Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

Mes taip pat kerpame tik miegančiai nes kitaip turbut nepavyktu niekaip o koju nagucius kerpant tenka ilgokai pagudraut biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai iki šiol be problemų karpomės biggrin.gif
Atsakyti
mums nusikarpyti nagucius irgi didele tragedija doh.gif kai buvo mazesne, tai karpydavome mieganciai, o dabar jau tas neimanoma, nes issibudina. taip kad tenka jungti tv ir leist ziuret, ir tuo metu kirpti blush2.gif biggrin.gif bet su koju naguciais tai tenka ir papluset, nes ir tv nepadeda doh.gif
Atsakyti
anksciau karpiau tik su manikiurinemis zirklutemis, bet viena karta kazkur jas buvau nukisusi ir teko karpyti su tom (nzn kaip lietuviskai) cik cik (kusackem ar kaip ten jas vadina nzn) tai dabar visada karpau su jomis, kai miega mazylis.
Atsakyti
rankuciu nagiukus dar pakerpu - bet tenka stipriai laikyt, o koju tai be sansu - kai pradeda makaluot doh.gif
Atsakyti
Mes irgi karpomes kai miegam, arba po valgio kai geros nuotaikos, bet dazniausiai per viena karta tik vienos rankytes iseina nukirpti, nes pradeda verkti, tada nustojam, pazaidziam ir toliau darbuojames. smile.gif
Atsakyti
Aš vaizduoju, kad esu labai geros nuotaikos, dainuoju, kalbinu su plačia šypsena, tai ir vaikui nėra kaip pykti. Pavydžiu, kieno vaikai taip miega, kad nagučius jiems galima karpyti. Maniškiai savo nuosavybę oi kaip saugo...
Atsakyti
As ranku nagucius mieganciam apkrpau arba valganciam, kai jau beveik miega. Karpau su vaikiskom zirklutem. Su kojomis sunkiau, bet bent jau imanoma su karpuku.
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 02 19, 19:53)
aš nagučius kerpu kai rodo reklamą ir greitai ax.gif

rimtai,reiks pabandyt,nes reklama tai kazkas baisaus-jau lyg miega rodos,ar valgo-tai viska meta ir akis isvertusi ziuri iki galo... doh.gif
Atsakyti
As saviskei anksciau karpydavau nagucius kai ji valgydavo....dabar taip nebesigauna doh.gif tai apkerpu kai per tv rodo reklama lotuliukas.gif tada ji tiesiog sustingsta lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
kerpu tik maziukei uzmigus, kitaip nesiduoda, spurzda smile.gif o kerpu tai su paprastom zirklutem, tos vaikiskos nieko nenukerpa doh.gif
Atsakyti
Rėkia iš visų jėgų, kai karpomi nagai. Retkarčiais tėvelis į pagalbą ateina, kai reikia nutrumpinti rankyčių nagučius. Jei viena būnu, leidžiu plaukus tampyti, kenčiu blink.gif doh.gif Reiks pabandyti ir man prie tv reklamą įsijungus Kojų nagučius be problemų nukerpu.
Atsakyti