Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2010 01 14, 12:50)
As busiu nepopuliari... Nelabai suprantu kam tas blogas. Juk viska galima mokytis ir SM, juk cia irgi on line. O metytis dabar per visur nematau prasmes. As nespesiu taip sad.gif Jau skype be sansu su jusu tempais, o prisides dar vienas.. Prisijungiau as ten, bet jauciu tuo viskas ir baigsis. O del pacios info as daznai uzsuku i pazengusiuju bloga, kur jos be proto daug.
http://fotografuojam.blogspot.com/

Tiomama, matosi kad labai grazios foto. Manau jos ir po viena kaip minimalistines graziai ziuretusi smile.gif

Galima, žinoma, tą ir darom ax.gif
Tiesiog čia mintis truputį kita- tai tarsi kursai online, nemokant pinigų ir neturint kažkokio garsaus mokytojo ax.gif Ten dalyvauti, žinoma, neprivaloma, juolab, kad ND bus privalomi. Susirinks uždara grupelė ir vyks uždaras bendravimas.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 14, 12:26)
Man spalvos truputeli kliuva.. per daug geltonos... truputi levels ir curves patvarkius geriau atrodo.... O siaip i tema tinka...  thumbup.gif

aciu uz nuomone bigsmile.gif

QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 14, 13:12)
O man nekliuva spalva ax.gif  man tokia silta ir pavasariska.

dekui 4u.gif

QUOTE(DI @ 2010 01 14, 13:50)
nespesiu taip sad.gif Jau skype be sansu su jusu tempais, o prisides dar vienas..

drinks_cheers.gif reiks dar daugiau laiko skirti kompui doh.gif biggrin.gif
bandysiu jungtis bigsmile.gif o kiek spesiu tiek rolleyes.gif
Atsakyti
As tai irgi nestresuoju, kiek spesiu tiek dalyvausiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės..
Dažnai grįžtu į šią temą - ir pasigrožiu nuotraukom, ir pakraupstu nuo jūsų žinių. Taupau pinigus, noriu gimtadienio proga po kelių mėnesių "dorą" fotoaparatą pirkti ir rimtai užsiimti fotografija. Reikia kažko gražaus širdžiai, tai taip tikiuosi suderinti grožį su nauda.
Gaila, kad neturiu greta žmogaus, galinčio patarti dėl fotoaparato. Bandysiu pasikliauti parduotuvėje vadybininko paslaugomis. Ir tikrai tikrai grįšiu į šią temą.
Geros dienos visoms
Atsakyti
Sveikos,i savaites tema, vakardienos zolinejimu rezultatas smile.gif

user posted image

O del blogo kazkaip nuomones neturiu- ideja gera, bet kaip viska aplakstyt per diena unsure.gif pritariu Melodi- sudetinga bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 14:45)
Galima, žinoma, tą ir darom  ax.gif
Tiesiog čia mintis truputį kita- tai tarsi kursai online, nemokant pinigų ir neturint kažkokio garsaus mokytojo  ax.gif  Ten dalyvauti, žinoma, neprivaloma, juolab, kad ND bus privalomi. Susirinks uždara grupelė ir vyks uždaras bendravimas.

nu as vis tiek nesuprantu. Kuo netinka SM? juk ir cia taip pat galima mokytis tongue.gif

Tai visos iseis i On line kursus... kas liks cia? Kam tada si tema reikalinga? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 14, 16:35)
nu as vis tiek nesuprantu. Kuo netinka SM? juk ir cia taip pat galima mokytis  tongue.gif

Tai visos iseis i On line kursus... kas liks cia? Kam tada si tema reikalinga?  unsure.gif

tai si tema tada bus naujom atejusios, nes mes manau cia jau verdam savose sultyse rolleyes.gif nzn bent as asmeniskai tai taip, kazkaip cia nebezengiu i prieki, todel reikia kitur mokintis ir dometis. Nes pastebiu kad sia tema vis maziau aplankau, nzn kazkaip cia stoviu vietoj blush2.gif
Atsakyti
nusiunciau meila, tai as jau prisirasiusi? g.gif
Atsakyti
O aš dar nežinau, ar rašytis. Man, asmeniškai, visai smagu ir čia, bet gal visai nebloga priemonė, norint pasitempt fotografavime. Veikiausiai rašysiuosi, jei tempai nebus tokie, kad nespėčiau.

O iš čia neketinu išeiti 4u.gif

Atsakyti
Mergaitės, bet vistiek ateikit ir čia, namų darbus įvertint, naujokių foto pakomentuot, nes aš manau, kad ne visos pradedančios (bent jau aš ax.gif ) tam puslapy labai demonstruosis, o pastabų tai vistiek norėsis 4u.gif

Pasiguosiu - nemokėjau fotkint, pyškinau ir grožėjausi biggrin.gif Dabar irgi nemoku, bet čia visokių grožių prisižiūrėjus, matau kad nemoku doh.gif pradedu depresuot.. doh.gif Ankščiau geriau buvo.. lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi kol kas zadu likti cia. Bet bus labai liudna jei liks tik naujokai. Is ko jie mokysis?
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 01 14, 17:13)
Mergaitės, bet vistiek ateikit ir čia, namų darbus įvertint, naujokių foto pakomentuot, nes aš manau, kad ne visos pradedančios (bent jau aš  ax.gif ) tam puslapy labai demonstruosis, o pastabų tai vistiek norėsis  4u.gif
Pasiguosiu - nemokėjau fotkint, pyškinau ir grožėjausi  biggrin.gif  Dabar irgi nemoku, bet čia visokių grožių prisižiūrėjus, matau kad nemoku  doh.gif pradedu depresuot..  doh.gif  Ankščiau geriau buvo..  lotuliukas.gif  4u.gif

Tai žinoma ateisim. Nepaliksim gi ant ledo wink.gif Pirmas žingsnis į tobulėjimą žengtas - matai, kad nemoki. Dabar belieka mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis ir bandyti dar daugiau kartų.
Atsakyti