Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 26, 22:39)
Gal kam vakar dienos 10-tojo mėnesiadienio torto?

kaip nuotrauka, tai nelabai. nes truksta ryskumo, per daug galvytes man rodos ir per mazai kaires puses smile.gif gal pritupus geriau butu iseje.

bet kaip valgymo budas tai labai labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 26, 22:42)
bet kaip valgymo budas tai labai labai biggrin.gif

Tikrai kad labai labai, pilna nosis buvo ir paskui barnių, kad teko tą malonumą atimti lotuliukas.gif

O kairę pusę teko kirpti verysad.gif , nes ten dalis sesės veido, gi padėjo tortą kąsti, bet pilna į kadrą neįsiteko doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutė mažutė: 26 sausio 2010 - 22:46
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 26, 23:45)
Tikrai kad labai labai, pilna nosis buvo ir paskui barnių, kad teko tą malonumą atimti  lotuliukas.gif

O kairę pusę teko kirpti  verysad.gif , nes ten dalis sesės veido, gi padėjo tortą kąsti, bet pilna į kadrą neįsiteko  doh.gif  doh.gif

Na tai vienuolikto menesio torta kai duosi smile.gif tai is karto buk pasiruosusi, geriems kadrams lotuliukas.gif Pasistenk pritupti kuo zemiau, kai gaudysi ir geriau darykit tai diena, kad daugiau sviesos butu iur blykstes nereiketu naudoti... O valgymo budas tai nerealus thumbup.gif vaikui dziaugsmo ir emociju tai per akis...
Atsakyti
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 26, 16:33)

Iš naminių gyvūnų serijos  mirksiukas.gif

kad jau nieko ir nepadarysi, nes: erdves mazoka palikta, snukutis i zeme, o noretusi ji matyti, fotografuojant siek tiek pritupciau, gal jei su tokiais jau sventiniais apdarais parinkciau koki sventinkesni fona, kad gautusi kaip atvirute. mirksiukas.gif

Brumbrum suniuko nuotraukyte tokiam pavadinimui daryciau jb, apacios perdaug, suniukas nurieztas, ir aplinka nepatinka.
Del katinelio : tie taskiukai g.gif , gal pieno lasiukai, kazkaip nešvaria foto padaro, jai jau apie žydras akytes, tai jas ir akcentuociau: nes dabar žvilgsnis laksto: žole, žeme, katinas, taškiukai, puodas, pienas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 26, 22:52)
vaikui dziaugsmo ir emociju tai per akis...

Dabar tik pamato tortą ir net gali iš rankų išsprūsti kaip plėšiasi prie jo lotuliukas.gif Turėsiu dabar bėdą blush2.gif O 11-tam tortui tikrai reiks ruoštis iš anksto, o ne veiksmo eigoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 26, 22:39)
Gal kam vakar dienos 10-tojo mėnesiadienio torto?

Labai faina fotkė. Nuotaika super biggrin.gif Torto per daug biški. Reikėtų, kad ne daugiau trečdalio fotkės užimtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 01 26, 22:56)
Brumbrum suniuko nuotraukyte tokiam pavadinimui daryciau jb, apacios perdaug, suniukas nurieztas, ir aplinka nepatinka.
Del katinelio : tie taskiukai  g.gif , gal pieno lasiukai, kazkaip nešvaria foto padaro, jai jau apie žydras akytes, tai jas ir akcentuociau: nes dabar žvilgsnis laksto: žole, žeme, katinas, taškiukai, puodas, pienas... 4u.gif

aciu uz komentarus wink.gif

o cia dar viena senesne, bet nelabai smile.gif
lauksiu kas ne taip smile.gif kad drabuziai baisus tai galit nesakyt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 26, 23:12)
aciu uz komentarus wink.gif

o cia dar viena senesne, bet nelabai smile.gif
lauksiu kas ne taip smile.gif kad drabuziai baisus tai galit nesakyt biggrin.gif

man vel kadravimas napatinka: nes atrodo tuoj viskas iskris is kadro 4u.gif ypac tas kaktusas tuo i galva "uzvaziuos", bardakas vel gi blasko, apsvietimas: arba daryciau vienpusi, arba reikejo kazkaip sulyginti, kad sviesa sklystu ir is kitos puses... ner akcento (razinkos tsakant), bet cia tik mano nuomone ir gali su ja nesutikti 4u.gif

vse, einu liuli. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 01 26, 23:20)
man vel kadravimas napatinka: nes atrodo tuoj viskas iskris is kadro  4u.gif ypac tas kaktusas tuo i galva "uzvaziuos", bardakas vel gi blasko, apsvietimas: arba daryciau vienpusi, arba reikejo kazkaip sulyginti, kad sviesa sklystu ir is kitos puses... ner akcento (razinkos tsakant), bet cia tik mano nuomone ir gali su ja nesutikti 4u.gif

vse, einu liuli.  ax.gif

aciuuu... smile.gif man kai savai, tai as kitaip matau. bet kai kiti pasako pastabas, tai is kito kampo paziuriu ir tada matau klaidas wink.gif
Atsakyti
sutinku su liamuna del akcento brumbrumai, blaskosi akis nerasdama uz ko uzsikabint smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tema "Kontrastai" man tinka thumbup.gif Bus labai idomu sudalyvauti smile.gif
Atsakyti
brumbrumai Pirma foto burdakelis, kampas nesiziuri, be to atrodo kad suniukas kabo ore kambaryje, reikia ji verkiant nuleisti ant apatines trecdaliu linijos.Truksta kaires stipriai ir per daug desnes. antra foto su kaciuku tokia ir pykst pokst, atejau pamaciau nufotkinau.Tasoka, spalvas siek tiek patvarkyti deretu.Foto su vyriskiu konstruojanciu modeliuka.Pirmiausia i akis krito ryskumas - saunus.Antra, man visai uzkabino, nors sioks toks bardakelis kadre, pvz nereikia kairiam sone tu popieriu ant zemes ir tas kaktusas visai ne i tema.Ir maza smulkmena, noretusi kad sofos krastas uzsibaigtu simetriskai apacioj nuotraukos.
Ritutė mažutė Tamsi foto, truksta vietos, suo lyg uzdarytas formoj. Reikejo bandyti is toliau imti, kad butu erdves jamkur kvepuoti.Tamsoka foto.Db galvoju galima buvo net is suns lygio padaryti kadra.Mergaite su tortu - vaikus labai myliu, bet zinok jie nuotraukai kokybes neprideda, kadras tiesiog pykst pokst, reikejo kito kampo paieskoti, is zemiau siek tiek bandyti, o beje tortas tikrai neturetu tiek vietos nuotraukoje uzimti.Ir kas svarbiausia - KAM REIKALINGAS BLICAS?
Rarity,
Prima foto - trukdo kairiam kampe pats apatinis ziedas, ji galima pasalinti, tada turetu atsirasti didesnis lengvumas nuotraukoje. antroj ta pati problema, kuria galiam labai lengvai ps sutvarkyti. O paskutinej siek tiek daugiau erdves is sonu norisi.Bet siaip labai patiko estetika ir kokybe nuotrauku.
Atsakyti