačiau klausimų apie groteles pakeliamais galais, bet nepastebėjau, kad kas būtų atsakęs. Man irgi būtų įdomu sužinoti nuomonių apie jas. Pempe berods tu klausei ir žadėjai pirkti - gal įsigijai ir papasakotum įspūdžius?
Atsakyti
QUOTE(vetra @ 2010 02 05, 21:02)
Kažkurioj temoj mačiau klausimų apie groteles pakeliamais galais, bet nepastebėjau, kad kas būtų atsakęs. Man irgi būtų įdomu sužinoti nuomonių apie jas. Pempe berods tu klausei ir žadėjai pirkti - gal įsigijai ir papasakotum įspūdžius?

naudoju tik galvugali , o kojugalis labai retai naudojamas. O draugas svajoja apie elektrines , o man elektrines nepriimtina. .Galvugalis patogu ,nes skaitau knygas lovoj bigsmile.gif su kopiuteriu sedziu ... O nuleist greitai, kai ipratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 05, 23:39)
naudoju tik galvugali , o kojugalis labai retai naudojamas. O draugas svajoja apie elektrines , o man elektrines nepriimtina. .Galvugalis patogu ,nes skaitau knygas lovoj  bigsmile.gif su kopiuteriu sedziu ... O nuleist greitai, kai ipratau ax.gif

O kodel elektrines nepatinka? smile.gif Man tai jos labai smagiai visaip issilanksto, aisku tik kaina ju nemaza. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristo @ 2010 02 06, 11:19)
O kodel elektrines nepatinka? smile.gif Man tai jos labai smagiai visaip issilanksto, aisku tik kaina ju nemaza. smile.gif

jau tiek daug zmogaus sveikata isderinanciu veiksniu aplinkoj... Tai miegamajam norisi ju kuo maziau . ax.gif Buvom pries perkant i parduotuve paseme groteles lignum kf ir kitas el. Pabandem ir nusprendem, kad uzteks ir mechniskai pakeliamu.

Zinai labiausia liudna skaityti kitoj temoj mamu komentarus apie prabangias lovas ir dekora ,o ciuziniai prasti daug kur deti. Gi gaila besiformuojancio vaiko stuburo.
Arba pas mane salone pirko menininko Rycio Zavecko lova uz 5000 lt o ciuziniui sako; mes sveiki miegam ant spyruokliu ir nenorim eksperimentuot. Tai vos ikalbejau imti geresnem spyruoklem.
Atsakyti
Sveiki,

ieskome 3 metu vaikui ciuzini (~500 Lt).
su nuolaida iperkame ISABELA, gal yra geresniu ciuzinu ~500 Lt?
Ačiū.
Atsakyti
sveiki
Papildyta:
sveiki smile.gif

Gal galite patart koki ciuzinuka isigyti, turiu stuburo isvarza
miegu ant spyruoklinio bet jis netinka atsikeliu kaip sulauzytas,
domejausi visco therm gal kas esate susidure,
musu ugiai 174-75 ir 165-52

dekoju smile.gif
Atsakyti
Noreciau truputi info:

Mano ugis 173 svoris 86
Drauges 172 svoris 60

Buvom nusipirke Dormeo memory 2+12, bet pasirode per kietas nors emem minsciausia, ant kietu jau pabodo guleti ... nors draugai patare buvo ...

Dabar galvojam pirkti Athena plius:
http://e.interjeruvi...a-ciuzinys.html
1,8x2m.
Iki kada ta akcija galioja?

Klausimelis: kolkas apie ~3 men gyvensim be lovos, ciuzinys bus laikomas ant grindu. Zinau kad reikia groteliu.

