kerpam kas kokias 3 dienas (kaip greit auga ) tada kai sotus užsnūsta prie papulio - jokių protestų
na kolkas neturim problemu su naguciu karpmu bet kada paimu uz rankytes ir nukarpau zinoma buna kad nori rankyte patraukt bet vel paimi ir vel kerpi jokiu asaru kolkas
nu man tai pat sunku kirpti nagucius, juda, rankas judina, :mmm reikes kada pabandyti mieganciam
Mes tai kerpame nagucius kas mazdaug 3 dienos, kai daro niau niamu, tada ramiausiai guli prie papulio ir galima viska sutvarkyti
Mes ir maždaug kerpam nagučius kas 3 dienas, bet kuo tuoliau, tuo sunkiau kirpt budraujančiam ima už žirklučių, muistosi, bet vargais negalais nusikarpom
As pasiguldau priesais save, kad mano veida matytu, ir dainuoju. Uzsispokso i mane ir sitaip nukerpu
man išeina nukirpt tik kai maitinu, kitaip labai jau spardosi
Iki 9 mėnesių nebuvo problemų su nagų karpymu ,tačiau dabar .Tai karpau kai užmiega
maniskei greitai devyni menesiai, tai vis judresne ir judresne darosi ir su naguciu karpymu sunkiau rankute traukia, juda, kad tik niekas nelistu bet siaip taip nusikerpam
QUOTE(raudona astos @ 2009 03 29, 21:32)
Iki 9 mėnesių nebuvo problemų su nagų karpymu ,tačiau dabar .Tai karpau kai užmiega
o as atvirksciai iki kokiu 6 men karpydavau tik mieganciai, o dabar labai nesunkiai nukarpau budraujanciai (tfu tfu tfu) -kalbinu kirpdama po viena naguti, o ji tuo metu labai idemiai klausosi
aš kažkaip net nežiurėjau ar miegą ar ne kaip išpuldavo jis man leizdavos dabar tik kojičiu nagučius sunkiau nukirpti nes jam kuteną