Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(vexe @ 2010 02 04, 18:52)
Dar norejau pasiteirauti: kuriuos is ciuziniu (bonaire, aruba) turit pabandyti vilniuje, kaune?

turim vilniuje bonaire h3, rufina h2 ir prestige tubes h2 is metzeler kolkas tik situs turim.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 04, 11:34)
Taip būtent ir yra, jie yra pilnai surenkami Vokietijoje. Medžiagos irgi yra gaminamos vietoje, todėl kokybė yra tikrai verta kainos. Fresh 16 išpjaustimu yra labai panašus į Arubą, tik kaina dvigubai mažesnė, ir pjūviai ne tokie gilūs kaip Arubos. Vaikui to labai pakanka.
Papildyta:
biggrin.gif:D:D Zoran, nebesipykime ką? Tu man kaip nori įrodyk, kad "Breckle" yra Lenkai. Ar tu matei lenkišką čiužinį Lietuvoje? Aš neneigsiu "Breckle" turi 3 gamyklas Vokietijoje, turi po kelias parduotuves Čekijoje, Lenkijoje, LAtvijoje, Estijoje.  Bet pati gamyba vyksta Vokietijoje. Čiužiniai pasiekia visą Europą. Dažnai dirbama pagal frančizę.
O brt pasakysiu, labai yra lengva patikrinti iš kur kilęs produktas, juk yra sertifikatai ir krovinio kilmės dokumetai, kuriuos turėtų pateikti visi pardavėjai ar atstovai. Jei tu brt pasiskaitytum Zoran pasisakymus apie "Breckle" tai ir pats pasimestum, nes vieną kartą jis aiškina, kad tai grynas vokietis, kitą kartą, kad tai lenkas ir vis kaskart kitaip. Vėliau, pasako, kad turėjo omeny "Bauer" ir panašiai, kad nekiltų kipišas. O teisingiausia būtų pasižiūrėti Vilniuje tuos kilmės dokumentus.

Na as nepykstu, kad tu varai gamintojo dainele ant kurios lietuviai labiau kimba, bet kartu paminejau, kad gali ir lenkai surinkti tipo vokiska ciuzini neprasciau uz vokieti.
O gabenimo dokumentai yra nieko vertas irodymas, siais laikais kinietiskas daiktas gali buti amerikietisku ar sveicarisku su visais reikalingais dokumentas ir milijonu sertifikatu, kurie nupirkti. Mes cia renkame ne gamintojus, o konkrecius modelius ir mums gamintojas nesvarbu jeigu ciuzinys lenkia savomis savybemis visus kitus. Va sito palyginimo labiausiai nemegsta silpnu produktu turetojai.
Gali paskaityti nuo pirmos temos, as nuomones nekeiciu, o sumaisyti galejau ir dekui, kad kazkas atkreipe demesi.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 04, 19:31)
Na as nepykstu, kad tu varai gamintojo dainele ant kurios lietuviai labiau kimba, bet kartu paminejau, kad gali ir lenkai surinkti tipo vokiska ciuzini neprasciau uz vokieti.
O gabenimo dokumentai yra nieko vertas irodymas, siais laikais kinietiskas daiktas gali buti amerikietisku ar sveicarisku su visais reikalingais dokumentas ir milijonu sertifikatu, kurie nupirkti. Mes cia renkame ne gamintojus, o konkrecius modelius ir mums gamintojas nesvarbu jeigu ciuzinys lenkia savomis savybemis visus kitus. Va sito palyginimo labiausiai nemegsta silpnu produktu turetojai.
Gali paskaityti nuo pirmos temos, as nuomones nekeiciu, o sumaisyti galejau ir dekui, kad kazkas atkreipe demesi.

Nenusišnekėk Sauliau, oi Zoran, tu niekada mūsų čiužinių iš principo nelygini. O kodėl? Tu apie juos kažkodėl nieko nebežinai, nors anksčiau, kai prekiavai, tai apie juos viską žinojai. Ir tai įrodo tavo žinutės 2004/5/6 metų.
Taip "Breckle" pigūs spyruokliniai nėra niekuo ypatingi, už 400-800Lt stebuklo nenupirksi, bet kiti vidutinės klasės modeliai verti dėmesio. Fresh 16 ne ką prastesnis už Metzeler Aruba.
Mūsų antčiužiniai irgi 6 cm aukščio, kaip ir Lono, kaina ta pati, bet užvalkalas mūsų prabangesnis ir storesnis.
Taigi, kodėl tu mūsų modelių nelygini?
Atsakyti
Zoran2008 10 08, 09:16
QUOTE(kruopalyte @ 2008 10 08, 08:03)
o Zoran, kaip su firmos BRECKLE ciuziniais? gal zinote apie BRECKLE ciuzinius, ar jie geri, patikimi? parasykite

Kokybe zemiau flintuso. Patikimumas labai prastas net pagal lietuvos standartus. Labai prasti spyruokliniai ju ciuziniai, kas trecias brokuotas budavo savo laiku.

tai va, šių laikų kas???? kiek dabar brokuota?

