cia naujai pasirodys citrinu serija gal?
QUOTE(Mercredi @ 2010 01 13, 16:43)
Aš kaip tik neseniai pagalvojau, kad smagu būtų, jei TBS turėtų citrinų seriją . Dar įdomu ir kaip obuolinė/kriaušinė atrodytų
obuoline tai buvo gi
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 13, 19:41)
Nusipirkau šiuos skaistalus, tuos rožinius, nors norėčiau ir rudų, bet ten, kur pirkau nebebuvo Na spalvos gan pigmentuotos, idomu tai, kad galima arba tepti kažkurią vieną spalvą, arba galima maišyti jas visas, ką aš dažniausiai ir darau Šviesesnė rožinė labai šviesi ir laaaaabai blizgi, o ta kita rožinė gan ryški, tad su ja reikia atsargiai O trečiosios spalvos deja labai mažai, nors paveiksliuke visai kitaip atrodo Visam veidui, kaip šimerio nenaudočiau, nes veidas atrodytų kaip pas paršiuką, o ir blizga sakyčiau visam veidui per smarkiai
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 13, 21:41)
Vakar brukstelejau per siuos, butent rudus, tai visai nepatiko... Spalva kaip rudziu, o dar tas blizgejimas toks stiprus, kaip kad taukais patepta
Su roziniai padetis geresne, bet labiau primena highlighter'i nei simeri, nes spalvos is jo nedaug, o va svytejimo pakankamai Bet kazkaip nesusigundziau
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 15, 09:22)
Vakar brukstelejau per siuos, butent rudus, tai visai nepatiko... Spalva kaip rudziu, o dar tas blizgejimas toks stiprus, kaip kad taukais patepta
Su roziniai padetis geresne, bet labiau primena highlighter'i nei simeri, nes spalvos is jo nedaug, o va svytejimo pakankamai Bet kazkaip nesusigundziau
as turiu situos ruzavus..nu tai nzn..kaip seselius kartais panaudoju..nes skaistalams tai man kazkaip nelabai...blizga..kaip tu sakai-kaip taukais patepta ne tai kad svyti..o kaip susiriebalave zandai labiau atrodo o jau kad visa veida tept,tai nei kalbos ner...tai va...biski dulka jie pas mane
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 13, 20:41)
Nuomines tikrai labai skirtingos . As turiu sitas bangeles, tai labai man jos patinka . Naudoju kaip skaistalus, perbraukiu skaistalu sepeteliu per visas spalvas ir svelniai patepu skruostus, tikrai liuks spalvyte gaunasi, jokio riebaus tauku ivaizdzio nera, gaunasi toks sveikas naturalus idegis ir skruostai sveikai svyti . Dabar galvoju, gal truputi perdaug uztepat
GAL butu atsiliepimu apie
VITAMIN C TIME RELEASE CAPSULES Kapsulės veido odai.jos kaip raso stiprina kapilerus, o pas mane truputuka matosi kapileru tinklas,cia genetiskai paveldeta is mamos,nes pas mama tai labai baisiai yra.tai manau reikia man is anksto pradeti juos stiprinti, kad paskui nebutu taip baisiai kaip pas mama.
VITAMIN C TIME RELEASE CAPSULES Kapsulės veido odai.jos kaip raso stiprina kapilerus, o pas mane truputuka matosi kapileru tinklas,cia genetiskai paveldeta is mamos,nes pas mama tai labai baisiai yra.tai manau reikia man is anksto pradeti juos stiprinti, kad paskui nebutu taip baisiai kaip pas mama.