Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2010 01 28, 12:20)
user posted image

bigsmile.gif nezinau ir prie ko prikibt thumbup.gif ir apsvietimas, ir spalvos veza wub.gif
QUOTE(fotodizain @ 2010 01 28, 13:29)
Ir atlikineti Namu darbus. Butu smagu isgirsti kritika ir apie savo nuotraukas.  bigsmile.gif Tai kad lauksiu naujo Namu darbo ir rodysiu savo darbus.

laba 4u.gif pirmoje temos zinuteje viskas parasyta, nuo ten ir pradet reiktu mirksiukas.gif

Maggie, gerai 4u.gif Liseklis, wb gerai 4u.gif tik fokuso nematau 3foto g.gif biggrin.gif

dar Akashos plunksna istrigo, kontrasta matau ir ne viena rolleyes.gif juoda-balta, sunku-lengva, slapia-sausa cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olive*: 28 sausio 2010 - 12:43
QUOTE(DI @ 2010 01 28, 11:20)
Sveikutes smile.gif
seniai cia berasiau  blush2.gif  eisiu tuoj apziureti jusu groziu prikeltu, ir pati ikeliu pora natiurmortu kritikai  4u.gif

Di labai grzu, is ko juoda fona darai?
Atsakyti
Sveikos,

Di, pirma man tavo labai patiko, graziai suzaista su apsvietimu thumbup.gif .

Maggie, ND geri mirksiukas.gif .

Liseklis, as tai prikibciau prie tavo ND, bet palaukim kitu nuomoniu smile.gif .

Fotodizain, tai aisku priimsim, tik pirmiausia pradek nuo ND pirmam sios temos puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 01 27, 19:08)
trecias ND

Man tinka smile.gif Tavuoju atveju būtų užtekę ir mažų foto. Viską, ką norėjau, įžvelgiau ir jose

QUOTE(liseklis @ 2010 01 28, 12:39)
labas rytas 4u.gif
Keliu 5 ND nat.sv. Dar karta. Pasiruosiusi kritikai lotuliukas.gif
Auto

Paskitine isplaukusi doh.gif  bet mazute atsikele, jai negrai tai perdarysiu veliau sori

Aš užskaitau 4u.gif

Di, pirmoji tavo orchidėja labai wub.gif Ir kompozicija, ir fonas, ir apšvietimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 28, 12:20)

Pirmoji nereali wub.gif Apsvietimas nuostabus... Gal smulkiau galima suzinoti, kaip tai padarei?

QUOTE(Olive* @ 2010 01 28, 13:39)
dar Akashos plunksna istrigo, kontrasta matau ir ne viena  rolleyes.gif juoda-balta, sunku-lengva, slapia-sausa  cool.gif

Dekoju smile.gif Labi gerai kontrastus isvardinai thumbup.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 01 28, 13:44)
Di labai grzu, is ko juoda fona darai?

Di va sitas klausimelis ir man akltualus... Tikuosi pasidalinsi paslaptimis...
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 28, 11:39)
labas rytas 4u.gif
Keliu 5 ND nat.sv. Dar karta. Pasiruosiusi kritikai lotuliukas.gif

as tai neuzskaityciau, nes nu visgi turi but bent jau minimlaus ryskumas.. o cia visos plaukusios.. gi cia naturaliam apsvietime, tai neturetu but taip ziauriai smile.gif

bet cia tik mano naujokes nuomone 4u.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos
Mergaites, noriu siandien nusipirkti atminties kortele savo canon eos 40D. Kokia patartumet? Po darbo zadu i parduotuves lekt, tai dar turiu geras pora valandu jusu rekomendaciju laukti.
Is anksto sakau aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2010 01 25, 15:12)
Gal galesite padeti.
Turim skaitmenine muiline Fujifilm f460. Ir taip atsitiko, kad dienos sviesoje jis fotografuoja su baltomis juostomis. Nakti viskas ok. Filmuoja irgi gerai.
Gal kuri zinoti, ar verta taisyti? Kiek kainuotu taisymas ir kur ji Vilniuje nunesti?
Imetu nuotraukos pavyzdi. http://images17.fotk...DSCF0076-vi.jpg

man kazhkada taip buvo su canon muiline, kainavo 100lt taisymas, cia smelis pajurio peteko. jei nezhadi naujo pirkt, taisyk, bet jei taisymas virshys 200lt, as asmenishkai netaisyciau.
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 28, 15:32)
Mergaites, noriu siandien nusipirkti atminties kortele savo canon eos 40D. Kokia patartumet? Po darbo zadu i parduotuves lekt, tai dar turiu geras pora valandu jusu rekomendaciju laukti.
Is anksto sakau aciu  4u.gif

as tai visad buvau uz Sandisk firmos korteles smile.gif dar nenusivyliau wink.gif
Atsakyti
Temai kontrastai. Nuotraukai nieko nedaryta. Jei mokėčiau dirbti su PS, padaryčiau juodą foną.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 25, 19:25)
man Akashos 1 nuotrauka labai  thumbup.gif  nu ir zvilgsniukas...vadinasi griuk negyvas jei taip i tave paziuriu  lotuliukas.gif
ir patinka kad nuotraukos tokios astrios ..ryshkios aiskios

man 2 geriausia. super ryshkumas.
kokia foto tech naudoji jei ne paslpatis, apart 50.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 21:46)
del ausies tai jo, priguliau fotkint ir katinas pribego link manes kazkaip as fotkinau ir nufotkinau kazka.  ausies jau neturiu is kur gaut biggrin.gif o juodo balto nezinau ar norisi man, siandien paskaiciau, kad lengviausia nuotraukos trukumus paslept - paverst ja juodai balta. tai nebenoriu tos juodai baltos, nes taip lengviausia smile.gif

apie katina - i j/b man nesinoretu verst. bet wb pakoreguot - butinai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 26, 16:31)
o kadangi jau kalbejom gal reik namu darbo apie gyvynus, tai metu foto susipazinimui i tema smile.gif nors matau isedgimus, nu bet tik pradedu mokytis biggrin.gif

man labai patiko I foto, suo taip minkshtai guli, nors ir langas sudege smile.gif bet man gal tas ir patinka. ne tobulai. idomiai.
Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2010 01 28, 16:56)
Temai kontrastai. Nuotraukai nieko nedaryta. Jei mokėčiau dirbti su PS, padaryčiau juodą foną.

o kame cia kontrastas? vaiku zaisliukas vs suaugusiu zaisliukas? spalvota - blizgi? nesupratau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 01 28, 16:49)

o kame cia kontrastas? vaiku zaisliukas vs suaugusiu zaisliukas? spalvota - blizgi? nesupratau.. g.gif

na taip, mintis tokia buvo 4u.gif
Atsakyti