Įsijautėt
grįžkit prie temos. Apie Lietuvos mokesčių politiką čia tikrai ne vieta diskusijoms
Skelbimai taip pat čia visai nepageidaujami
Mergaite,ar teko kam vartoti stai si masazuokli?Jei taip,tai ar yra poveikis?Siandien nusipirkau,tai bandysiu masazuotis!
O sitas kremukas gerai islaikytu matiskuma? Raso kad jame yra kazkokios lyg ir pudros kuri padeda islaikyti oda matine Man visiskai mineraline pudryte nesilaiko T zonoj, tai galvoju gal si pabandyt, kad nereiktu tu sislikoniniu baziu naudoti
Kokia kaukyte labiau rekomenduotumete :
Braziliškų riešutų plaukų kaukė
Aguonų plaukų kaukė
Ir is vis ar veiksmingos yra TBS kaukes ? ar verta pirkti ?
Aciu
Aguonų plaukų kaukė
Aciu
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 18, 23:58)
O sitas kremukas gerai islaikytu matiskuma? Raso kad jame yra kazkokios lyg ir pudros kuri padeda islaikyti oda matine Man visiskai mineraline pudryte nesilaiko T zonoj, tai galvoju gal si pabandyt, kad nereiktu tu sislikoniniu baziu naudoti
Man tai vienintelis kuris islaiko turbut bet baze reikalinga pries pudra,norint kad ji graziau dengtusi,ilgiau isliktu..kokie atsilipimai butu makiazo bazes tbs naudojusiu
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 18, 22:58)
neblogas, bet mano nuomone netinkamas žiemai. Jis želė konsistencijos
QUOTE(Cherry_ @ 2010 02 19, 18:05)
Kokia kaukyte labiau rekomenduotumete :
Aguonų plaukų kaukė
Aciu
Aguonų plaukų kaukė
Aciu
As jau antra pakuote naudoju brazilisku riesutu, man ji tikrai patinka ir tinka, kadangi dazau plaukus, tai ji butina. Efektas tikrai yra, plaukams suteikia dregmes, zvilga, be to, net kirpeja pastebejo, kad plaukas sustiprejes
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 18, 22:58)
Kremas, kaip jau sakė, želė konsistencijos, man labai išsausina odą, nors ji yra prie riebesnių Turiu visai naują, tik pabandytą, netiko
QUOTE(kumiko @ 2010 02 19, 20:27)
Man tai vienintelis kuris islaiko turbut bet baze reikalinga pries pudra,norint kad ji graziau dengtusi,ilgiau isliktu..kokie atsilipimai butu makiazo bazes tbs naudojusiu
Tai vat, vis nenueinu tos baze paparasyt o kokia jus noretumete - ta drekinamaja ar suteikiancia matini efekta?
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 20, 00:55)
Tai vat, vis nenueinu tos baze paparasyt o kokia jus noretumete - ta drekinamaja ar suteikiancia matini efekta?
riebiai odai tinka tik suteikianti matini efekta ..
QUOTE(Cherry_ @ 2010 02 19, 18:05)
Braziliškų riešutų naudoju, tai labai patinka, puikiai plaukus sudrėkina