Ačiū, Uodegyte, šito kivio ieškojau Bet neatidaro failo, rašo "serverio klaida"
Liap, labai fainų augalų schemų ieškai, jei rastum, paviešink. Aš irgi paieškosiu ir jei rasiu, pakuždėsiu visoms...
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 01 27, 13:27)
Dowi, buciau labai dekinga uz ta grazia berniuko ir mergytes schemute
vilmine.k@gmail.com
vilmine.k@gmail.com
išsiunčiau
gal kas galite ir man atsiusti kaciuka su orchideja
matausis89@inbox.lt
matausis89@inbox.lt
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 20, 18:02)
labai labai aciu
Sveikos Ieškau didelio paveikslo schemos su ožiaragio ženklu Jei kas turite nuorodų ar jau schemų tai būčiau labai dėkinga renataradziute@inbox.lt
QUOTE(Dzalita @ 2010 01 25, 11:48)
Sveikos,
labai reikia šio paveikslelio schemos, gal kas turite? e-mail: vilija.zeb@gmail.com
labai reikia šio paveikslelio schemos, gal kas turite? e-mail: vilija.zeb@gmail.com
reiketu ir man sio grozio
splendid2@inbox.lt
Ir as labai prasau kaciuko su orchideja, ar imanoma gauti?
evelina@mailbox.lt
evelina@mailbox.lt
Pauksciuk labai didelis dėkui bet aš nemoku įsirašyti į draugus ir man neleidžia atsisiųsti schemų gal gali atsiųsti kamuoliukas82@gmail.com
Beja, gal yra zinanciu, kur siauliuose galeciau pigiausiai isigyti siuvinejimo siulu?
negi negali niekas nuorodos parasyti i kiekviena schema,vien tie emailai....taip visom lengviau.visi galetu perziuret nuorodas kam reiketu.o db jau ne karta prasytos schemos kartojasi.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 01 27, 16:48)
negi negali niekas nuorodos parasyti i kiekviena schema,vien tie emailai....taip visom lengviau.visi galetu perziuret nuorodas kam reiketu.o db jau ne karta prasytos schemos kartojasi.
as irgi svarstau kodel negali buti schemutes viesai rodomos, kaip tarkim rusiskuose tinklapiukuose, visiem butu zymiai patogiau
QUOTE(Dowi @ 2010 01 27, 15:06)
labuka as irgi noreciau tos mergytes su berniuku. aciu. asta_prot@yahoo.co.uk