Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Skoria @ 2010 01 15, 13:32)
Na klausyk, sakyciau labai gerai  bigsmile.gif  pas mane kazkodel nelabai koks vaizdas... bandysiu kuria diena i baznycia vaziuoti, paeksperimentuoti  doh.gif  4u.gif

O tu žiūrėk į nuotraukas kokiu 10x15 formato dydžiu ir nesimatys tų triukšmų, nes klientai tikrai nespausdins didesnio formato bažnytinių nuotraukų biggrin.gif

Kitas variantas apdirbinėjant tokią triukšmingą nuotrauką, naikinti triukšmus tik ant veido, rankų, o ne visoje nuotraukoje arba dar papildomai uždėti skaitmeninio grūdo smile.gif

Bet čia jau vaško lipdymas iš š... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 15, 15:00)
O tu žiūrėk į nuotraukas kokiu 10x15 formato dydžiu ir nesimatys tų triukšmų, nes klientai tikrai nespausdins didesnio formato bažnytinių nuotraukų  biggrin.gif

Kitas variantas apdirbinėjant tokią triukšmingą nuotrauką, naikinti triukšmus tik ant veido, rankų, o ne visoje nuotraukoje arba dar papildomai uždėti skaitmeninio grūdo smile.gif

Bet čia jau vaško lipdymas iš š...  biggrin.gif

jo, veida tvarkyti galima ji bliurinant, o po to atskitai reiketu sarpinti akis, kitu sluoksniu lotuliukas.gif bet cia jau irgi..... Fotosesija truks valanda, o nuotrauku tvarkymas dvi dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 15, 14:59)
kaip tu tiuos soinduliukus pagavai?  g.gif  man jie labai grazu.

Vakar ir as juos gaudziau... ir kaip idomiai, kai ziurejau per objektyva juos maciau. bet nufotografavus ju nelikdavo? Kodel?  unsure.gif  O pas tave jie laaabia graziai  thumbup.gif

antra irgi faina, tik as fotkinciau kiek is auksciau, kitokiu kampu.. dabar lyg griuna kadras i kaire truputi. ir arbatos didelis puodas biggrin.gif as irgi tokiais geriu  thumbup.gif
Papildyta:

Liuks, is manes turi TAIP wink.gif  lotuliukas.gif  (cia kaip lietuvos talentuose nuskambejo smile.gif )

kalbejot apie triuksmus fotografuojant tamsiai. Tai kai buvau meete, meginau su blykste zaisti, man labai patiko vienas kadras su Kaktuke. Ir su blykste galima labai graziai suzaist apsvietima. Tik reikia praktikos. O ir issikrauti ji megsta gan greitai.. Jei leis kaktuke ikelsiu cia parodymui jos portretuka daryta su blykste.

Aciu uz TAIP smile.gif 4u.gif 4u.gif
Ir lauksime Kaktukes sutikimo, labai idomu paziureti mirksiukas.gif 4u.gif
Siaip su isorine blykste man patinka kadrai - minksta sviesa gaunasi, net ir nepagalvosi, kad cia su blykste, bet... turejau toki nutikima, dariau fotosesija ir mano blykste sugedo doh.gif Tai gerai, kad jau i pabaiga buvo, tad issiverciau, o jei tai butu vestuves ar dar kas.. tad noriu ismokti ir be jos fotografuoti lotuliukas.gif Jau laukiu nesulaukiu kada galesiu paeksperimentuoti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 15, 15:00)
O tu žiūrėk į nuotraukas kokiu 10x15 formato dydžiu ir nesimatys tų triukšmų, nes klientai tikrai nespausdins didesnio formato bažnytinių nuotraukų  biggrin.gif

Bet čia jau vaško lipdymas iš š...  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Gerai cia parasei thumbup.gif
siaip tai man tas vestuviu fotografas irgi pasake - nebijok tu tu grudu, bet gi as uzsispyrusi ozka - noriu be ju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(DI @ 2010 01 15, 15:03)
jo, veida tvarkyti galima ji bliurinant, o po to atskitai reiketu sarpinti akis, kitu sluoksniu  lotuliukas.gif  bet cia jau irgi..... Fotosesija truks valanda, o nuotrauku tvarkymas dvi dienas  doh.gif

Vat, vat - butent doh.gif O mane dar kita menesi vestuvine fotosesija laukia - tai kiek as ten tas nuotraukas tvarkysiu - metus? lotuliukas.gif Ai, jauciu su blykste pyskinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 15, 15:07)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Gerai cia parasei  thumbup.gif
siaip tai man tas vestuviu fotografas irgi pasake - nebijok tu tu grudu, bet gi as uzsispyrusi ozka - noriu be ju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi grudo laaaabai nemegstu schmoll.gif irgi vienas senas geras fotografas sake, kad anksciau (dar kai buvo tik juosta) grudas buvo fotografo geda. Aisku siais laikais viskas kitaip. Bet as jo vis tiek nemegstu smile.gif

