anksciau leisdavosi ir nebudavo problemu,bet db jau kelinta karta niekaip neiseina,tik prilieciu zirklutes prie pirstuko ir viskas pradeda muistytis:/mieganciai kirpt nlb noriu nes ne taip jau kietai miega,manau kad atsibustu ir butu labai nepatenkinta:Dnors jei nerasim kitos iseities teks pabandyt.....o cia gerai mamyte sugalvojo su GUMMY BEAR,reiks ir man pabandyt maniskes megstamiausia JUNGLE SONG
Na, su mano dukryte del nagiukiu karpymo niekada nebuvo dideliu problemu. Dabar jai net idomu kai kerpu nagucius jau ismokome sedeti, tai pasisodinu ant kelieniu ir kerpu, o ji ziuri dazniausiai taip ir ramiai nusikerpam, tik kartais buna, kad likus keliems pykt pradeda, bet tada snekinu ir pabaigiam pradeta darba
su rankyciu naguciais neblogai sekasi, o su kojyciu sunkiau.. per viena karta visu neleidzia nukarpyti, spardosi, sukiojasi..
Nuo gimimo nagucius kerpu arba kol maitinu arba duodu vandenuka gerti
Sekasi neblogai karpyti, vaikui pacia idomu, kas as cia darau, tai ir uz zirkliu ima, bet nusikarpom . biski sunkiau su kojytem, mat jam turbut kutena, kai lieciuosi, tai vis traukia koja man is ranku, bet iduodu nematyta daikta ir buna ramiau
O mes labai nemegstam karpyti naguciu, karpau tik kai miega, bet ir tai kruta o su kojyciu dar sunkiau nagiukai mazi sunku nukirpti, vis juda, slepia kojytes
karpau tik kai miega arba valgo.
nemiegančiam net neįsivaizduoju ar sugebėčiau nukarpyti.