Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

Mano pana nesiduoda. Kirpdama duodu TV žiūrėt, bet ir tai abi rankas nukerpu per 2 dienas. Tai gerai dar, kad kojų nagai lėtai auga, 4 mėnesiai, bet pakirpti reikėjo tik nykštį biggrin.gif
Atsakyti
Mes didelių problemų neturim.kerpu bet kada,ramiai į tai reaguoja.
Atsakyti
Kerpu, kai maitinu. Butelis burnoj, yra užsiėmimas, tai aš paramstau merliukais, o pati greitai greitai nagiukus nekerpu. mirksiukas.gif
Atsakyti
na, as su saviskiu irgi neturiu bedu. Tik, zinoma, kerpu, kai jis buna ramus, bijau ikirpti i pirstuka. Pirma pamaitinu, o kai vaikinas sotus, ramus, tai ir nukerpu nagucius, jis man nieko nesako biggrin.gif
Atsakyti
O man nukarpyt tai košmaras doh.gif nei valgant nei miegant doh.gif muistosi, kruta, juda doh.gif
Atsakyti
oi nesileidzia, oi nesiduoda, nei vienas nei kitas biggrin.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maniskiui tai labai patinka kaip kerpu jam nagucius. Taip stebi kiekviena pirsta biggrin.gif
Atsakyti
pradzioj jokiu bedu nebuvo,papulis burnoj ir kerpu biggrin.gif bet kuo toliau tuo smagiau,jau pradeda maistauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2011 02 27, 14:35)
pradzioj jokiu bedu nebuvo,papulis burnoj ir kerpu biggrin.gif bet kuo toliau tuo smagiau,jau pradeda maistauti doh.gif

as kol mazas buvo irgi taip dariau, o dabar pastebejau kad rytais tik atsikeles labai dar ramus buna, tai as is karto nagus kerpu, bet dazniasiai iseina, kad viena ranka viena ryta, kita ranka kita ryta. lotuliukas.gif
Atsakyti
man kosmaras su karpymu naguciu doh.gif uztrunku dvi dienas kol sutvarkau lotuliukas.gif tik pamato zirklutes rekimas prasideda muistosi, tad buna kad iseinu pasivaiksciot i lauka jis iminga ir nukarpau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes ka daryti kai jis ir pavalges ir ramus atrodo bet nesileidzia naguciu karpyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte24 @ 2011 02 28, 22:44)
man kosmaras su karpymu naguciu  doh.gif  uztrunku dvi dienas kol sutvarkau  lotuliukas.gif  tik pamato zirklutes rekimas prasideda muistosi, tad  buna kad iseinu pasivaiksciot i lauka  jis iminga ir nukarpau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes ka daryti kai jis ir pavalges ir ramus atrodo bet nesileidzia naguciu karpyti  doh.gif

Čia gera idėja karpyti nagučius lauke biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
as savo mazei nagus irgi dazniausiai per kelias dienas tik nukerpu, nes baisus skandalas buna blink.gif siaip dazniausiai prasau vyro pagalbos - jis kuom nors sudomina mazge, o as staigiai kerpu 4u.gif
Atsakyti