Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

Kol Maze valgo (MP), tetis greit pribega, ir nukarpo. Jokiu problemu tada nekyla. Kai bandziau vienakart mieganciai karpyt- iskart prabudo, ir neleido.
Atsakyti
as tai dazniausiai karpau kai miega smile.gif
Atsakyti
Mano zuikis rankų nagučius tai leidžia nukarpyt, stebi procesą..Bet va, su kojyčių, tai tenka pavargti, dažniausiai tėtis rodo kokį cirką, o aš staigiai nukarpau..
Atsakyti
Mano lelius dabar kai nebemiega dėl pilvo pūtimo nežinau, kaip tuos nagelius apkarpyti, nes taip duodasi, makaluojasi, kad bijau pirštus aptrumpinti,o kaip kojų nagus apkirpti reiks, nežinau ir net neįsivaizduoju, nes kai užmiega bijau judinti, kad neatsibustų doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nagucius karpome tik kai panelyte musu miega,nes kitaip nesiduoda,maskatuojasi rankytemis,o dabar dar ir vartytis pradejo,tai be sansu nemieganciai smile.gif
Atsakyti
Man tai su naguciu karpymu nera problemu smile.gif pamates zirklutes surimtejes stebi wykstanti procesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2010 10 03, 12:34)
o mes kerpames nagucius vonioj... kai maudomes ir it zaidimas buna ... tai rankytes staigiai nukarpau o kojytes po maudyniu kai guli ant guragos tai zaidima zaidziam su kojutem tuo arpu ir nusikarpom nagucius...  4u.gif  tai padeda mums aju 2 men  tongue.gif

Jums gerai, o mes baisiai maudytis nemegstam - rekiam ir muistomes. Aisku mums dar tik menuo ir savaitele, kolkas musu naguciai patys nuluzineja. Bet nezinau kaip bus veliau (jau kieteja naguciai ir nebe taip lengvai luzta). Valgant neimanoma nes susiriecia ir kumstukais i papa kabinasi. Miegam labai neramiai, net neisivaizduoju kaip cia reiks tas proceduras atlikti. O nuo kada jus jau pradejote karpyti nagucius?
Atsakyti
Mes tik valganciam kerpam nagelius,nes vienakart as kirpau jam mieganciam,tai sujudino rankyte,tai pirstuka ikirpau =<
Atsakyti
Sunkiai leidžiasi, bet vistiek kažkaip nukerpam.
Atsakyti
Is pradziu karpiau mieganciai,o karta pasisodinau ant keliu ir pabandziau nukirpti tokiu budu.Pavyko kuo puikiausiai thumbup.gif Db visada taip kerpam nagucius, pasibendraudamos apie manikiuro subtilybes lotuliukas.gif
Atsakyti
Karpau tik mieganciai blush2.gif
Atsakyti
mano kadangi ir taip neramiai labai miega, tai jokiais manikiurais pedikiurais neuzsiimu, kad tik nepazadinciau.. aisku, jai jau 10 men... bet nagu karpymas, kuo toliau, tuo labiau varginantis procesas darosi... kisa ji man kita rankyte prie zirkluciu ir niekaip neiseina susitart su ja... doh.gif
Atsakyti