Sveikos, norėjau paklausti, gal turite atsiliepimų apie TBS bananinį šampūną?
QUOTE(indreabtf @ 2010 04 23, 14:47)
Sveikos, norėjau paklausti, gal turite atsiliepimų apie TBS bananinį šampūną?
Sesei dovanojau kažkada - niekuo ypatingas, tik kad kvepia skaniai.
Dar noreciau pasiteiraut, ar kam teko naudoti sita seruma Aloe Protective Serum:
serumas
Kazkada sesuo naudojo kazkoki (nebepamenu firmos) alijosini seruma, ir as retkarciais juo pasitepdavau slapta ( ), tai pamenu labai lygindavo oda, poras sutraukdavo, raudoni salindavo ir nei trupucio neriebaluodavo mano riebios T zonos. Tai ieskau kazko panasaus. Kazi kaip sita TBS priemone?
Įkeltas priemonės pavadinimas.
serumas
Kazkada sesuo naudojo kazkoki (nebepamenu firmos) alijosini seruma, ir as retkarciais juo pasitepdavau slapta ( ), tai pamenu labai lygindavo oda, poras sutraukdavo, raudoni salindavo ir nei trupucio neriebaluodavo mano riebios T zonos. Tai ieskau kazko panasaus. Kazi kaip sita TBS priemone?
Įkeltas priemonės pavadinimas.
Gal kas bandete body and leg shine? Idomu butu suzinuoti atsiliepimus
Laba diena
Noriu paklaust ,ar kas nors bandet veidui krema:alaviju,drekinanti,su 15SPF .Kokie butu jusu atsiliepimai .
Noriu paklaust ,ar kas nors bandet veidui krema:alaviju,drekinanti,su 15SPF .Kokie butu jusu atsiliepimai .
QUOTE(vaidoose @ 2010 04 24, 19:32)
tai nieks nebande nu tai teks paciai pabandyt
QUOTE(luli @ 2010 04 29, 09:34)
as irgi noreciau atsiliepimu kazin jis tinka misriai odai? bijau, kad neriebintu mano nosies, ant kurios ir taip jau blynus galima kept
QUOTE(vaidoose @ 2010 04 30, 18:23)
tai nieks nebande nu tai teks paciai pabandyt
as irgi noreciau atsiliepimu kazin jis tinka misriai odai? bijau, kad neriebintu mano nosies, ant kurios ir taip jau blynus galima kept
nu taigi misriai odai yra juros dumbliu serija irgi su SPF15
QUOTE(luli @ 2010 04 29, 10:34)
Laba diena
Tai nieks nebande sio kremuko
QUOTE(luli @ 2010 05 01, 14:44)
Tai nieks nebande sio kremuko
bandziau-man visiskai netiko-visa veido oda spuogais isbere-ismeciau po keliu panaudojimu, ir palikdavo blizgesi ant odos.
QUOTE(luli @ 2010 04 29, 09:34)
Laba diena
bandziau ir iki siol turiu, nes nepabaigiau. konsultante parduotuveje rekomendavo, nes sausa oda mano. galiu pasakyti tik tiek, kad jei uzsitepdavau pries tepant skysta pudra, tai net mano sausa oda pradedavo blizgeti. jei turit riebia ar misria oda, tikrai nepatariu pirkti sio kremo.