Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

Iki keturiu menesiu kirpdavau tik mieganciai, dabar leidziasi bet kada nukirpti, ramiai stebi. Na bet koju nagucius tai neiseina taip paprastai, matyt kutena jai, kai imu uz pirstuku ir traukia i save vis kojytes smile.gif
Atsakyti
Musiskis ir ir su kojytemt ir su rankytem tabaloja ,bet kazkaip vis tiek nukarpau nemieganciam smile.gif
Atsakyti
leidziasi sunelis nukirpti nagucius 4u.gif biski pasitabaluoja, bet nukirpti leidzia 4u.gif
Atsakyti
Mano leliui tai labai nepatinka kai karpom nagucius, tai tik kai miega pavyksta tai padaryti. doh.gif
Atsakyti
Mamos, o kas gali būti jei naujagimiui labai lupasi odelė nagučių? vos ne kas antro pirštuko odelė iš aplink nagiuką šonuose atsišerpetojus. gal kokių medžiagų trūkumas?
Atsakyti
mano maziukui imanoma nagiukus nukirpti tik kai jis miega...
istorija: jis gime su gana ilgais naguciais, tai trecia diena, parvykus is ligonines as paemiau ir nukarpiau tuos nagucius o kita diena pasigyriau mus lankiusiai sesutei, ta kad sunerimo, sako negalima, gi ikirpsi uzpuliuosi ir t.t. nu as susigedau, bet po savaiteles vaikas visa veiduka buvo nusidraskes, nes pirstinytes nesilaike ant rankyciu vis nukrisdavo... tai pagalvojau eina ta sesute kur toleliau ir pradejau kas savaite karpyti maziukui nagiukus... atsargiai jam miegant...
Atsakyti
Mes problemu su naguciu karpymu neturejom, kol viena syki per trumpai nukirpom, o tada gal pora savaiciu teko kirpti vaikui rekiant: vienas laiko vaikuti, kitas kerpa. Siuo metu vel viskas gerai, nagucius karpom be problemu smile.gif
Atsakyti
Manoji leidzia jai nukirpti nagucius tik ,kad labai jau mosikuoja rankytem ir kojytem tai truputi uztrunkam smile.gif
Atsakyti
mes dabar 5 men, tai manikura darau kai miega biggrin.gif
Atsakyti
manasis vaikas ir labai nemegsta karpyti nagusius bet kai maitinu seip netaip nukarpu o kojiciu nesileidzia kad karpyciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

padėkite, prašau, kas susidrėte su panašia problema. Mano mažiukui tik 13 dienelių, maudydamo pastebėjome, jog užpūliavęs jo kojos nykštukas prie nago. Kaip reikėtų tą pūlinį ištraukti? Į ligoninę dėl to va-iuoti nesinori, be to, baisu iš ten dar krūvą zarazų parsivežti, juk mes tokie mažučiai dar... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(malaskaite @ 2010 09 04, 14:01)

istorija: jis gime su gana ilgais naguciais, tai trecia diena, parvykus is ligonines as paemiau ir nukarpiau tuos nagucius o kita diena pasigyriau mus lankiusiai sesutei, ta kad sunerimo, sako negalima, gi ikirpsi uzpuliuosi ir t.t. nu as susigedau, bet po savaiteles vaikas visa veiduka buvo nusidraskes, nes pirstinytes nesilaike ant rankyciu vis nukrisdavo... tai pagalvojau eina ta sesute kur toleliau ir pradejau kas savaite karpyti maziukui nagiukus... atsargiai jam miegant...

drinks_cheers.gif Aš irgi kirpau kai buvo vos keletas dienelių mažiui smile.gif Jei būčiau to nedarius, būtų kaip ir taviškis veiduką nusidrąskęs doh.gif
Iš pradžių niekada nekirpdavau kai valgydavo, nes esu girdėjus, jog vaikui reikia visiškai atsipalaiduoti ir niekaip jo netrukdyti tuo metu rolleyes.gif Bet dabar kerpu būtent kai valgo, nes kitu metu neįmanoma doh.gif Labai nemėgsta šio proceso cool.gif

QUOTE(saulyte83 @ 2010 09 12, 15:14)

Sveikos mamos,

padėkite, prašau, kas susidrėte su panašia problema. Mano mažiukui tik 13 dienelių, maudydamo pastebėjome, jog užpūliavęs jo kojos nykštukas prie nago. Kaip reikėtų tą pūlinį ištraukti? Į ligoninę dėl to va-iuoti nesinori, be to, baisu iš ten dar krūvą zarazų parsivežti, juk mes tokie mažučiai dar...  verysad.gif

Sveikos mamos,

padėkite, prašau, kas susidrėte su panašia problema. Mano mažiukui tik 13 dienelių, maudydamo pastebėjome, jog užpūliavęs jo kojos nykštukas prie nago. Kaip reikėtų tą pūlinį ištraukti? Į ligoninę dėl to va-iuoti nesinori, be to, baisu iš ten dar krūvą zarazų parsivežti, juk mes tokie mažučiai dar...  verysad.gif

O kirpot tą nagiuką prieš tai? Nežinau atsakymo, bet patarčiau patiems neeksperimentuoti - bent jau savo gydytojai paskambinkit ir paklauskit patarimo 4u.gif
Atsakyti