Aš turiu migdolų bei braziliškų riešutų kūno sviestus.. tai braziliškų riešutų yra skirtas sausai odai ir yra labai tirštas, o migdolų - normaliai ir sausai odai, tai jo konsistencija panaši į paprastą kremą, gal kiek tirštesnis bet man migdolinis labiau patinka, nes jo kvapas
www.skanuskasnelis.lt Gyvenu gerai! Kitaip nemoku!
Aš nedaug teturėjau dar, bet pasiflorų ir ypač avietinis tiesiog dieviški, nors dėl pastarojo galvojau, kad bus labai saldus. Mangų irgi nieko, bet kaip kažkas jau sakė, atsiduoda raugu, bent jau lyginant su kitais kvapais
niu TBS specės, pasakykit man - koks sviestukas būtų ne saldaus kvapo. iki parduotuvės nueiti ir pauostyti neturiu šiuo metu galimybės. bet turi galimybę nusipirkti jo pigiau. bet nežinau kokio kvapo reiktų
niu TBS specės, pasakykit man - koks sviestukas būtų ne saldaus kvapo. iki parduotuvės nueiti ir pauostyti neturiu šiuo metu galimybės. bet turi galimybę nusipirkti jo pigiau. bet nežinau kokio kvapo reiktų
Turiu braziliškų riešutų sviestą. Kažkaip tikėjausi, kad skaniau kvepės, lyginant su plaukų priežiūros linja. Bet kūno dar netepiau, tik ant rankos pabandžiau. Laikui bėgant reikės išmėginti ir kitus bei išsirinkti labiausiai patinkantį.