Kaktuke tyli...... KAKTUKE????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ar leidi foto ikelti su tavim is metoooo? Atsakyk, nes as tuoj isjungsiu kompa visam savaitgaliui smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad yra du variantai- arba nufotografuoti taip, kad tvarkyti beveik nereikėtų, arba tvarkant praleisti tiek laiko, kiek reikia, kad galutinis rezultatus būtų geras. Jei tai yra užsakoma paslauga, tai mokama juk ne už fotografavimą, o už galutinį rezultatą, priešingu atveju būtų galima fotkinti į kliento kortelę lotuliukas.gif
Atsakyti
A, DI, perskaičiau tik dabar doh.gif rodyk biggrin.gif čia gi šviesa aktualesnė bus negu aš kaip suprantu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2010 01 15, 14:16)
Aš manau, kad yra du variantai- arba nufotografuoti taip, kad tvarkyti beveik nereikėtų, arba tvarkant praleisti tiek laiko, kiek reikia, kad galutinis rezultatus būtų geras. Jei tai yra užsakoma paslauga, tai mokama juk ne už fotografavimą, o už galutinį rezultatą, priešingu atveju būtų galima fotkinti į kliento kortelę  lotuliukas.gif

visiškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif gerai čia apie fotkinimą į kliento kortelę lotuliukas.gif thumbup.gif

Vienas garsus fotografas yra pasakęs "Fotografavimas kaip seksas, o nuotraukų tvarkymas kaip sunkus šeimyninis gyvenimas"
Atsakyti
Oi kiek cia daug spejot priplepeti smile.gif Nespeju skaityti smile.gif

Skoria, ND gerai...

Vakar vyras parnese sviecianciu pagaliuku... Tai vakare negalejau nenufotkinti smile.gif Labai smagus daigciukai, o ir sviesos siek tiek duoda... smile.gif Tai va i efoto sukeliau serija... Duodu ir jums ivertinti smile.gif http://www.efoto.lt/.../346709#pagetoc
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 15, 16:24)
Oi kiek cia daug spejot priplepeti smile.gif Nespeju skaityti smile.gif

Skoria, ND gerai...

Vakar vyras parnese sviecianciu pagaliuku... Tai vakare negalejau nenufotkinti smile.gif Labai smagus daigciukai, o ir sviesos siek tiek duoda... smile.gif Tai va i efoto sukeliau serija... Duodu ir jums ivertinti smile.gif http://www.efoto.lt/.../346709#pagetoc

kokios grazios nuotraukos bigsmile.gif wub.gif o kas cia per pagaliukai? doh.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Dedu į temą "Šilta". Pirmieji tiesioginės šviesos gaudymo bandymai

Kaip katinas saulės vonias priiminėjo.
user posted image

Skoria, antrajam tavo ND mažoka skirtumo fono susiliejime, keičiant dieafragmą.
O šiaip 4u.gif už drąsą pradėti versliuką su mažai praktikos ir žinių. Bet kaip sakoma,"kas pinigus moka, tas muziką ir užsakinėja" Jei klientai tave renkasi, varyk, bet kartu ir daug daug mokykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 15, 13:53)
Na bandau kelti 2 ND  doh.gif

as irgi siulyciau perdaryti vistik ...

o tu fotografuoji su isorine ar integruota blykste ?
Atsakyti
sveikos,

ziuriu naujoves vyksta bigsmile.gif
niekur nespesiu unsure.gif bent kol kas doh.gif

siandien bandziau ziema fotkint,vajeeee,kokia saltybe blink.gif
ne man tokiu oru braidyt po miskus schmoll.gif
biski spinduliuku pagavau smile.gif
user posted image

kai cia ikeliau tai ir pamaciau,kad visa foto melyna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 15 sausio 2010 - 16:30
QUOTE(kerolli @ 2010 01 15, 13:26)
oi as pavydziu toms kas dar turi tiek sviego  bigsmile.gif  pas mus viskas istirpo ir neteko kadru padaryt  unsure.gif

keliu pora kritikai,gal ne visai i tema  ax.gif bet...

Pirma man grazi, sviesa sugauta thumbup.gif

Antroj man asmeniskai pakausis kiek per stipriai nukirstas, ir arbatos pakelis kazkaip uzkliuvo arbatoj blush2.gif biggrin.gif

Viksvaite, nzn ka pasakyt, kazkaip man to katino kitu kampu noretusi, ta katiniska pasitenkinimo israiska kad uzfiksuota butu, o dabar kazkaip per daug is nugaros jis mirksiukas.gif

Rarity, baznycias jau uzpliusavau e-foto tik tingejau komentuot blush2.gif patiko siaip 4u.gif

Skoria, ND gerai pirmi:) Tu efoto registruota? Man atrodo portretu is nuorodos tavo parase jau e-foto maciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 15 sausio 2010 - 16:27