Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

o mano dukryte tai labai nesipriesina naguciu kirpimui,nors dazniausiai karpau maitindama,o va kojyciu nagucius kai reikia nukarpyt tai pykstames,nes negali spardytis tada,ir pyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Kerpu nagučius kai miega ir problemų neturiu
Atsakyti
mes tai irgi nelabai noriai kerpam nagucius, taciau nutaikau momenta ir apsikarpom. buna, kad naguciu karpymas uztrunka kelias valandas, nes karpomes tik po viena nageli, kad nesusipyktume biggrin.gif
Atsakyti
Nkearpiau dar naguciu,bet kai atsipleiseja nagutis,tai maitindama nukramtau,ir labai gerai,nes bijau as su tom zirklutem dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 09 07, 11:11)
Nkearpiau dar naguciu,bet kai atsipleiseja nagutis,tai maitindama nukramtau,ir labai gerai,nes bijau as su tom zirklutem dar blush2.gif

nera ko bijoti, tiesiog nereikia kirpti visai trumpai, tik tiek, kad lelyte neapsidraskytu saves smile.gif
Atsakyti
O man naguciu karpymas uztrunka savaite.Nejuokauju,miegantiems neiseina,tuoj prabunda,tai man geriau jau nezadint,valgant,tada nevalgo reikia matyt ka mama daro,Jie neverkia,tik nesiduoda,traukia rankytes.tai nukarpau kelis nagucius,kitus kita diena,koju ir po kelis,po to kitam taip karpau,kol nukarpau abiems,ziuriu ir vel uzauge doh.gif O atrodo tik karpiau.Priesinasi juodai,tie nagiukai kartais net uzsiraite buna,koju. doh.gif
Atsakyti
Pradzioje karpydavai kai miegodavo mazius, o dabar kerpu kai zaidziam. Siaip nesipriesina, idomu juk ka darau su jo rankom lotuliukas.gif
Atsakyti
Kerpu nagucius kai miega, kitais atvejais - jokiu sansu doh.gif
Atsakyti
O mes labai nesipykstam dėl karpymo, išpradžių karpiau miegančiai, nes lengviau pirštukus atpalaiduodavo, o dabar ir taip nusikarpom be ašarų ir be pykčio nes vaikui patinka kai liečiu rankytes ar kojytes, po to duodu savo ranką paliesti pačiupinėti ir jai labai patinka
Atsakyti
As maziu pasisodinu ant keliu ir apkerpu rankyciu ir kojyciu nagucius biggrin.gif
Niekada neturejome del to problemu, viska ramei pasidarom thumbup.gif
Pirma, antra menesiuka tik mieganciam karpydavau smile.gif
Atsakyti
Nagučių karpymas mūsų šeimoje-tėčio darbas wink.gif Kažkaip sugeba nukirpt nemiegančiam, nors jei tenka man, visada karpau, kai užmiega, nes kitaip tai niekaip - taip maskatuoja rankom, kad baisu pirštą nukirpt...
Atsakyti
Jei rankyciu nagucius karpau, tai labai nesipriesina. Stengiuos kitur demesi nukreipt: pasivaipau, paubauju lotuliukas.gif ir greit greit nukerpu. Nu o koju nagucius kerpant tenka pasipykt, bet nesmarkiai. Tai tuos ilgesnius pasiauginam biggrin.gif
Atsakyti