Zoran2006 09 18, 14:16

Breckle - geri čiužiniai, maksimaliai ką galima išgauti iš latekso, jie yra išgavę. Bet kaina dvigubai didesnė už šiuos produktus vien tik už vardą. Aš žinau produktų, kuriuos apsimoka pirkti labiau, tik šiek tiek prastesnė kokybė bet gali du nusipirkti į vieno vietą.

Aha "Breckle" jau dabar brangūs, bet geri?

Zoran2007 08 24, 09:53
Matai, kazka siulyti apart uzsienio firmu ortopediniu ciuziniu negaliu.
Lietuviai negamina geru ortopediniu ciuziniu, jie naudoja labai pigias zaliavas siam reikalui ir nukencia ciuziniu kokybe bei patikimumas. Trivilita, Gemega, Padvaiskas, Baldu vaivorykste, Kauno baldai, Litbed ir kiti lietuviu gamintojai ima ta pati lateksa, todel skirtumas tik kainoje ir priklauso nuo gobeleno bei kokio papildomo sluoksnelio, kuris labai mazai ka itakoja ir principe nieko nekeicia. Is lietuviu galima pirkti tik spyruoklinius ir tai reikia vengti Padvaisko ir Kauno baldu, kol kas jiems savoka kokybe nepasiekiamas pasaulis.
Kitos firmos :
F&K Foam, Relax, Fey&Co, Breckle, Jysk(tinkle parduodami ciuziniai) - lenku firmos po vokisku vardu, arba siaip gamina gaminius ir kitoms firmoms bei uzdeda ju zenkla, kaip antai Jysko vriante, jie ciuziniu negamina, bet atsekti is kur jie gauna ciuzinius sunku ne prie ju dirbant, manau, kad gauna is lenku o etikete spausdina kokia nori. Relax ir Fey&Co yra ta pati firma, ir F&K Foam yra gana geros Lenku firmos kurios naudoja pakankamai padorias medziagas(spyruokles is vokieciu abi ima), bet gaminiai ju gana panasus, todel labiau ziureti kainas. Seip pas Fey&Co yra ciuzinys "Memo de Luxe", konkurentas Medejai ir geresnis uz Athena, o kaina 200x180 bus 2675Lt.
Kitos firmos :
Lonas(cekija), Breckle(tikras vokietis), Metzeler(tikras vokietis), kai kurios labai prabangiu baldu parduotuves turi Italiskus ciuziniu, nepamenu firmos, zodziu mokate uz varda 2/3 kainos, Tempur(skandinavu), anksciau buvo dar amerikieciu firma, bet dabar as jos nesusekiau kur ji ir koks jos pavadinimas. Zodziu sitie gamintojai siulo rimtus ir kokybiskus produktus, bet kolei kas Metzeler firmos Aruba ciuzinio dar nei viena neperspjove.

Saltu putu technologija tai tas pats porolonas, tik kokia jo sudetis, cia kitas klausimas. Daznai "saltos putos" turima omenyje Viskoelastinis porolonas. O apie Breckle as tau sakiau, grynas lenkas su prastomis medziagomis.

Čia išvis nebesupratau, "Breckle" ir Vokietis ir Lenkas? Visai nebesupratau, ką tu čia visiems bandai įrodyti?

O jei dar paieškoti, tai ten apskritai vieną kartą sakai, kad liux viskas su jais, po kurio laiko jau jie prasčiausi. Nekonkretus tu... apie mūsų produkciją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 04 vasario 2010 - 20:37
Zoran2009 11 21, 18:52
QUOTE(giedregie @ 2009 11 21, 13:08)
prisiskaiciau, apziurejau, pagulinejau ant daugybes ciuziniu ir nebegaliu apsispresti:

Lono Norka plius
Isabela
Breckle Saniflex 16
http://www.breckle.d...aum/saniflex16/

ka issirinkti?
kazkaip linkstu prie breckle
pirksiu vaikui 3,5m

Ziurint kokia kaina, Saniflex yra geriausias is ju, bet niekuom nesiskiria nuo Lono Reginos ir prasciau, bet nedaug, uz Lono Jolana. Ziurek i kainas. Beje, groteliu reikes jiems visiems.

