Sveikos gyvos. Naujokems geru mokslu!
Kritikai dedu maudyniu nuotrauka. del idomumo exif 1/30, f2.2, ISO400
man trukdo shlange
QUOTE(liseklis @ 2010 01 27, 13:28)
Kad koliažo tarpeliai balti, tai tikrai matosi, o fotkėse baltumo trūksta.
Ir dar foto per mažos, man bent jau.
Aš šaunu du zuikius: ir gyvūnų temai, ir kontrastams
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 27, 11:00)
brumbrumai Pirma foto burdakelis, kampas nesiziuri, be to atrodo kad suniukas kabo ore kambaryje, reikia ji verkiant nuleisti ant apatines trecdaliu linijos.Truksta kaires stipriai ir per daug desnes. antra foto su kaciuku tokia ir pykst pokst, atejau pamaciau nufotkinau.Tasoka, spalvas siek tiek patvarkyti deretu.Foto su vyriskiu konstruojanciu modeliuka.Pirmiausia i akis krito ryskumas - saunus.Antra, man visai uzkabino, nors sioks toks bardakelis kadre, pvz nereikia kairiam sone tu popieriu ant zemes ir tas kaktusas visai ne i tema.Ir maza smulkmena, noretusi kad sofos krastas uzsibaigtu simetriskai apacioj nuotraukos.
aciu su suneliu tai taip, perskaiciusi beveik visas temas dabar matau tuos trukumus kai fotkinau, dar daug ko nezinojau o su tuo namu tai irgi sutinku. bet cia kai nesurezisuota foto, tai pradziai labai stengiausi bent nesujudet ir nepaimt visu ten aplink spintu tai bent tiek pavyko ir del to dziaugiuosi
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 27, 11:00)
Rarity,
Prima foto - trukdo kairiam kampe pats apatinis ziedas, ji galima pasalinti, tada turetu atsirasti didesnis lengvumas nuotraukoje. antroj ta pati problema, kuria galiam labai lengvai ps sutvarkyti. O paskutinej siek tiek daugiau erdves is sonu norisi.Bet siaip labai patiko estetika ir kokybe nuotrauku.
Tavo komentarai kaip visada super Aš tuos žiedus apačioj visaip bandžiau nukirpti, o kad su PS nutrinti nesugalvojau Einu klonuot Ačiukas
BElge, modeliukas pas tave labai fainas Bet jau merginos sake, kad slanga trukdo ir man labai seselis nepatinka nuo vonius krasto... Gal JB graziau ziuretusi?
Man kompozicija nelabai... Suniukas per daug i kampa ispaustas ir sniegas labai geltonas....
Geltonuoja custom...
Na ir as atiduodu jusu teismui temine "kontrastas" :
Labai laukiu pastabu ir ar isvis tinka sitai temai.....
QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 27, 13:59)
Aš šaunu du zuikius: ir gyvūnų temai, ir kontrastams
Man kompozicija nelabai... Suniukas per daug i kampa ispaustas ir sniegas labai geltonas....
QUOTE(liseklis @ 2010 01 27, 14:47)
O dabar
Geltonuoja custom...
4 ND
QUOTE(liseklis @ 2010 01 27, 14:47)
O dabar
Dabar kai nebematau baltų tarpelių, nebeapsiimu kritikuoti spalvų, nes pačios įdėtoj fotkėj baltas sniegas nebaltas Ir dar skirtingai rodo photoshope ir flickre Einu mokintis matuoti baltos spalvos RGB reikšmes
QUOTE(Akasha @ 2010 01 27, 16:21)
Geltonuoja custom...
Pasiteisinsiu dėl kompozicijos: rėmiausi trečdalių taisyklę. Šuniuko centras yra viršutiniame dešiname karštame taške, nes palikau prieky erdvės jam bėgti į kadrą.
Dėl baltos nebaltos sutinku, tik pas mane kompe ji mėlynuoja Einu aiškintis ir taisyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 27, 16:59)
Aš kibčiau prie paskutinės foto fokuso. Norėtųsi, kad jis būtų priekinėse detalėse. Bet jei kitoms tiks, užskaitysiu ir aš