Kaip patartumet su juo elgtis? Ar bus galima ant jo miegoti be lovos? Ar jausis didelis skirtumas ant grindu ir ant groteliu?
Ar atitinka sis ciuzinys musu atveju ir uz tokia kaina? smile.gif

Dekui
Atsakyti
QUOTE(Cristo @ 2010 02 04, 12:57)
Is metzeler galetumete isigyti aruba arba bonaire (sis labiau isprofiliuotas, taigi geresne ventiliacija ir prisitaikymas prie kuno, bet jis siek tiek ir brangesnis), reiketu rinktis lengviausiai svorio kategorijai pritaikyta h2 varianta, kad teisingai ispaustumete ciuzini. Is lono jusu svoriams geriausia butu athena plius, bet ji su viskoelastu. Visiems siems ciuziniams reiketu bent jau lignum starr groteliu. smile.gif

Dar norejau pasiklausti del groteliu:
1. Ar musu svoriu kategorijai uztenka lignum starr groteliu, ar visgi geriau Triton (klausiams ar tas kainos skirtumas duos daug geresni efekta).
2. Ar gaminamos groteles kad tiktu ciuziniui 140*200?
3. Tai kaip supratau, minksciausias ciusinys Bonaire, Rufina su Aruba panasaus minsktumo?
4. Skirtumas tarp Aruba ir Bonaire: isprofiliavimas, kas salygoja geresne ventiliacija?
5. Rufina geresnio tankio uz abu anksciau minetus ar dar kazkokiu pranasumu turi?
Atsakyti
Sveiki, ruošiuosi įsigyti čiužinį. Todėl norėčiau patarimo. Jau buvau praktiškai apsisprendęs pirkti Dormeo čiužinį, kaip sakant pabūti reklamos auka... biggrin.gif Nors ištikro esu pas draugę ne kartą miegojęs ant Dormeo, tai tikrai man jis labai patiko. Tačiau galbūt už tokią kaina galima kažką geriau įsigyti. Galiu leisti kažkur iki 1200lt, reikia viengulio čiužinio, išmatavimai nebalabai svarbu ar ten 190x90 ar kažkas panašaus, nes kai nusipirksiu čiužinį tada žiūrėsiu lova. Svarbiausia ko norisi iš čiužinio, tai maksimaliai geras polsis.
Atsakyti
Sveiki.Apsistojam ties dveju čiužiniu musu dukrai,tai Isabela iš lono,ir Fresh 16 iš Breckle.Fresh 16 kainuoja 800Lt,Isabela dabar su nuolaida 545Lt,ar apsimoka mokėti daugiau už Breckle?Ačiu.
Atsakyti
QUOTE(brt @ 2010 02 07, 21:38)
Sveiki.Apsistojam ties dveju čiužiniu musu dukrai,tai Isabela iš lono,ir Fresh 16 iš Breckle.Fresh 16 kainuoja 800Lt,Isabela dabar su nuolaida 545Lt,ar apsimoka mokėti  daugiau už Breckle?Ačiu.

Du labai skirtingi čiužinukai, todėl patarčiau rinktis jums malonesnį ir patogesnį. Būtinai H2 kietumo, nes Fresh 16 H3 bus mergaitei per kietas. O kokios pas jus grotelės? Nes Fresh 16 yra su įpjovom, kuriom būtinos grotelės, kurių lamelės turėtų daugiausia 3.5 cm tarpą.
Jei vaikas tikrai jūsų, tai pinigų taupyti nepatariu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juozas 1 @ 2010 02 06, 19:37)
sveiki
Papildyta:
sveiki smile.gif

Gal galite patart koki ciuzinuka isigyti, turiu stuburo isvarza
miegu ant spyruoklinio  bet jis netinka atsikeliu kaip sulauzytas,
domejausi  visco therm gal kas esate susidure,
musu ugiai 174-75 ir 165-52

dekoju smile.gif

Su tokia bėda tai skausmą geriausiai nuims šis:
http://www.ciuziniai...as/my-balance-/

dar tinka šis:
http://www.ciuziniai...a/silver-dream/

Abiem šiuo metu yra taikoma nuolaida, todėl verta įsigyti. Bet jei kambaryje neturite drėgmės, nėra labai šalta, tai vienas geriausių variantų būtų šis:

http://www.ciuziniai...stiniai/spring/.

Kokią turite lovą, ir kokių išmatavimų reikia?

Atsakyti