Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

Pirmą mėnesį ir aš karpydavau ir rankyčių, ir kojyčių nagiukus, kol miegodavo, o vėliau ir dabar rankyčių nagiukus karpau, kai maitinu, o kojyčių nagiukus norint nukarpyti reikia gana daug fantazijos, nes tokius koncertus man ir kaimynams sukeliam... doh.gif Paskutinį kartą gana neblogai sekėsi po maudynių ir masažiuko gulėjo ant vystymo lentos tokia ramutė, tai ir apsidirbau, nors į pabaigą pora aukštų natelių buvo... biggrin.gif
Atsakyti
Kol maza buvo tai be problemu. Nu dabar kazkoks kosmaras, spiegia kaip nuplikyta doh.gif
Kai karpau koju nagucius -ramu, o rankyciu- nesuprantu. Tetis turi snekinti zaisti, kad nematytu ka darau.
Atsakyti
pirmus 3menesiu nagucius kirpo tevelys, o db jis jau nesusitvarko nes nelb jau duoda, tai tenka man karpyti ax.gif , paimu stipriau rankyte ir karpau, o tevelys kaip nors uzima ja...
Atsakyti
QUOTE(Miracle_mira @ 2010 02 03, 12:22)
As kerpu mieganciam, tada ramiai nukerpu be jokiu koncertu biggrin.gif

Ir as taip darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rankyciu nagucius karpos ir dainuojam dainele kokia nors, tada leidzia, o kojyciu nagucius karpaupaguldzius ant pilvuko, tada ji baisiai buna uzsiemus su zaisliukais ax.gif
Atsakyti
nagucius kerpu dazniausiai mieganciam smile.gif ,nes budravimo busenoje yra labai judrus biggrin.gif
Atsakyti
nagucius ranku ir as karpau mieganciai taip pat ir ausytes valau mieganciai arba primigusiai doh.gif nes nesileidzia visai gali jei ir dainuot ir sokt ir ka nori daryt visa muistosi o jei stipriau palaikai ir neleidi pajudint kurios nors rankutes tai pradeda klykt blink.gif tai miegas didziausias pagalbininkas thumbup.gif
Atsakyti
mum ir bedele su naguciu karpymu tai juos karpo tevelis nes man gaila ziuret kaip jis muistosi verkia beda kad naguciai labai greitai auga kaip britvukes astrus kaip isikabina i veida tai lieka zymes doh.gif
Atsakyti
Mums 8 men, labai vargstam su naguciu karpymu. As kerpu, maze traukia rankyte kiek tik gali. na sunkiai sekasi mum ta procedura. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes nagucius karpom tai taip: as ji pasiimu ant ranku, o tetukas karpo. Bet va, kaip veliau reikes tai bus matyt biggrin.gif

Atsakyti
Iki kokių 2 mėn. karpydavau miegančiai nagučius, o po to jau kažkodėl atsibusdavo, nors taip pat švelniai karpydavau. Karpymo Ji nebijo, neverkia, net juokiasi, tačiau Ji baisiai blaškosi. doh.gif Taigi teko atrasti būdą, kaip karpyti nagučius nemiegančiai. Mano mažytė labiausiai leidžiasi tik prabudusi, tada būna geros nuotaikos ir nebūna per daug įsisiutusi, kai jau nepavyksta pirštukų sugaudyti ... smile.gif
Atsakyti
Nelabai leidzia, tai dazniausiai karpau kai miega smile.gif
Atsakyti