merginos patarkite, o kaip Tbs kvepliukai, ar verta juos pirkti, ar kvapai tokie pat intensyvus kaip ir visos produkcijos? kaip issilaiko?
QUOTE(amber123 @ 2010 05 14, 18:15)
Mane domina atsiliepimai apie TBS kaledines serijos lupu balzamus: Black Velvet Apricot, Nutmeg&Vannila ir Merry Cranberry.. ar ju spalva visu vienoda? nes tas abricot toks lyg svelnias spalvyte turi su lizguciais ar gerai drekina?
na, turiu ta merry cranberry. jis turi tokia labai labai svelnia raudona/rozine spalva, na bet jos tikrai nesimato ant lupu. patinka man jis,kvepia skaniai, ir tu blizguciu tikrai nesimato:)
Gal jau yra bandžiusių naujus TBS dezodorantus? Labai domina atsiliepimai
Kaip uzpavydejau siandien per youtube maciau pana, kuri turi visus beveik sviestus TBS taip graziai sudeti.. smagu jai man drauge nupirko avietini.. bet taip jo ir neturiu.. nes negrysta drauge is uzsienio va jei kam idomu, tai sita panelyte isprotejus del TBS, daro tokius pasakojimus apie ju produktus, gal rasit ka naudingo
http://www.youtube.c.../36/a_ISjWu7fN8
http://www.youtube.c.../36/a_ISjWu7fN8
QUOTE(aleksandra_mija @ 2010 05 17, 18:10)
Sveikos
Ar bandėte kuri TBS savaiminio įdegio kremą?
Ar jo dar yra prekyboje? Nes mūsų "kaime" nerandu
Gal Vilniuje kas užmatė ?
Ar bandėte kuri TBS savaiminio įdegio kremą?
Ar jo dar yra prekyboje? Nes mūsų "kaime" nerandu
Gal Vilniuje kas užmatė ?
Bandziau sviesesni, nes pati esu labai labai balta, tai tamsesnio pabijojau. Man patiko... Lengvai tepasi, neblogai geriasi, nesidaro seseliai arba svelniame "idegyje" man to nesimato. Pries tai buvau naudojusi Dove ir Loreal, tai sitas labiau patiko... Pernai nusigriebiau Klaipedoje, tai manau, kad ir Vilniuje turetu buti...
man atrodo savaiminio idiegio parduotuvese nebera ir sake, kad nebegamins, o kas del dezodorantu nauju, tai ju irgi LT nera dar, tik UK arba neseniai pasirode, arba pasirodys tuoj tuoj
dar va zinau, kad nauja plauku prieziuros linija bus - Rainforest sampunai ir balzamai, nauji sepetukai plaukams...
Taip pat, ko pas mus dar nemaziau - yra SPA afrika, SPA polynesia, SPA Japan, o dar bus SPA maroko su argano aliejumi
dar va zinau, kad nauja plauku prieziuros linija bus - Rainforest sampunai ir balzamai, nauji sepetukai plaukams...
Taip pat, ko pas mus dar nemaziau - yra SPA afrika, SPA polynesia, SPA Japan, o dar bus SPA maroko su argano aliejumi
QUOTE(Kameja111 @ 2010 05 18, 16:28)
as turbut irgi isprotejus del TBS, nes ka ji parode, tai beveik viska turiu
oho.. koks sviestas mylimiausias.. ir kaip juos visus naudojat?
QUOTE(amber123 @ 2010 05 18, 17:41)
tepam ant bulkos,duonos..kas lieka - ant slaunu
nu o jei rimtai, tai visus gi vienodai - tepi ant kuno...kas kur nori,ten tepa as daba pvz pilvuza teplioju , leskas
Sveikos
Gal zinote, kiek kainuoja morku kremas veidui? ir siaip, gal kuri naudojot, kokie atsiliepimai?
Gal zinote, kiek kainuoja morku kremas veidui? ir siaip, gal kuri naudojot, kokie atsiliepimai?
QUOTE(amber123 @ 2010 05 18, 18:41)
man pats mylimiausias persiku ir kakavos, ypac drekinantys ir nuostabus kvapas, nepatinka tik mango.
o naudoju paprastai, kiekviena diena vis kita, bet dar galo nematyt kada as juos subaigsiu tepu visa kuna, kartais net veida
QUOTE(Kameja111 @ 2010 05 18, 18:24)
man pats mylimiausias persiku ir kakavos, ypac drekinantys ir nuostabus kvapas, nepatinka tik mango.
o naudoju paprastai, kiekviena diena vis kita, bet dar galo nematyt kada as juos subaigsiu tepu visa kuna, kartais net veida
Aš labai greit subaigiu. Per kokius du mėn laisvai ne kasdien tepdama Tik pasiflorų niekaip negaliu damušt, įgriso kvapas
QUOTE(Fea @ 2010 05 18, 17:57)
tepam ant bulkos,duonos..kas lieka - ant slaunu
nu o jei rimtai, tai visus gi vienodai - tepi ant kuno...kas kur nori,ten tepa as daba pvz pilvuza teplioju , leskas
ne nu cia tai gerai suskelet
as turejau omeny, kad kai ju turi daug, tai kaip sunaudot visus gi ju nedaug trb reikia
Papildyta:
QUOTE(Kameja111 @ 2010 05 18, 18:24)
tepu visa kuna, kartais net veida
Net veiduka tepat? bet gal negerai.. juk ten lb parfumuoti.. neberia?