Va ka tik apkirpau savo 4men kudikeliui nagus - nemieganciam, siek tiek sudetinga, bet imanoma, nes vis muistosi O dickis kuo puikiausiai leidziasi kerpamas ypac puikiai suveikia motyvas, kad vaikai juoksis, kad tokie ilgi nagai negrazus
Maniskis muistosi ir nenori duot rankyciu,todel greiciausiai buna kai kas nors palaiko. Siaip manau vaikams kai tokias proceduras darai, dar pvz. siurbi nosyte, tai reikia garsiai ka nors kalbeti ,dainuoti ,kad vaika sudomint.
Nesiduoda, aišku, nukerpu miegančiai
Čia biški jumoristinis nukrypimas:
Mano giminaičių berniukas, pamatęs mano ilgus ir ryškiai nulakuotus nagus garsiai pareiškė (aplink buvo gausybė žmonių): "nusikilpk nagus, labai neglaziai atlodai".
Teko gerai paraudonuoti po tokio pareiškimo, nes buvo griausmingo juoko visiems.
Mano giminaičių berniukas, pamatęs mano ilgus ir ryškiai nulakuotus nagus garsiai pareiškė (aplink buvo gausybė žmonių): "nusikilpk nagus, labai neglaziai atlodai".
Teko gerai paraudonuoti po tokio pareiškimo, nes buvo griausmingo juoko visiems.
o jau cia tai pas mus beda neimanoma nei mieganciam nei nemieganciam nukirpt.tik nesenai radau padeti kada galiu kirpt- o gi tada kai maitinu,kitaip niekaip nerimsta
As tai pasisodini maziuke ant keliu ir kerpu,ji ramutele sedi,stebi procesa
nesiduoda,bet nusikerpam
QUOTE(Linuute @ 2011 09 23, 12:27)
As tai pasisodini maziuke ant keliu ir kerpu,ji ramutele sedi,stebi procesa
maniskis taippat
oj ne labai ,ne labai ,reikia dantis uzkalbineti
is pradziu kirpdavau kol miegodavo.bet nuo kokiu 6 men leidziasi kerpama.ji tik sedi ir ziuri