Kol kas ši proedūra mums puikiai pavyksta Karpau kai nemiega, tada kada reikia, jokių problemų Kartais pabando ištraukt rankytę, jei ką siekti nori, bet be didelių piktumų
gera tema gal kas žino stebuklingą būdą kaip kojų nagučius nukirpt.neduoda apžiūrėti o apie kirpimą jau net nekalbu.
aš nukerpu kai jis yra pavalgęs, gerai nusiteikęs ir mes kartu žaidžiame. Bežaidžiant vis nukarpau po 1-2 nagiukus, kol nukerpu visus
Maniskei netgi patinka kirpmo procesas , taip rimtai stebi ka mama daro
Rankų nagaučius naktį nukarpau, kai miega, bet kojų niekaip neišeina, tuoj atsibunda, pradeda rėkti, nepasiduoda. KAIP JŪS KOJŲ NAGUČIUS KARPOTE?
Iki kokiu 6 menesiu nukarpydavau be problemu, o dabar jau sunku, neleidzia nors tu ka tai kartais kai tik is miego atsikelia, kol dar apsnudusi nukarpau
Rankų nagučius - kai miega. Kojų - nebesiduoda, prabunda. Todėl ant vystymo lentos duodu ką nors ,,baisiai" įdomaus ir nematyto į rankas, kad nukreipčiau dėmesį, o pati su kaire ranka (ir beveik puse kūno) užgulu švelniai kojytę, ypač per kelį, kad nelenktų, ir stipriai laikydama nukarpau 1 - 2 nagučius, nors vis tiek spardosi ir bando koją atimt. Tada abi atsikvėpiam ir vėl. Procedūra užtrunka, bet nagai nukarpyti visada. Gerai bent, kad ant kojų lėčiau auga
iki 6men karpydavau mieganciam, paskui priprato ir nemieganciam. Tai geriau atlieka mazylio tetis, nes as neprimatau su akiniais ir bijau ikirpti o jis ne tik gerai mato ,bet ir tvirtai prilaiko judanti mazyli.
Sveikos mamytes
Norejau pasiteiraut gal kas galit patart kokios naguciams zirkles geriausios jums? As turiu Canpol babies, bet jos shudas - labai storos, sunku kartais uzgriebt nagiuka Jau ir taip sunkus procesas - spet apkirpt brangenybes nagelius kol miega. Pasidalinkit patirtimi ir kokius prietaisus naudojat, gal tada man bus lengviau kitas issirinkt!
Norejau pasiteiraut gal kas galit patart kokios naguciams zirkles geriausios jums? As turiu Canpol babies, bet jos shudas - labai storos, sunku kartais uzgriebt nagiuka Jau ir taip sunkus procesas - spet apkirpt brangenybes nagelius kol miega. Pasidalinkit patirtimi ir kokius prietaisus naudojat, gal tada man bus lengviau kitas issirinkt!
QUOTE(Liuse @ 2010 11 25, 14:42)
Sveikos mamytes
kerpu su paprastom, ne vaikiškom manikiųrinėm žirklutėm..
QUOTE(Cansado @ 2010 11 25, 15:36)
kerpu su paprastom, ne vaikiškom manikiųrinėm žirklutėm..
jo, zinau kitos taip karpo.... tik deja as neturiu geru manikiuro zirkluciu reikes kaledoms uzsiprasyti
Va su situo dalyku bedu bent jau kol kas neturim. Pasisodinu ant keliu ir nukarpau