QUOTE(fotodizain @ 2010 01 28, 22:49)
Achiu ir uz tai
nenusimink, geriau nuo namu darbu pradek o paskui jau ir zinios po truputi ateis
o kas kurs nauja tema, tai itraukit mane i naujoku sarasa (jei itraukinejat dar )
brumbrumai Sony DSC-F828
aciu
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 28, 23:53)
nenusimink, geriau nuo namu darbu pradek o paskui jau ir zinios po truputi ateis
o kas kurs nauja tema, tai itraukit mane i naujoku sarasa (jei itraukinejat dar )
brumbrumai Sony DSC-F828
aciu
brumbrumai Sony DSC-F828
aciu
ne neusiminsiu tikrai ne, as ne tokio charakterio, taip greit nepasiduodu.
DI, pamiršau pasakyti - pirmoji orchidėja fantastika
fotodizain, visų pirma padaryk nd, perversk nuorodas, duotas pirmam psl., paskaitinėk literatūros ir, aišku, daug praktikuokis. trūksta kokybės, per daug buitiškumo, neapgalvota kompozicija. žodžiu, solo jau suminėjo pagrindines klaidas. Šaunuolė, kad neišsigandai ir nepabėgsi
------
Svarbiausia tiesa, kurią turėtų suprasti visos naujokės - kritikos nereikia suasmeninti, ją reikia dėtis į galvą ir toliau mokytis. Mokėdamas priimti kritiką žmogus greičiau mokosi. Neleiskite kritikai sužlugdyti noro mokytis. Būna žmonių, kurie mėgsta akivaizdų broką "paslėpti" po fraze "čia toks užmanymas". Bet apgauna jie tik save.
fotodizain, visų pirma padaryk nd, perversk nuorodas, duotas pirmam psl., paskaitinėk literatūros ir, aišku, daug praktikuokis. trūksta kokybės, per daug buitiškumo, neapgalvota kompozicija. žodžiu, solo jau suminėjo pagrindines klaidas. Šaunuolė, kad neišsigandai ir nepabėgsi
------
Svarbiausia tiesa, kurią turėtų suprasti visos naujokės - kritikos nereikia suasmeninti, ją reikia dėtis į galvą ir toliau mokytis. Mokėdamas priimti kritiką žmogus greičiau mokosi. Neleiskite kritikai sužlugdyti noro mokytis. Būna žmonių, kurie mėgsta akivaizdų broką "paslėpti" po fraze "čia toks užmanymas". Bet apgauna jie tik save.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 28, 22:53)
brumbrumai Sony DSC-F828
aciu
brumbrumai Sony DSC-F828
aciu
einu si karta sukrsiu temuke, tuo paciu ir sarasa pakoreguosi ir kitka.
Tai pakoreguok ir mano pentax k20d + 16-45mm f4 + 50mm f1.4
Sesija baiges pasistengsiu kad fotikas nedulketu
QUOTE(Ievukis @ 2010 01 28, 23:20)
Tai pakoreguok ir mano pentax k20d + 16-45mm f4 + 50mm f1.4
ka dar itraukti? turit 10 min atrodo.
QUOTE(liamuna @ 2010 01 29, 00:13)
einu si karta sukrsiu temuke, tuo paciu ir sarasa pakoreguosi ir kitka.
Tikiuosi i nauja sarasiuka ir manes nepamirsit irasyti... Canon 450d ir 50mm f/1,8
Di dekoju, kad pasidalinai paslaptimis
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.