O žiūrėk, Zoran (Sauliau), čia mūsų čiužinį pastatei į pirmą vietą.

Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 04, 21:16)
Nenusišnekėk Sauliau, oi Zoran, tu niekada mūsų čiužinių iš principo nelygini. O kodėl? Tu apie juos kažkodėl nieko nebežinai, nors anksčiau, kai prekiavai, tai apie juos viską žinojai. Ir tai įrodo tavo žinutės 2004/5/6 metų.
Taip "Breckle" pigūs spyruokliniai nėra niekuo ypatingi, už 400-800Lt stebuklo nenupirksi, bet kiti vidutinės klasės modeliai verti dėmesio. Fresh 16 ne ką prastesnis už Metzeler Aruba.
Mūsų antčiužiniai irgi 6 cm aukščio, kaip ir Lono, kaina ta pati, bet užvalkalas mūsų prabangesnis ir storesnis.
Taigi, kodėl tu mūsų modelių nelygini?

Lyginam labai skirtingus gaminius. Kiekvienas gamintojas turi silpnas ir stiprias puses.
Ar vickyy teko guleti ant Aruba h2 pacio minksciausio? Man dar neteko ant fresh 16 . Kur butu galima pabandyti?
Jei norite galiu palyginti gaminius ax.gif kuriuos teko bandyti is brekcle. Is putu poliuretaniniu, jei lyginsim su kitu gamintoju pigesniais iki 1800 lt lygio putu poliuretanais.tai is breckle iki tos kainos yra tikrai daug geresniu putu poliuretano kurie daug geriau priima kuna. Jei domina argumentuosiu ir konkreciau palyginsiu ,kai nebusiu pavargusi daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 04 vasario 2010 - 22:42
QUOTE(pempe1 @ 2010 02 04, 23:07)
Lyginam labai skirtingus gaminius. Kiekvienas gamintojas turi silpnas ir stiprias puses.
Ar vickyy teko guleti ant Aruba h2 pacio minksciausio? Man dar neteko ant fresh 16 . Kur butu galima pabandyti?
Jei norite galiu palyginti gaminius ax.gif  kuriuos teko bandyti is brekcle. Is putu poliuretaniniu, jei lyginsim su kitu gamintoju pigesniais iki 1800 lt lygio putu poliuretanais.tai is breckle iki tos kainos  yra tikrai daug geresniu putu poliuretano kurie daug geriau priima kuna. Jei domina argumentuosiu ir konkreciau palyginsiu ,kai nebusiu pavargusi daugiau.

Teko man guleti ant Aruba H2, minkštumu prilygsta mūsų "Vital Blue" H2, bet pats išpjaustymas tai ženkliai skiriasi, o minkštumas labai panašus. Bet neteko ant Maxim, Tubes ir kt. Todel niekada nekišu savo trigrašio kur nereikia.
Jei yra noras pagulėti, tai Vilniuje "Baldų rojuje", arba Klaipėdoje "Minijos baldų centre", arba "Šile". Kaip jau bus patogu.
My Dream,Fresh 16, Aeromed Luxus tikrai kategorijoje iki 2000 lt yra rimti konkurentai kitoms firmoms.
Atsakyti
Visu pirma as ne Saulius, jau ne tu pirma ir paskutine mane su juo lygini, del tam tikru priezasciu as zinau kodel mane maiso su juo.
Bauers su Breckle as keliose vietose sumaisiau, tai pripazystu ir nenoriu, kad tu klaidingai tai interpretuotum.

O tavo ciuzini pastaciau i pirma vieta manau teisingai is tu triju, ane? Nemanau, kad mane gali kaltinti, kad neatskiriu sudo nuo grudo?
Atsakyti
QUOTE(Cristo @ 2010 02 04, 16:41)
Nepamenu kas tiksliai, bet ne taip senai kazkas ieskojo kristyna natural ciuzinio is lono pasibandyti, tai pas mus montecristo salone kolkas yra sitas pavyzdys vietoj kristynos antibacterial.

giedrius123 berods mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 02 05, 09:24)
Visu pirma as ne Saulius, jau ne tu pirma ir paskutine mane su juo lygini, del tam tikru priezasciu as zinau kodel mane maiso su juo.
  Bauers su Breckle as keliose vietose sumaisiau, tai pripazystu ir nenoriu, kad tu klaidingai tai interpretuotum.

