Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

Bandziau anksciau mieganciam,bet nieko nesigavo schmoll.gif prabunda,tai mes kerpam nagucius ir ziurim tv lotuliukas.gif tada nepyksta,nes tv labai idomu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kerpu po miego, tada ramesne buna smile.gif o vat ant koju sunkiai labai, vis baladoja jais, sunku pagauti biggrin.gif
Atsakyti
...labai sunku kirpti su tomis vaikiškomis žirklutėmis kurios turi suapvalinta galą doh.gif
Atsakyti
Karpau tik mieganciam, nes kitaip duodas, malas ir neina sugaudyti smile.gif
Atsakyti
Pasiteisina miegančiam vaikučiui nukarpyti, jei nemiegant nesiduoda. Bet anksčiau ar vėliau ateina tas laikas, kai miegas nebūtinas, vaikutis susidomėjęs žiūri "į procesą" smile.gif
Atsakyti
Na mes kolkas esam mazuciai, tai kerpam mieganciam-greiciau ir geriau biggrin.gif
Atsakyti
O manasis anksčiau duodavo kirpti, stebėdavo procesą, tačiau dabar jau vargas... nesiduoda nei pro kur. O miegančiam nekerpu, nes aš ir taip džiaugiuosi, kad jis užmiega. Labai ne mėgėjas miegoti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 21 vasario 2011 - 19:04
Ranku naguciu kerpam mieganciai, o koju tai sudetinga, vienas koja laiko kitas kerpa..
Atsakyti
Kerpu, kai jau baigdineja valgyti ir pradeda snuduriuoti.
Koju siek tiek sunkiau, nes sunkiau pasiekti, bet kelis kartus pasipraktikavus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buratinuke: 22 vasario 2011 - 14:34
sveikutės, mano panelė visada leidžiasi karpyti nagučius, jai net įdomu tongue.gif
Atsakyti
O mums nelabai patinka, bet mano lelė mažai dėmesio į tai kreipia, bet geriausia kaip miega... biggrin.gif
Atsakyti
Na as ranku nagucius nukerpu,kai maitinu,tada mazasis papuli buna apsiziojes ir niekas jam daugiau nerupi,guli ramus ir sotinasi biggrin.gif o kojyciu nukirpti imanoma tik kai miega
Atsakyti