Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

MB laiko prispaudes as kerpu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Mums 9 men,tai jau koks menuo karpau nemieganciam,leidziasi,tik jam labai greit atsibosta ramiai sedet,tai reikia greitai suktis biggrin.gif ,o su koju biski sunkiau,nors irgi jau kerpam nemieganciam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinkee: 31 gegužės 2010 - 13:28
Niekad jokiu problemu su naguciu karpymu nebudavo iki to laiko, kol susidomejo paciom zirklem. Nori paimt jas is manes, o kai neduodu - pyksta. Anksciau dar zirkliu apsaugele paduodavau ir to pakakdavo, dabar jau nebepakanka blink.gif
Atsakyti
Mano mazius nesipriesina kai karpau nagucius ,susidomejes stebi visa procedura smile.gif
Atsakyti
sunkoka su juo biggrin.gif dazniausiai makaluoja rankas i visas puses, tai tenka karpyt,kai snaudzia rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai vos ne sunkiausias darbas - jau lengviau išmaudyti vienai kūdikį, nei nagučius nukarpyti, nes mažoji neleidžia, gniaužia kumštukus ir labai pyksta, kol galų gale pradeda rėkti mirksiukas.gif
Atsakyti
na as pastebejau kad geriausiai nagucius karpyti kaj dukryte miega smile.gif nes kitaip neimanoma, ji muistosi, musikuoja rankytem tad baisu butu neikirpti netycia doh.gif
nors kartais jei buna rami karpau ir kaj nemiega ji smile.gif
Atsakyti
Pirmus kartus nagus kirpo vyras su paprasčiausiu kirptuku. Man kažkaip baisu buvo cool.gif Bet kurį kartą maitindama pasiėmiau spec. pirktas žirklutes (ne vaikų prekių paruotuvėje, o specializuotoje) ir nukirpau wink.gif
Atsakyti
na man niekad nebuvo problemu su naguciu kirpimu,pajimu zirklutes pasisodinu ant keliu ir sakau reik cik cik daryt ir sau ramiausiai sedi ziuri kaip kerpu,matyt jam ydomu. biggrin.gif 2.gif
Atsakyti
Aš visada mažiukui kerpu nagučius kai miega... smile.gif Kitaip aš negaliu.. Baisu man kirpt kai nemiega, nes judrus, vis muistosi tai... Baisu, kad neįkirpčiau... Paranoja man turbūt doh.gif O vyras tai kai kartais kerpa, tai ramiai sūnelis jaučias smile.gif
Atsakyti
nagucius karpyti tenka kai maziukas miega, nes taip neleidzia
Atsakyti
na su ranku naguciais dar nera taip sunku, nors buna kad mosikuojasi, net su kita rankyte bando uzsidengt, o va su koju nagais vargstam. net mieganciam negaliu nukirpt - iskart atsibunda. doh.gif
Atsakyti