Aciu uz pagalba
QUOTE(vestinukas @ 2010 01 22, 18:47)
Aciu uz pagalba
Prasau . Tik apsvarstykite del spyruoklinio ar ispausite, nes as panasaus sudejimo , tai per mazai ispaudziau. Ypac gerai pasvarstykite jei megstate miegoti ant sono. Nes liekniems zmonems spyruokliniai, tik tokiu atveju tinka jei yra padidejas prakaitavimas. ir skirta suma neleidzia isigyti tubes ciuziniu. O kitais atvejai geriau rinktis pilnavidurius didesnio elastingumo poliuretaninius minkstesnisu, viskoelastinius, dual latekso ciuzinius.
QUOTE(pempe1 @ 2010 01 23, 14:08)
Prasau . Tik apsvarstykite del spyruoklinio ar ispausite, nes as panasaus sudejimo , tai per mazai ispaudziau. Ypac gerai pasvarstykite jei megstate miegoti ant sono. Nes liekniems zmonems spyruokliniai, tik tokiu atveju tinka jei yra padidejas prakaitavimas. ir skirta suma neleidzia isigyti tubes ciuziniu. O kitais atvejai geriau rinktis pilnavidurius didesnio elastingumo poliuretaninius minkstesnisu, viskoelastinius, dual latekso ciuzinius.
Tai tada patarkit galu gale koki pirkti, nes susisuko galvele is vis , tik kad ne lateksas butu, labai megstu ant sono miegot, isvis ant nugaros nemiegu
Dar patrukdysiu. Ką manot apie Lono "Vakarį" - labai mažai atsiliepimų randu. Kokios grotelės jam būtų tinkamos už mažesnę kainą (salone minėjo, kad turėtų būti paryškinančios jo anatomines zonas)? Šiuo metu esu apsistojus prie Tylos Termo, bet man minusas jo kietoji pusė.
QUOTE(vestinukas @ 2010 01 23, 21:43)
Tai tada patarkit galu gale koki pirkti, nes susisuko galvele is vis , tik kad ne lateksas butu, labai megstu ant sono miegot, isvis ant nugaros nemiegu
Kad itilpti i norima kaina tai bahrain viskoelastas 4cm ir poliuretanas didelio elastingumo ir gero tankio. 18cm . lengviau ispausite nei spyruoklini ciuzini.
QUOTE(flux @ 2010 01 23, 22:55)
Dar patrukdysiu. Ką manot apie Lono "Vakarį" - labai mažai atsiliepimų randu. Kokios grotelės jam būtų tinkamos už mažesnę kainą (salone minėjo, kad turėtų būti paryškinančios jo anatomines zonas)? Šiuo metu esu apsistojus prie Tylos Termo, bet man minusas jo kietoji pusė.
groteles su anatominem zonom apie 400lt kainuoja lignum starr 80x200.O reikes 2 tai suma isauga. O koks sudejimas priminkite?
QUOTE(pempe1 @ 2010 01 23, 23:07)
groteles su anatominem zonom apie 400lt kainuoja lignum starr 80x200.O reikes 2 tai suma isauga. O koks sudejimas priminkite?
60kg - 1,77 ir 80kg - 1,88
O 5 anatominių zonų čiužinys negali būti suderinamas su 3 zonų grotelėm?
QUOTE(pempe1 @ 2010 01 23, 23:07)
Kad itilpti i norima kaina tai bahrain viskoelastas 4cm ir poliuretanas didelio elastingumo ir gero tankio. 18cm . lengviau ispausite nei spyruoklini ciuzini.
na niekur nerandu kas tas Bahrain do daiktas
QUOTE(flux @ 2010 01 24, 00:17)
tai kad kitos groteles gero efekto nesuteikia. Tiesiog reiketu ziureti geresniais minkstesniais antgaliai. O jei del prisitaikymo ir ilgaamziskumo Vakaris lateksinis ilgiau siek tiek tarnautu. Tik butu siltesnis . Ir namuose negali buti dideles dregmes pertekliaus . O gulejote ant jo ? Jei lyginsim vakari ir tyla termo atsigulkite iprasta miegojimo poza ir paziurekite kuri daugiau ispaudziate. Kuris geriau priims kuna ta ir rinkites. dar paziurekite ant kokiu groteliu bandote O gal finansai leistu athena paimti su grotelem vidutinem .Butu apie 1900lt .
Labutis
Kaip suprantu, Vilniuje išbandyti interjerųvizijos čiužinių nėra galimybės.... Tai ką galėtumėt patart iš pigesnių 65 kgx1,60 cm ir 95 kg x 1,75 cm žmonėms? Man jau susidaro įspūdis, kad reiktų imti du atskirus čiužinius?
Kaip vertinate litfoam siūlomus čiužinius?
Kaip suprantu, Vilniuje išbandyti interjerųvizijos čiužinių nėra galimybės.... Tai ką galėtumėt patart iš pigesnių 65 kgx1,60 cm ir 95 kg x 1,75 cm žmonėms? Man jau susidaro įspūdis, kad reiktų imti du atskirus čiužinius?
QUOTE(Juodulys @ 2010 01 24, 19:16)
Labutis
interjeru vizijoje is viso yra 8 gamintoju asortimentas. Galima kai kuriuos isbandyti Vilniuj. Dabar reiketu suzinoti lovos dugnas koks? Ant kokiu dabar miegate? Kokiu ismatavimu reikia? Ar su stuburu kokiu rimtu problemu yra ar nera?
QUOTE(flux @ 2010 01 24, 01:17)
I penkias anatomines zonas pataiko zmones kuriu ugis 170 - 185cm. Jums reiketu pasibandyti tuos ciuzinukus, bet as irgi patarciau siek tiek prideti ir jei is lono tai paimti athena plus su kokiom lignum starr grotelem.
Papildyta:
QUOTE(Juodulys @ 2010 01 24, 20:16)
Labutis
Nebutinai, du atskirus, tiesiog galite susideti viena ciuzini is dvieju skirtingo kietumo daliu, jei ziureti is metzeler, tai reiketu rinktis ciuzini is dvieju daliu h2/h3
QUOTE(Cristo @ 2010 01 25, 12:09)
Nebutinai, du atskirus, tiesiog galite susideti viena ciuzini is dvieju skirtingo kietumo daliu, jei ziureti is metzeler, tai reiketu rinktis ciuzini is dvieju daliu h2/h3
Papasakokite smulkiau? Kur susideti? Parduotuveje? Tai ir tas "tubas" galima deliotis patiems?