Man dar tik du kartus teko kirpti ranku nagucius, abu kartus nesunkiai nukirpau mieganciam. Koju nagu dar neprireike kirpti, manau, kad bus sunkiau.
Tikra problema visa laika. Tenka vienam vaika linksmint, o kitas kerpa
Oi, dievuliau, pirmąjam, negalėdavau nukirpt net miegančiam. O šitas juokiasi balsu net kai tai darau. Ir traukia, aišku Kad mamai gyvenimas per lengvas nepasirodytų. Tai irgi įduodu į vieną ranką kokį nematytą buities rakandą ir kol knebinėjasi, barškina- turiu kokias šešias sekundes penkiem nagam. Na ir kai tokiu būdu per abu keturiasdešimt įveiki nusipelnai kaip minimum šokolado plytos energijai atstatyt ir dušo prakaitui nusiplaut
QUOTE(alinadok @ 2011 05 15, 19:18)
Tikra problema visa laika. Tenka vienam vaika linksmint, o kitas kerpa
Mum taip pat
Anksčiau kirpdavau miegančiam, dabar nepavyksta. Todėl kai kerpu tenka leisti TV pažiūrėti
Mes visada tik mieganciam mazyliui karpom nagucius. Rankytes be problemu, o kojyciu kartais nelabai duoda. Priklauso ar jau gerai imiges kleckas. Bet jei ne per viena, tai per pora miegeliu ir nukarpom O zirklutes tai vaikiskas be abejo naudojam. Mes pirkom Canpol Babies rinkinuka: zirklutes, dildyte ir toks kur tipo koju naguciaams skirtas. Bet tik zirklutes geros. Dilde tai ismetimui tik, ji net man per siurksti, o tas, kur koju naguciams, tai irgi nieeko neima
Žirklutes naudojam vaikiškas, kolkas jomis esu patenkinta Nors labai daug blogų atsiliepimų apie jas girdėjau. Dar visad kerpant deznfekuoju ir nagučius ir žirklutes.
Karpau, kai būna pamaitinta. Užkalbinam ją, tada dėmesys kitur, ir karpau svarbu kalbėt ir pasakot jai ką nors