Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveika atvykus, Skoria, ND geras 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man neleidžia kelti fotkių į flicker, pratryniau senas foto, bet vis tiek neleidžia, rodo kad išnaudota 0 proc. iš 100. Gal kam taip buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 15, 09:34)
Sveikos, man neleidžia kelti fotkių į flicker, pratryniau senas foto, bet vis tiek neleidžia, rodo kad išnaudota 0 proc. iš 100. Gal kam taip buvo?  g.gif

man vienu metu kazkas panasaus buvo. Keldavau paspaudusi Choose photos and videos, Tai pasikraudavo gal iki 30% ir paskui lauk nelaukes..... Paskui tam paciam psl.pacioj apacioj paspaudziau Basic Uploader, tai per ten jokiu problemu..... Nu, bet aisku, jei pas tave ta pati problema, kaip buvo pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 15, 10:34)
Sveikos, man neleidžia kelti fotkių į flicker, pratryniau senas foto, bet vis tiek neleidžia, rodo kad išnaudota 0 proc. iš 100. Gal kam taip buvo?  g.gif

ibaigei menesio limita, lauk kito menesio, arba susimokek ir prasitesk talpa
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 15, 10:24)
Labas rytas  4u.gif
Nuspriandizau ir as prie jusu prisijungti  blush2.gif  Tikiuosi priimsit  mirksiukas.gif  4u.gif

Stai mano pirmas ND  smile.gif

Žinoma priimsim smile.gif Gerai ND.

Prieš porą dienų fotkinau Vilkaviškio katedrą. pasirodau ir jums smile.gif

user posted image

user posted image

Ir dar šerkšno smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 15 sausio 2010 - 11:20
QUOTE(rarity @ 2010 01 15, 12:17)
Žinoma priimsim smile.gif Gerai ND.

Prieš porą dienų fotkinau Vilkaviškio katedrą. pasirodau ir jums smile.gif

Labai grazios nuotraukos gavosi bigsmile.gif Ypac 3-ia - kaip is pasakos wub.gif wub.gif wub.gif Kokiu rezimu fotkinai? su trikoju ar ne? mirksiukas.gif

Dar toks klausimas - kada galima deti sekanti ND? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 15, 11:20)
Labai grazios nuotraukos gavosi  bigsmile.gif  Ypac 3-ia - kaip is pasakos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kokiu rezimu fotkinai? su trikoju ar ne?  mirksiukas.gif

Dar toks klausimas - kada galima deti sekanti ND?  g.gif  biggrin.gif

Čia fotografuota naktį. Pirmos trys fotkės. Tai tikrai su stovu. be jo naktį niekaip wink.gif Fotkinu M režimu. Naktį man kitaip neišeina - nugrybauja kas nors

O ND dėk, kai tik padarai. Kai gauni bent tris "gerai", vadinasi užskaityta wink.gif Jei ilgiau niekas nieko nesako, tai paragink, primink apie save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 15, 12:24)
Čia fotografuota naktį. Pirmos trys fotkės. Tai tikrai su stovu. be jo naktį niekaip wink.gif Fotkinu M režimu. Naktį man kitaip neišeina - nugrybauja kas nors

O ND dėk, kai tik padarai.  Kai gauni bent tris "gerai", vadinasi užskaityta wink.gif Jei ilgiau niekas nieko nesako, tai paragink, primink apie save smile.gif

Aciu uz info 4u.gif
O man naktinis fotografavimas sunkiai sekasi doh.gif Sakau atsils orai eisiu eksperimentuoti, kitaip susalu ir atsiranda tik vienas noras - kur pasisildyt lotuliukas.gif

beja, merginos, gal pasidalinsite patirtimi kaip fotografuojate be blykstes, kai nepakanka sviesos? Kai keliu ISO, tai labai daug triuksmu doh.gif Sia savaite bendravau su vienu fotografu, tai tas kelia ISO iki begalybes, bet kad jo fotikas tai leidzia - triuksmu nelabai matyt, o pas mane tai jai su ISO 800 tragiskas vaizdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 15, 11:32)
Aciu uz info  4u.gif
O man naktinis fotografavimas sunkiai sekasi  doh.gif  Sakau atsils orai eisiu eksperimentuoti, kitaip susalu ir atsiranda tik vienas noras - kur pasisildyt  lotuliukas.gif

beja, merginos, gal pasidalinsite patirtimi kaip fotografuojate be blykstes, kai nepakanka sviesos? Kai keliu ISO, tai labai daug triuksmu  doh.gif  Sia savaite bendravau su vienu fotografu, tai tas kelia ISO iki begalybes, bet kad jo fotikas tai leidzia - triuksmu nelabai matyt, o pas mane tai jai su ISO 800 tragiskas vaizdas  doh.gif

