Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos gyvos. Naujokems geru mokslu! bigsmile.gif

Kritikai dedu maudyniu nuotrauka. del idomumo exif 1/30, f2.2, ISO400

user posted image
Atsakyti

man trukdo shlange blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 27 sausio 2010 - 11:29
ND nr.5 naturaliam apsvietime
Lauksiu ivertinimu ax.gif

Auto / Saulute / Manual

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 27, 13:28)
ND nr.5 naturaliam apsvietime
Lauksiu ivertinimu ax.gif
Auto /            Saulute    /            Manual

Kad koliažo tarpeliai balti, tai tikrai matosi, o fotkėse baltumo trūksta.
Ir dar foto per mažos, man bent jau.

Aš šaunu du zuikius: ir gyvūnų temai, ir kontrastams smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 27, 11:00)
brumbrumai Pirma foto burdakelis, kampas nesiziuri, be to atrodo kad suniukas kabo ore kambaryje, reikia ji verkiant nuleisti ant apatines trecdaliu linijos.Truksta kaires stipriai ir per daug desnes. antra foto su kaciuku tokia ir pykst pokst, atejau pamaciau nufotkinau.Tasoka, spalvas siek tiek patvarkyti deretu.Foto su vyriskiu konstruojanciu modeliuka.Pirmiausia i akis krito ryskumas - saunus.Antra, man visai uzkabino, nors sioks toks bardakelis kadre, pvz nereikia kairiam sone tu popieriu ant zemes ir tas kaktusas visai ne i tema.Ir maza smulkmena, noretusi kad sofos krastas uzsibaigtu simetriskai apacioj nuotraukos.

aciu 4u.gif su suneliu tai taip, perskaiciusi beveik visas temas dabar matau tuos trukumus smile.gif kai fotkinau, dar daug ko nezinojau biggrin.gif o su tuo namu tai irgi sutinku. bet cia kai nesurezisuota foto, tai pradziai labai stengiausi bent nesujudet ir nepaimt visu ten aplink spintu smile.gif tai bent tiek pavyko ir del to dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 27, 11:00)

Rarity,
Prima foto - trukdo kairiam kampe pats apatinis ziedas, ji galima pasalinti, tada turetu atsirasti didesnis lengvumas nuotraukoje. antroj ta pati problema, kuria galiam labai lengvai ps sutvarkyti. O paskutinej siek tiek daugiau erdves is sonu norisi.Bet siaip labai patiko estetika ir kokybe nuotrauku.

Tavo komentarai kaip visada super thumbup.gif Aš tuos žiedus apačioj visaip bandžiau nukirpti, o kad su PS nutrinti nesugalvojau doh.gif biggrin.gif Einu klonuot wink.gif Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 27, 13:59)
Kad koliažo tarpeliai balti, tai tikrai matosi, o fotkėse baltumo trūksta.
Ir dar foto per mažos, man bent jau.

O dabar blush2.gif

Auto
user posted image

Saulute
user posted image

Manual
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 27, 12:47)

Negerai schmoll.gif , manual geltonuoja. smile.gif
Atsakyti
BElge, modeliukas pas tave labai fainas mirksiukas.gif Bet jau merginos sake, kad slanga trukdo ir man labai seselis nepatinka nuo vonius krasto... Gal JB graziau ziuretusi?

QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 27, 13:59)
Aš šaunu du zuikius: ir gyvūnų temai, ir kontrastams smile.gif

Man kompozicija nelabai... Suniukas per daug i kampa ispaustas ir sniegas labai geltonas....

QUOTE(liseklis @ 2010 01 27, 14:47)

Geltonuoja custom...

Na ir as atiduodu jusu teismui temine "kontrastas" :
user posted image
Labai laukiu pastabu ir ar isvis tinka sitai temai..... 4u.gif
Atsakyti
4 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 27, 16:59)

gerai...
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 27, 14:47)

Dabar kai nebematau baltų tarpelių, nebeapsiimu kritikuoti spalvų, nes pačios įdėtoj fotkėj baltas sniegas nebaltas sad.gif Ir dar skirtingai rodo photoshope ir flickre sad.gif Einu mokintis matuoti baltos spalvos RGB reikšmes smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 27, 16:21)

Man kompozicija nelabai... Suniukas per daug i kampa ispaustas ir sniegas labai geltonas....
Geltonuoja custom...

Na ir as atiduodu jusu teismui temine "kontrastas" :

Labai laukiu pastabu ir ar isvis tinka sitai temai..... 4u.gif

Pasiteisinsiu dėl kompozicijos: rėmiausi trečdalių taisyklę. Šuniuko centras yra viršutiniame dešiname karštame taške, nes palikau prieky erdvės jam bėgti į kadrą.
Dėl baltos nebaltos sutinku, tik pas mane kompe ji mėlynuoja sad.gif Einu aiškintis ir taisyti

QUOTE(Forgete @ 2010 01 27, 16:59)

Aš kibčiau prie paskutinės foto fokuso. Norėtųsi, kad jis būtų priekinėse detalėse. Bet jei kitoms tiks, užskaitysiu ir aš smile.gif
Atsakyti