QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 27, 15:47)
Matau aš vienintelė taip taupiau juos naudoju, man vieno didelio sviesto beveik metams užtenka. tikrai atsimenu, kaip vieną sviestą gavau gimtadieniui dovanų, kitam gimtadieniui vėl gavau, o to senojo buvau iki galo nepabaigusi
Nesitepu kas dieną, matyt dėl to.
Nesitepu kas dieną, matyt dėl to.
Na as tai nematau prasmes taupyt, kai prisipirkau dideliu po 12lt ir mazu po 8lt bet jei pirkciau uz 60lt is pardos lietuvoj manau irgi taupiau naudociau mazuti isimeciau i rankinuka, tai per diena ne karta rankas pateplioju, man jos labai nusauseja, tai kazkaip malonu pasitept o tuos didelius naudoju kasdien po duso kadangi turiu 3 didelius ir pakaitom naudoju manau uzteks gana ilgai
QUOTE(akvadigi @ 2010 03 27, 16:20)
o man atejo abu kartu, vienas pries daugiau nei savaite uzsakytas, kitas - kovo 23 uzsakytas. abu siuntinukai apsirode ketvirtadieni..
mano drauge kuno svoesta - veidui naudoja, nes pas ja labai sausa oda, ir sake geresnio veido kremo uz TBS kuno sviesta nera turejus
mano drauge kuno svoesta - veidui naudoja, nes pas ja labai sausa oda, ir sake geresnio veido kremo uz TBS kuno sviesta nera turejus
Na zinai, man rodos su tuo siuntimu kaip kada pasiseka, nes dabar kai ispardavimo prekes gal kartais is toliau siuncia jei neturi artimesniuose sandeliuose
gal ir gerai veidui jei labai sausa oda mano tai misri, tai kartais atrodo pasausejus, bet lb lengva nuriebinti ja, kad net per riebi pasidaro nerizikuociau ant veido tept
QUOTE(kibuka @ 2010 03 27, 17:32)
Perskaiciau tema ir susidariau ispudi kad karta paragaves negali sustot su TBS
nu bet zinok grynai as pati buvau nieko nebandzius, dabar prisisakiau visko ir dar noriu.. pasiziurejau atsirado kuno sveitikliu in stock, kaip noriu negaliu.. bet bandau tvardytis nors kuriam laikui nezinau kaip seksis