o mes kerpames nagucius vonioj... kai maudomes ir it zaidimas buna ... tai rankytes staigiai nukarpau o kojytes po maudyniu kai guli ant guragos tai zaidima zaidziam su kojutem tuo arpu ir nusikarpom nagucius... tai padeda mums aju 2 men
QUOTE(saulyte83 @ 2010 09 12, 16:14)
Sveikos mamos,
padėkite, prašau, kas susidrėte su panašia problema. Mano mažiukui tik 13 dienelių, maudydamo pastebėjome, jog užpūliavęs jo kojos nykštukas prie nago. Kaip reikėtų tą pūlinį ištraukti? Į ligoninę dėl to va-iuoti nesinori, be to, baisu iš ten dar krūvą zarazų parsivežti, juk mes tokie mažučiai dar...
padėkite, prašau, kas susidrėte su panašia problema. Mano mažiukui tik 13 dienelių, maudydamo pastebėjome, jog užpūliavęs jo kojos nykštukas prie nago. Kaip reikėtų tą pūlinį ištraukti? Į ligoninę dėl to va-iuoti nesinori, be to, baisu iš ten dar krūvą zarazų parsivežti, juk mes tokie mažučiai dar...
Nenoriu Jusu gasdinti, bet papasakosiu kaip buvo su musu pirmagimiu. trecia gyvenimo diena jau lyg ir ruosemes namucio vaziuoti, bet kartu su vyru pastebejome ant didziojo kojytes pirsto prie nagucio pulinuka, pasakeme apie tai gydytojai, atliko tyrimus ir nustate infekcija... del kurios namo grizom tik po dvieju antibiotiku kurso ir 10 dienu...
Tikiuosi, kad Jums viskas visgi bus gerai
na as dazniausiai nagucius karpau tada kaj miega nors kartais pavyksta nukirpti ir bekeiciant sauskelnes, bet tada gan sunkoka, nes ji muistosi, griebia uz zirkluciu, o tas reikalauja ipatingo atsargumo, tad wisgi geriau kirpti kaj miega, tada maziau streso
Rankyciu leidzia ir labai susidomejusios ziuri, o su kojyciu nagiukais jau sunkiau Vis stengiasi istraukti kojyte
Musu mazasis leidzia karpyti nagucius jai guli sotus Na dar ir pabendraut reike,ziuri tokiom didelem akim kai kalbi
karpau,kai miega,nes taip tai labai muistosi ir nesileidzia manikiuro procedurom
Anksciau karpydavau kai miegodavo arba valgydavo, tiesa net nekarpydavau, o dildydavau su dildele. O dabar karpau dazniausiai po valgio, kol buna siek tiek ramesne, nesimuisto o ir ne su zirklutem, o su znypliukem Bet visgi reikia gerai pasistengt, turet daug kantrybes
Sveikos
As irgi nagucius karpau kai miega, bet dabar labai jautrus pasidare, net nakti negaliu nukarpyt pora savaiciu nekirpom patys nuluzo matyt tie dantys... tik prilieti karpyt, kad prades rekt
As irgi nagucius karpau kai miega, bet dabar labai jautrus pasidare, net nakti negaliu nukarpyt pora savaiciu nekirpom patys nuluzo matyt tie dantys... tik prilieti karpyt, kad prades rekt
na as auginu tikra panele, nagucius leidzia karpyt be problemu ir dar ziuri susidomejusi
QUOTE(juratele:) @ 2010 10 20, 08:55)
na as auginu tikra panele, nagucius leidzia karpyt be problemu ir dar ziuri susidomejusi
Jums pasiseke Savo panelytei nukarpyti nagucius galiu tik tada kai kietai imigusi,kitaip be sansu
Aš dukrytei negaliu miegančiai nagų karpyti, nes iškart pabunda, ypač kojų kai karpau. Tai dabar, kai karpau nagus, įjungiu Mtv, ar kokį kitą muzikos kanalą, paleidžiu garsiau ir mažoji tada žiūri susidomėjusi, o aš tuo tarpu nagus nukarpau Šiaip neleidžiam, kad į televizorių žiūrėtų, visada patraukiam ar kokią barikadą pastatom