MB laiko prispaudes as kerpu
Mums 9 men,tai jau koks menuo karpau nemieganciam,leidziasi,tik jam labai greit atsibosta ramiai sedet,tai reikia greitai suktis ,o su koju biski sunkiau,nors irgi jau kerpam nemieganciam.
sunkoka su juo dazniausiai makaluoja rankas i visas puses, tai tenka karpyt,kai snaudzia
Man tai vos ne sunkiausias darbas - jau lengviau išmaudyti vienai kūdikį, nei nagučius nukarpyti, nes mažoji neleidžia, gniaužia kumštukus ir labai pyksta, kol galų gale pradeda rėkti
na as pastebejau kad geriausiai nagucius karpyti kaj dukryte miega nes kitaip neimanoma, ji muistosi, musikuoja rankytem tad baisu butu neikirpti netycia
nors kartais jei buna rami karpau ir kaj nemiega ji
nors kartais jei buna rami karpau ir kaj nemiega ji
Pirmus kartus nagus kirpo vyras su paprasčiausiu kirptuku. Man kažkaip baisu buvo Bet kurį kartą maitindama pasiėmiau spec. pirktas žirklutes (ne vaikų prekių paruotuvėje, o specializuotoje) ir nukirpau
na man niekad nebuvo problemu su naguciu kirpimu,pajimu zirklutes pasisodinu ant keliu ir sakau reik cik cik daryt ir sau ramiausiai sedi ziuri kaip kerpu,matyt jam ydomu.
Aš visada mažiukui kerpu nagučius kai miega... Kitaip aš negaliu.. Baisu man kirpt kai nemiega, nes judrus, vis muistosi tai... Baisu, kad neįkirpčiau... Paranoja man turbūt O vyras tai kai kartais kerpa, tai ramiai sūnelis jaučias
na su ranku naguciais dar nera taip sunku, nors buna kad mosikuojasi, net su kita rankyte bando uzsidengt, o va su koju nagais vargstam. net mieganciam negaliu nukirpt - iskart atsibunda.