Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

QUOTE(saulyte83 @ 2010 09 12, 16:14)
Sveikos mamos,

padėkite, prašau, kas susidrėte su panašia problema. Mano mažiukui tik 13 dienelių, maudydamo pastebėjome, jog užpūliavęs jo kojos nykštukas prie nago. Kaip reikėtų tą pūlinį ištraukti? Į ligoninę dėl to va-iuoti nesinori, be to, baisu iš ten dar krūvą zarazų parsivežti, juk mes tokie mažučiai dar...  verysad.gif

Kaip tik i ligonine ir reikia vaziuot.
Pati kazka darydama galite dar didesne infekcija inesti.

O mano merinai, kad nukirpti nagus, reikia ijungti telika ir kokia gera rekmama, pvz dormeo doh.gif Arba labas reklama, apie diskoteka. Kitaip niekaip nenukirpsi.
Atsakyti
QUOTE(saulyte83 @ 2010 09 12, 15:14)
Sveikos mamos,

padėkite, prašau, kas susidrėte su panašia problema. Mano mažiukui tik 13 dienelių, maudydamo pastebėjome, jog užpūliavęs jo kojos nykštukas prie nago. Kaip reikėtų tą pūlinį ištraukti? Į ligoninę dėl to va-iuoti nesinori, be to, baisu iš ten dar krūvą zarazų parsivežti, juk mes tokie mažučiai dar...  verysad.gif

Aš tai tokią problemėlę sprendžiau paprastai, tiesiog išvalydavau su degtine ir po poros dienelių viskas baigėsi.

O nagelius mes kerpam kai valgo, tada mažiau mosikuojasi rankytėmis. Kojų nagelių dar nekirpom, kažkaip neauga.
Atsakyti
Kerpu nagučius kai miega smile.gif
Atsakyti
mes irgi kerpames tik kai miegame smile.gif
Atsakyti
Mistake
Mamos, o kas gali būti jei naujagimiui labai lupasi odelė nagučių? vos ne kas antro pirštuko odelė iš aplink nagiuką šonuose atsišerpetojus. gal kokių medžiagų trūkumas?

Na maniskei ir gi taip buvo, nieko cia baisaus kai maudai tiesiog paplaukit daugiau, turi tokia odele nueiti ir paskiau mums susitvarke, kaip ir visas kunelis pradejo lyg lupinetis, tai issigandau, sesute sake cia taip turi biti, nieko baisaus, ir praejo po kiek laiko 4u.gif

O nagucius kerpam kia miega mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutukas25: 14 rugsėjo 2010 - 09:18
Anksciau savo maziukei nagucius kirpdavau be problemu, bet dabar ji tikra nenuorama (beveik 8 men.). Tai kerpam kartu su teciu: jis ja kuo nors uzima, nukreipia demesi, o as tuo tarpu ramiai sau nukerpu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmagimei kirpdavau mieganciai, kai snausdavo su MP smile.gif
O va antrai uzsispyrusiai mergelikei kerpu 2 variantais:
1. I kita ranka duodu koki nematyta daikta. Termometras, vaistu pakuote, siulai ir t.t. Kol paziuri ir nusibosta praeina 5 sekundes, vieno pirsto naga nukerpu. Jei tadien visu nespeju, atidedam kitai dienai ax.gif
2. Tetis soka ka tik moka tongue.gif Kuo daugiau strakalioja, rankas kilnoja, tuo labiau juokinga ir pamirsta, kad as kerpu smile.gif
Atsakyti
Aš tai tik miegančiam karpau, kur ten nemiegančiam nukirpsi, kai duodas kaip pasiutęs, nebent pirštukus apkirpsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 09 17, 09:13)
Pirmagimei kirpdavau mieganciai, kai snausdavo su MP smile.gif
O va antrai uzsispyrusiai mergelikei kerpu 2 variantais:
1. I kita ranka duodu koki nematyta daikta. Termometras, vaistu pakuote, siulai ir t.t. Kol paziuri ir nusibosta praeina 5 sekundes, vieno pirsto naga nukerpu. Jei tadien visu nespeju, atidedam kitai dienai ax.gif
2. Tetis soka ka tik moka tongue.gif Kuo daugiau strakalioja, rankas kilnoja, tuo labiau juokinga ir pamirsta, kad as kerpu smile.gif

antras variantas geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet mes naudojames pirmu thumbup.gif
Atsakyti
oi nesiduoda ir mano vyrukas nagucius kerpamas doh.gif kai pamato zirkles mano rankose tuoj bega i kita kambari, nes zino kad arba nagus kirpsiu arba plaukuciu biggrin.gif bet kadangi jam dabar uzejo teletabiu manija, tai per ta laika kai jis ziuri as nukerpu nagus biggrin.gif
Atsakyti
Mes karpom nagučius ir miegančiai ir nemiegančiai, bet ką tik pavalgiusiai ir aptingusiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_1204 @ 2010 09 24, 20:44)
antras variantas geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tas variantas mums daznai padeda, kai vaikai zirzia, kai nenori rengtis, nenori sukuotis ir siaip kai nera ka veikti tongue.gif
Atsakyti