Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

niekas maniskio neklausia. paimu ranka ir nukerpu smile.gif
Atsakyti
As pasodinu ant keliu savo pipliuka ir kerpu. kai mato ka darau, tada sedi ir ziuri ramiai smile.gif
Atsakyti
Mano puses metu berniukas tai kol kas noriai ledzia,kad nukarpyciau nagucius,jis netgi buna nejudina rankyciu,kojyciu,kai karpau,zodziu,jokiu emociju,nezinau kaip bus veliau,bet dabar kol kas patinka jam biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as nagucius karpau kai maziukas miega smile.gif Su kojytem problema, net miegodamas judina, taip jam maziukui kutena biggrin.gif
Atsakyti
Aš mergytei savo visada karpau maitinant (.) bet esu kirpusi kelis kartus ir padėtą į kėdutę... sunkiau, bet nusikerpam. Nepatinka jai šiaip, ale nu ką darysi...
Atsakyti
manajai su rankyciu nagiukais bedu nekyla, pasisodinu ant keliu pries telika ir karpau, tai net tylu keistai buna 4u.gif o va su koju nagais tai problema, kutena gal jai labai kojytes, tai jei vienos kojos nagus kerpi tai kita spardo man rankas lotuliukas.gif
nu taip linksmai va ir karpom kazkaip
Atsakyti
as tai mazajai pirmus kartus kirpau nagucius maitindama, o dabar jau to nebereikia, nes pasisodinu ja ant keliu, ji istiesia man rankytes ir leidzia ramiai nukirpti, su kojytem yra lygiai tas pats smile.gif
Atsakyti
pyksta labai biggrin.gif kerpam su asarom dazniausiai ax.gif
Atsakyti
Visada stebiu nuotaiką - jei linksmutė - tai visada be problemų, net susidomėjusi stebi mane palinkusią virš jos (visada kerpam ant vystymo stalo kai guli), o kai pabosta tas vaizdas, tada garsinį efektą paleidžiu - dainuoti pradedu - suveikia visada. Na o jei zirzaliukas koks apėmęs, tai negadinu tikrai nuotaikos papildomai - laukiam geresnių laikų - jei ne ryte, tai vakare smile.gif
Atsakyti
As kerpu mieganciam, tada ramiai nukerpu be jokiu koncertu biggrin.gif
Atsakyti
as irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2010 02 03, 17:00)

mes ir, kerpame kai miega
Atsakyti