O tavo ciuzini pastaciau i pirma vieta manau teisingai is tu triju, ane? Nemanau, kad mane gali kaltinti, kad neatskiriu sudo nuo grudo?

Žinau, kas tu toks, jau nebėra tai sunku padaryti smile.gif
Aš nesakau, kad tu neskiri šūdo nuo grūdo, aš sakau, kad tavo nuomonė kažkokia nestabili, tu pats nebeatseki, ką tu kalbi, būtent apie "Breckle". Mūsų gaminių irgi nežinai, todėl nelygini ir iškart stumi juos į paskutinę vietą. Kainų irgi nežinai, nes jos viešai kaip Lono ar Metzeler nėra skelbiamos.
Aš nebijau, gali visus mūsų čiužinius lyginti, analizuoti, keikti ar kaip kitaip ant jų pilti pamazgas, bet "Breckle" visada keisdavo, keitė ir keis brokuotus čiužinius. Dėl garantinio aptarnavimo, tai daugeliui iki "Breckle" dar toli.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 05, 00:01)
Teko man guleti ant Aruba H2, minkštumu prilygsta mūsų "Vital Blue" H2, bet pats išpjaustymas tai ženkliai skiriasi, o minkštumas labai panašus. Bet neteko ant Maxim, Tubes ir kt. Todel niekada nekišu savo trigrašio kur nereikia.
Jei yra noras pagulėti, tai Vilniuje "Baldų rojuje", arba Klaipėdoje "Minijos baldų centre", arba "Šile". Kaip jau bus patogu.
My Dream,Fresh 16, Aeromed Luxus tikrai kategorijoje iki 2000 lt yra rimti konkurentai kitoms firmoms.

Kiek isgulinejom, o buvom keli zmones tai patiko stambesnio sudejimo 90 kg vital blue. ax.gif o man paciai su savo 48 kg tai my dream, tik jie tikrai nera is paciu minksciausiu . Gal ant prastu groteliu buvo padeta? Nes aruba bandziau ant lignum starr tai labiau ikrenti. Aisku jei lygintume su platinum tubes , taciau dabar lyginam tam tikros vidutines kainos kategorijos gaminius.
Dar gaila ,kad patalpoj per salta ir viskoelastas buvo siek tiek sukietejas , nes kiek ziurejau ispjaustymo labai geru pas brekle viskoelastiniu yra. Stai sis ypac geras isjaustymas ir pats viskoelastas geriau ora vaiksto, nes pavirsius atkreikit demesi kaip isprofiliuotas plius protingas aukstis 6cm. http://www.breckle.d...mory/visco2000/
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 02 05, 11:46)
Žinau, kas tu toks, jau nebėra tai sunku padaryti smile.gif
Aš nesakau, kad tu neskiri šūdo nuo grūdo, aš sakau, kad tavo nuomonė kažkokia nestabili, tu pats nebeatseki, ką tu kalbi, būtent apie "Breckle". Mūsų gaminių irgi nežinai, todėl nelygini ir iškart stumi juos į paskutinę vietą. Kainų irgi nežinai, nes jos viešai kaip Lono ar Metzeler nėra skelbiamos.
Aš nebijau, gali visus mūsų čiužinius lyginti, analizuoti, keikti ar kaip kitaip ant jų pilti pamazgas, bet "Breckle" visada keisdavo, keitė ir keis brokuotus čiužinius. Dėl garantinio aptarnavimo, tai daugeliui iki "Breckle" dar toli.

Tu nezinai kas as toks ir as nezinau kas tu tokia.

Mano nuomone stabili, tose tavo vietose kur nurodei, tai liete Bauers o ne Breckle, spausdinant greitai ir kai daug minciu galvoje bei pavadinimu taip nutinka.
Jusu nauju gaminiu as dar neisanalizavau pilnai ir tikrai kainu visu nezinau, todel man sunku palyginti, jeigu nori su manimi varzytis, klok kortas ant stalo ir as tada atsirinksiu kas pas tave gero yra, kad galeciau objektyviau siulyti. Nebent bijai, kad tavo gaminiai nusileidzia Gemegai, Trivilitai ir Fey&Co.
Atsakyti