Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

anksciau leisdavosi ir nebudavo problemu,bet db jau kelinta karta niekaip neiseina,tik prilieciu zirklutes prie pirstuko ir viskas pradeda muistytis:/mieganciai kirpt nlb noriu nes ne taip jau kietai miega,manau kad atsibustu ir butu labai nepatenkinta:Dnors jei nerasim kitos iseities teks pabandyt.....o cia gerai mamyte sugalvojo su GUMMY BEAR,reiks ir man pabandyt maniskes megstamiausia JUNGLE SONG biggrin.gif
Atsakyti
nagucius mazylei karpau, kai ja maitinu is krutines, pats geriausias laikas biggrin.gif kol ji zinda, as imu po viena pirstuka ir nukerpu nagucius, kadangi ji labai godziai valgo, jai tas pats, ka su ja darai biggrin.gif maitinu pasiguldziusi ant lovos biggrin.gif
Atsakyti
Na, su mano dukryte del nagiukiu karpymo niekada nebuvo dideliu problemu. Dabar jai net idomu kai kerpu nagucius smile.gif jau ismokome sedeti, tai pasisodinu ant kelieniu ir kerpu, o ji ziuri biggrin.gif dazniausiai taip ir ramiai nusikerpam, tik kartais buna, kad likus keliems pykt pradeda, bet tada snekinu ir pabaigiam pradeta darba biggrin.gif
Atsakyti
Ir leidžia, ir ne. Rankų nagus apkarpau ramiai. Dėl kojų nagų būna daug garso. Stengiuosi karpyti žaidimo forma. Dabar atradau žnyples nagų karpymui. Ūgliui visai įdomu pasirodė ir pirmąsyk kojų nagus apkarpiau be "įgarsinimo" ax.gif
Atsakyti
SVEIKOS, O MUMS LABAI GERAI SEKASI TFU TFU TFU thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas tik mieganciam karpau biggrin.gif nes kai nemiega, labai jau maskatuojasi biggrin.gif
Atsakyti
su rankyciu naguciais neblogai sekasi, o su kojyciu sunkiau.. per viena karta visu neleidzia nukarpyti, spardosi, sukiojasi.. doh.gif
Atsakyti
Nuo gimimo nagucius kerpu arba kol maitinu arba duodu vandenuka gerti
Atsakyti
Sekasi neblogai karpyti, vaikui pacia idomu, kas as cia darau, tai ir uz zirkliu ima, bet nusikarpom smile.gif. biski sunkiau su kojytem, mat jam turbut kutena, kai lieciuosi, tai vis traukia koja man is ranku, bet iduodu nematyta daikta ir buna ramiau smile.gif
Atsakyti
O mes labai nemegstam karpyti naguciu, karpau tik kai miega, bet ir tai kruta blink.gif o su kojyciu dar sunkiau nagiukai mazi sunku nukirpti, vis juda, slepia kojytes doh.gif
Atsakyti
karpau tik kai miega arba valgo.
Atsakyti
nemiegančiam net neįsivaizduoju ar sugebėčiau nukarpyti.
Atsakyti