atejau pagirti arbatmedzio veido prausiklio superinis ilga laika naudojau arbatmedzio putas, bet vyro sesuo pasiule pabandyti si prausikli ir dabar esu tookia patenkinta juo visiskai nedziovina odos, nusiprausus netraukia (kas budavo nuo putu), puikiai nuplauna makiaza ir labai maloniai vesina, nusiprausus gaivus veidas jauciasi
O gal butu daugiau nuomoniu apie TBS mineraline? Radau tik keleta atsiliepimu bet noreciau daugiau pasidometi
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 04, 21:18)
atejau pagirti arbatmedzio veido prausiklio superinis ilga laika naudojau arbatmedzio putas, bet vyro sesuo pasiule pabandyti si prausikli ir dabar esu tookia patenkinta juo visiskai nedziovina odos, nusiprausus netraukia (kas budavo nuo putu), puikiai nuplauna makiaza ir labai maloniai vesina, nusiprausus gaivus veidas jauciasi
ir as jau ne 5ta buteli naudoju fainas daiktas tikrai
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 04, 21:18)
Reikės turbūt ir man išbandyti... turiu iš tos serijos kaukę, šveitiklį, toniką ir patį arbatedžioo aliejuką... tai man visa serija patinka...
QUOTE(vilanguage @ 2010 02 06, 15:03)
Prisiskaiciau is skelbimu kad yra kas pardavineja daug pigiau TBS. Ar gali but podelka?
negali padielkų būt, neapsimoka parduotuvėj pirkt
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 04, 22:18)
O kažin putos ir prausiklis ne tas pats, tik kita konsistencija? Ar yra dar kokių papildomų medžiagų?
Naudoju putas, esu labai patenkinta, bet dabar pagalvojau, gal prausiklį pabandyti?
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 04, 21:31)
O gal butu daugiau nuomoniu apie TBS mineraline? Radau tik keleta atsiliepimu bet noreciau daugiau pasidometi
Atsiprasau, bet pasikartosiu. Galvoju ka daryti. Uzsisakiau BE bet spalva neatitaikiau tai pardavineju Uzsisakyciau kita, bet vel per tarpininke siunciantis tiek ilgai laukti Galeciau pirkti sia, iskart juk gauciau, bet nezinau ar verta tik, visgi nera pigi
QUOTE(Limcamca @ 2010 02 06, 19:22)
O kažin putos ir prausiklis ne tas pats, tik kita konsistencija? Ar yra dar kokių papildomų medžiagų?
Naudoju putas, esu labai patenkinta, bet dabar pagalvojau, gal prausiklį pabandyti?
del tu papildomu medziagu tai nezinau, bet prausiklis man nesausina odos, o nuo putu nusiprausus traukdavo veida.
putose yra metu, o prausiklyje nera
QUOTE(ChinChin @ 2010 02 07, 15:10)
putose yra metu, o prausiklyje nera
o ka tos metos gero daro veidui?