Mane naktinė fotografija užkabino visai rimtai wink.gif
Koks tavo fotikas? Aš arba keliu ISO arba ilginu išlaikymą, bet ilginant išlaikymą jau reikia nejudančių objektų ir stovo. O su ISO problema - triukšmai.
Beje, ką tu veiki fotografijos pradžiamoksliuose, jei jau savo versliuką šioje srityje turi?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 15, 12:56)
Mane naktinė fotografija užkabino visai rimtai wink.gif
Koks tavo fotikas? Aš arba keliu ISO arba ilginu išlaikymą, bet ilginant išlaikymą jau reikia nejudančių objektų ir stovo. O su ISO problema - triukšmai.
Beje, ką tu veiki fotografijos pradžiamoksliuose, jei jau savo versliuką šioje srityje turi?

Mano Nikon D60 ir D70 g.gif Ir objektyvai 50 1.8 ir 18-105, bet ta 18-105 zadu keisti i 28-75 /2.8 g.gif
Vat islaikymas irgi netinka, jei fotkini zmones – tada vaizdas issileja doh.gif Vienu zodziu, reikia gero fotiko, bet kur pinigu jam rasti lotuliukas.gif
Koks jau ten versliukas - tik pradedu blush2.gif dar turiu ka pasimokyt... Bandziau i pazengusiu eit, bet ten niekas nebendrauja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skoria: 15 sausio 2010 - 12:09
Tiomama, Ievosiau, ačiū, jaučiu teks kurti naują flickr smile.gif

Rarity, pirmoji ir paskutinė thumbup.gif man labai šalta, tai fotkinti negaliu blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Skoria @ 2010 01 15, 11:32)

va pažiūrėk kolegė Daiva Kielė fotkina su D60, o nuotraukos puikios. Manau, objektyvai ir fotografas lemia daugiau nei fotoaparatas mirksiukas.gif

O tu turi kokią studijėlę?

man krizė, nebemoku nuotraukų tvarkyti PS doh.gif niekaip negaunu tokio rezultato kokio noriu, tai ir stovi kalnai netvarkytų fotkių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 15 sausio 2010 - 12:52
Di aciu uz nauja tema 4u.gif

Uogienė nezinau kaip pakomentuti,sakyciau grazi neisrutuliota ideja,manau gali geriau mirksiukas.gif

Marile as perdariciau ND visi trys kadrai skirtingai nufotagrafuoti ,auto su blicu
,saulyte lyg ir normaliai, o custom juoda papilkejus tai speju kad ir meskiukas netikros spalvos rolleyes.gif

Gadriuke man jb kadras idomus tik gaila truksta kokybes ,bet ideja grazi,o trecia tai supper kaip su muiline dar bigsmile.gif

Irishka sunku kanors sugalvot su vezimu,nesiziuri blush2.gif

Olive* idejos pradzia grazi ,bet man per daug info ,norisi koncentuoti zvigsni o akis laksto blush2.gif

Tiomama grazus serksnai rolleyes.gif

*Citra* silta 4u.gif

Skoria ND gerai smile.gif sveika prisijungus drinks_cheers.gif seip pabandyk su blykste fotografuot bet netiesiogine truputi prislopinta ir prie islaikimo 1/50 ,1/60 paexperimentuok mirksiukas.gif

rarity spalvos nerealios bigsmile.gif is katedros kadru man antra patiko ji lig ireminta tarp serksno smile.gif tie trys medziai bigsmile.gif

oho kokios naujienos, su mano tempais itariu bus nekas ,bet pasistengsiu nors kartais nosi ikist ir ND atsiskaityt ax.gif
Atsakyti