Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 27, 16:52)
Dabar kai nebematau baltų tarpelių, nebeapsiimu kritikuoti spalvų, nes pačios įdėtoj fotkėj baltas sniegas nebaltas sad.gif Ir dar skirtingai rodo photoshope ir flickre sad.gif Einu mokintis matuoti baltos spalvos RGB reikšmes smile.gif
Pasiteisinsiu dėl kompozicijos: rėmiausi trečdalių taisyklę. Šuniuko centras yra viršutiniame dešiname karštame taške, nes palikau prieky erdvės jam bėgti į kadrą.
Dėl baltos nebaltos sutinku, tik pas mane kompe ji mėlynuoja sad.gif Einu aiškintis ir taisyti
Aš kibčiau prie paskutinės foto fokuso. Norėtųsi, kad jis būtų priekinėse detalėse. Bet jei kitoms tiks, užskaitysiu ir aš smile.gif

bet man atrodo kad sniegas ir nera baltas su savo seseliais ir atspindziais.

Akasha tavo plunksna man labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 01 27, 12:08)
Sveikos gyvos. Naujokems geru mokslu!  bigsmile.gif

Kritikai dedu maudyniu nuotrauka. del idomumo exif 1/30, f2.2, ISO400

sitoj nuotraukoj mane uzkabino akys

QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 27, 17:52)
Dabar kai nebematau baltų tarpelių, nebeapsiimu kritikuoti spalvų, nes pačios įdėtoj fotkėj baltas sniegas nebaltas sad.gif Ir dar skirtingai rodo photoshope ir flickre sad.gif Einu mokintis matuoti baltos spalvos RGB reikšmes smile.gif

Aš kibčiau prie paskutinės foto fokuso. Norėtųsi, kad jis būtų priekinėse detalėse. Bet jei kitoms tiks, užskaitysiu ir aš smile.gif

rytoj bandysiu dar karta...
gal kas turi geresniu pasiulimu ismatuoti BW nes su lapu man geltonuoja, ka dar naudojot ax.gif
Na bet dziaugiuosi, kad bent ne ruzava lotuliukas.gif

Nedrasu ka ir sakyti blush2.gif del Forgete ND bet man irgi paskutineje nuotraukoj noretusi fokuso i ta geltona kvadraciuka ar net skaicius g.gif
Labai nekreipkit demesio, lauksim kitu komentaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 27, 17:05)
sitoj nuotraukoj mane uzkabino akys
rytoj bandysiu dar karta...
gal kas turi geresniu pasiulimu ismatuoti BW nes su lapu man geltonuoja, ka dar naudojot ax.gif
Na bet dziaugiuosi, kad bent ne ruzava lotuliukas.gif
Nedrasu ka ir sakyti blush2.gif  del Forgete ND bet man irgi paskutineje nuotraukoj noretusi fokuso i ta geltona kvadraciuka ar net skaicius g.gif
Labai nekreipkit demesio, lauksim kitu komentaru 4u.gif

tai kad sitaip i ta gele fokusavau o jums netinka biggrin.gif

BW balansui yra spec korteles
http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846

yra dar tokie http://cgi.ebay.co.u...=item3ef6141f75
Atsakyti
trecias ND

user posted image

as linkusi det viena mazhesne, bet del viso pikto idedu ir didesnes ax.gif bigsmile.gif

18mm
user posted image

27mm
user posted image

55mm
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 27, 15:21)
Na ir as atiduodu jusu teismui temine "kontrastas" :

Labai laukiu pastabu ir ar isvis tinka sitai temai..... 4u.gif

na man rodods nelabai i kontrastu tema: tiesiog balta plunksna juodam fone. Beja pats kadras man patiko. mirksiukas.gif

QUOTE(liseklis @ 2010 01 27, 17:05)

pries pora psl Rytutei rasiau, (ir jai atrodo padejo) plastmasinis dangtelis nuo stiklainio. Jis toks pusiau permatomas 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 01 27, 18:08)
trecias ND

man atrodo gerai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 27 sausio 2010 - 19:03
QUOTE(liamuna @ 2010 01 27, 19:02)
pries pora psl Rytutei rasiau, (ir jai atrodo padejo) plastmasinis dangtelis nuo stiklainio. Jis toks pusiau permatomas 4u.gif

Aga padėjo Ritutei, o Rytutė tai mano mergytė tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 27, 18:13)
tai kad sitaip i ta gele fokusavau o jums netinka biggrin.gif

BW balansui yra spec korteles

maciau kad i gele paskutinej foto, bet tada antroj ne i ja, o gal jau mane akys apgauna g.gif

Kortele gal gerai kai fotografija tavo darbas, o dabar tai mane vyras is namu isvarys lotuliukas.gif ir taip stovo noriu ax.gif O visko gaut iskar neimanoma rolleyes.gif

QUOTE(liamuna @ 2010 01 27, 20:02)
na man rodods nelabai i kontrastu tema: tiesiog balta plunksna juodam fone. Beja pats kadras man patiko.  mirksiukas.gif
man atrodo gerai.  4u.gif

Aciu labai 4u.gif matyt praleidau kazkur beskaitant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 27, 20:31)
Aga padėjo Ritutei, o Rytutė tai mano mergytė  tongue.gif  lotuliukas.gif

oi, sorry blush2.gif kazkaip automatiskai isejo, dazniausiai pasitikrinu pries rasant, o cia maze atropojo, tai paskubom...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 24, 15:14)
sveikos, patarkit ka darytumet kitaip, aciu  4u.gif

user posted image

man noretusi kontrasto, exposure arba grudu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
seniai cia berasiau blush2.gif eisiu tuoj apziureti jusu groziu prikeltu, ir pati ikeliu pora natiurmortu kritikai 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Keliu 5 ND nat.sv. Dar karta. Pasiruosiusi kritikai lotuliukas.gif

Auto
user posted image

Saulute
user posted image

Rankinis
user posted image

Paskitine isplaukusi doh.gif bet mazute atsikele, jai negrai tai perdarysiu veliau sori
Atsakyti
Sweiki visi. jau nebe pirma diena ziuriu ir skaitau jusu temuke 4u.gif kiek daug visokiu groziu prifotografuota. wub.gif Noriu ir as prie Jusu prisijugti. Tikiuosi priimsit i savo silta kompanija. Dabar fotografuoju su Canon EOS 500D, tai kad jai niekas pries tai noriu taip pat dalyntis savo darbais. Ir atlikineti Namu darbus. Butu smagu isgirsti kritika ir apie savo nuotraukas. bigsmile.gif Tai kad lauksiu naujo Namu darbo ir rodysiu savo darbus.
Atsakyti