QUOTE(DI @ 2010 01 15, 14:59)
kaip tu tiuos soinduliukus pagavai?
man jie labai grazu.
Vakar ir as juos gaudziau... ir kaip idomiai, kai ziurejau per objektyva juos maciau. bet nufotografavus ju nelikdavo? Kodel?
O pas tave jie laaabia graziai
antra irgi faina, tik as fotkinciau kiek is auksciau, kitokiu kampu.. dabar lyg griuna kadras i kaire truputi. ir arbatos didelis puodas
as irgi tokiais geriu
Papildyta:
Liuks, is manes turi TAIP
(cia kaip lietuvos talentuose nuskambejo
)
kalbejot apie triuksmus fotografuojant tamsiai. Tai kai buvau meete, meginau su blykste zaisti, man labai patiko vienas kadras su Kaktuke. Ir su blykste galima labai graziai suzaist apsvietima. Tik reikia praktikos. O ir issikrauti ji megsta gan greitai.. Jei leis kaktuke ikelsiu cia parodymui jos portretuka daryta su blykste.
Aciu uz TAIP
Ir lauksime Kaktukes sutikimo, labai idomu paziureti
Siaip su isorine blykste man patinka kadrai - minksta sviesa gaunasi, net ir nepagalvosi, kad cia su blykste, bet... turejau toki nutikima, dariau fotosesija ir mano blykste sugedo
Tai gerai, kad jau i pabaiga buvo, tad issiverciau, o jei tai butu vestuves ar dar kas.. tad noriu ismokti ir be jos fotografuoti
Jau laukiu nesulaukiu kada galesiu paeksperimentuoti
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 15, 15:00)
O tu žiūrėk į nuotraukas kokiu 10x15 formato dydžiu ir nesimatys tų triukšmų, nes klientai tikrai nespausdins didesnio formato bažnytinių nuotraukų
Kitas variantas apdirbinėjant tokią triukšmingą nuotrauką, naikinti triukšmus tik ant veido, rankų, o ne visoje nuotraukoje arba dar papildomai uždėti skaitmeninio grūdo
Bet čia jau vaško lipdymas iš š...
Gerai cia parasei
siaip tai man tas vestuviu fotografas irgi pasake - nebijok tu tu grudu, bet gi as uzsispyrusi ozka - noriu be ju
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2010 01 15, 15:03)
jo, veida tvarkyti galima ji bliurinant, o po to atskitai reiketu sarpinti akis, kitu sluoksniu
bet cia jau irgi.....
Fotosesija truks valanda, o nuotrauku tvarkymas dvi dienas
Vat, vat - butent
O mane dar kita menesi vestuvine fotosesija laukia - tai kiek as ten tas nuotraukas tvarkysiu - metus?
Ai, jauciu su blykste pyskinsiu
,,Štai kokia mano paslaptis. Ji paprasta: matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, nematoma akimis (D.S.Egziuperi)