Mes didelių problemų neturim.kerpu bet kada,ramiai į tai reaguoja.
Kerpu, kai maitinu. Butelis burnoj, yra užsiėmimas, tai aš paramstau merliukais, o pati greitai greitai nagiukus nekerpu.
O man nukarpyt tai košmaras nei valgant nei miegant muistosi, kruta, juda
Maniskiui tai labai patinka kaip kerpu jam nagucius. Taip stebi kiekviena pirsta
pradzioj jokiu bedu nebuvo,papulis burnoj ir kerpu bet kuo toliau tuo smagiau,jau pradeda maistauti
QUOTE(jordan @ 2011 02 27, 14:35)
pradzioj jokiu bedu nebuvo,papulis burnoj ir kerpu bet kuo toliau tuo smagiau,jau pradeda maistauti
as kol mazas buvo irgi taip dariau, o dabar pastebejau kad rytais tik atsikeles labai dar ramus buna, tai as is karto nagus kerpu, bet dazniasiai iseina, kad viena ranka viena ryta, kita ranka kita ryta.
man kosmaras su karpymu naguciu uztrunku dvi dienas kol sutvarkau tik pamato zirklutes rekimas prasideda muistosi, tad buna kad iseinu pasivaiksciot i lauka jis iminga ir nukarpau nes ka daryti kai jis ir pavalges ir ramus atrodo bet nesileidzia naguciu karpyti
QUOTE(saulyte24 @ 2011 02 28, 22:44)
man kosmaras su karpymu naguciu uztrunku dvi dienas kol sutvarkau tik pamato zirklutes rekimas prasideda muistosi, tad buna kad iseinu pasivaiksciot i lauka jis iminga ir nukarpau nes ka daryti kai jis ir pavalges ir ramus atrodo bet nesileidzia naguciu karpyti
Čia gera idėja karpyti nagučius lauke
as savo mazei nagus irgi dazniausiai per kelias dienas tik nukerpu, nes baisus skandalas buna siaip dazniausiai prasau vyro pagalbos - jis kuom nors sudomina mazge, o as staigiai kerpu