Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

QUOTE(vaida009 @ 2010 06 06, 21:14)
na su ranku naguciais dar nera taip sunku, nors buna kad mosikuojasi, net su kita rankyte bando uzsidengt, o va su koju nagais vargstam. net mieganciam negaliu nukirpt - iskart atsibunda. doh.gif

tai gal turi kaipnors vaikuti uzimt duoti kazka ydomaus kad jis butu uzsiemes ir i ta laika nukirpsi koju nagucius ax.gif
Atsakyti
Maziukui kirpau mieganciiam. O dabar 9 men kerpu ijungus tv. Net nejaucia kad kerpu:)))
Atsakyti
Ir mes nagučius nusikerpam kai miegam arba kartais kai valgom smile.gif
Atsakyti
SITA PROCEDURA ATLIEKAMA TIKTAI ATEJUS DEDEI MIEGUI biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus nagučius abiem vaikams kerpa tėtis, nes aš bijau blush2.gif O šiaip mažylis (9,5 mėn) leidžia tai daryi, pakankamai ramiai išsėdi, tik aš bijau sužeisti pirštukus doh.gif
Atsakyti
Buvo periodas, kada kirpau miegant, apie pusės metų. Paskui vėl kerpam kaip visi normalūs žmonės mirksiukas.gif Aišku ramiai išsėdėti nepavyksta, pazirzia, bet susitvarkom taikiai ax.gif
Atsakyti
Kaip nekeista karpyti nagucius leidzia ir kol kas nepyksta smile.gif
Atsakyti
as karpau mieganciam ax.gif
Atsakyti
O mes turim karpyti dviese - nebeleidžia nors tu ką - griebia už žirklučių, už mano rankų, žodzžiu trukdo kaip išmanydama, o jei dar nekreipiu dėmesio tai prasideda rėkimas..Smagu.. blush2.gif
Atsakyti
mano maziukas kai nemiega tai pastoviai kruta, tad nagucius kertpu tik mieganciam smile.gif
Atsakyti
Mes kerpam nagucius zaisdami,miegantiems kirpau tik kelis men.
Atsakyti
Dukrytei apkerpu nagucius,kol ji ziuri reklama biggrin.gif
Jai 11men
Atsakyti