galkas turite,puslapyje kur jis randasi ,negaliu atsisiusti dump.ru pas mane antivirusine
kazkuri parodet bet nesimato
as vel pas jus su prasymu. reikia issiuvineti mergaitei prince gimtadieniui. buvo viena nare nuoroda davusi bet netiko ne viena tad vel prasau jei kas turit atsiuskit i pasta spurga18@gmail.com
Sveikos, mamos, merginos, mergaites ir visos darbstuoles:)
Jungiuosi prie jusu ir vel, po ilgo ilgo laiko, bandysiu uzsiimti siuvinejimu Labai noreciau, kad jus man i meila atsiustumet schemuciu su realistinias piesiniais, portretais ir pan Kaip antai moteris su sigarile, ar graiku antikos porele:)
Is anksto labai visoms dekoju, o kazka issiuvinejusi pazadu pasidalinti darbeliu nuotraukomis
Mano meilas :
raimonda.bukiniene@gmail.com
Jungiuosi prie jusu ir vel, po ilgo ilgo laiko, bandysiu uzsiimti siuvinejimu Labai noreciau, kad jus man i meila atsiustumet schemuciu su realistinias piesiniais, portretais ir pan Kaip antai moteris su sigarile, ar graiku antikos porele:)
Is anksto labai visoms dekoju, o kazka issiuvinejusi pazadu pasidalinti darbeliu nuotraukomis
Mano meilas :
raimonda.bukiniene@gmail.com
nesupykit...nieko nenoriu izeisti.atrodo kad schemuciu ieskojimas blesta.dabar tik noriu,atsiuskite man i emaila.kurios turim,kaupiam,dalinames.kaip rusiskose svetainese,ideda nuorodas,ieskaisi po buvusias temas,bent as taip pradejau.o dabar tik emailai.niekas nebeiesko.
Papildyta:
o realistiniu ieskokite cia http://handmade.idvz.......D=1241&PN=1
Papildyta:
o realistiniu ieskokite cia http://handmade.idvz.......D=1241&PN=1
Taip, tu yeisi
Bet zinai...radau ten nuostabiu paveiksliuku, o vat ju schemytes tai mokamos:) Turbut todel mes cia ir ieeskom, prasom, kad sutaupyt:) Visgi krize )))))
Bet zinai...radau ten nuostabiu paveiksliuku, o vat ju schemytes tai mokamos:) Turbut todel mes cia ir ieeskom, prasom, kad sutaupyt:) Visgi krize )))))
QUOTE(Amanda... @ 2010 01 24, 18:53)
Taip, tu yeisi
kur mokamos, čia juk dedam nuorodėles, kur nemokamai galima parsisiųt
Aš susidariau nuomonę, kad žmogus, kuris prašo labai nekonkrečiai, net neįsivaizduoja kokia yra galybė schemų ir kad visas persiųst reiktų begalės laiko Tad siūlau konkretinti prašymus arba nepatingėt, pačiom pavartyt puslapiukus
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 24, 17:03)
kur mokamos, čia juk dedam nuorodėles, kur nemokamai galima parsisiųt
Aš susidariau nuomonę, kad žmogus, kuris prašo labai nekonkrečiai, net neįsivaizduoja kokia yra galybė schemų ir kad visas persiųst reiktų begalės laiko Tad siūlau konkretinti prašymus arba nepatingėt, pačiom pavartyt puslapiukus
Nes kartais būna schema įdėta,o po kelių puslapių vėl jos prašo. Bet iš kitos pusės,jei tu neseki šios temos ir atėjai tik vienos schemutės paprašyt,neversi juk šimtų psl. Na čia visaip negerai gaunas.
QUOTE(tute28 @ 2010 01 24, 19:49)
Nes kartais būna schema įdėta,o po kelių puslapių vėl jos prašo. Bet iš kitos pusės,jei tu neseki šios temos ir atėjai tik vienos schemutės paprašyt,neversi juk šimtų psl. Na čia visaip negerai gaunas.
na tokiu atveju mažiausiai matau bėdą, nurodai kur ieškot, ar pasakai kad nesenai buvo, juk tam tema. bet va kai rašo noriu ko nors gražaus, atsiųskit
Papildyta:
QUOTE(grasimm @ 2010 01 23, 13:21)
as,merginos, ieskau visko kas susije su bitutem
jei kas ka turite siuskite nuorodas arba shemas i 1anomis1@gmail.com
is anksto aciu
jei kas ka turite siuskite nuorodas arba shemas i 1anomis1@gmail.com
is anksto aciu
Grasimm,tu išsirink,jei patiks ši,atsiųsiu.
Paukščiuk, o man ir kvailai atrodo prašymas, ieškau visko,kas susiję su ..... kažkuo,sakykim su kačiukais. Siųskit į meilą .... Tai tokių schemų šimtai. Kas bus,jei visos susiųs į meilą ką turi Taigi meilas nulūš. Man atrodo geriau čia parodyt, tegu išsirenka,o paskui,kurį schema tinka patinka,ją atsiųsti. Ai paistau nesąmones. Kas kaip nori,tas taip prašo. O ar gaus ko nori? Tai čia jau klausimas.
Paukščiuk, o man ir kvailai atrodo prašymas, ieškau visko,kas susiję su ..... kažkuo,sakykim su kačiukais. Siųskit į meilą .... Tai tokių schemų šimtai. Kas bus,jei visos susiųs į meilą ką turi Taigi meilas nulūš. Man atrodo geriau čia parodyt, tegu išsirenka,o paskui,kurį schema tinka patinka,ją atsiųsti. Ai paistau nesąmones. Kas kaip nori,tas taip prašo. O ar gaus ko nori? Tai čia jau klausimas.
mielosios gal turit siu roziu schema nes cia labai prasta kokybe ... absoliuciai nieko nesimato http://elypetrova.ga...eature=mainlist
kazkas ieskojo saulegrazu cia yra http://my-joy.galler...atch?a=Spx-cPZ5