Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

WOW, kiek naujokiu, galvojau ne cia pataikiau lotuliukas.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 25, 21:37)
viena is paskutiniu  cool.gif
Lauksiu kritikos  mirksiukas.gif

Emigrante, tavo paskurine serija superine thumbup.gif
QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 21:49)
nu manuo j/b pirmininkas, i fotki dejau tai kazkaip ne taip atrodo kaip kad pas mane atidaryta nuotrauka. lyg blankiau.

Pirminikas fainas. J/B graziau ziurisi, tik ausytes kaip ir daugelis minejo biski truksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2010 01 26, 14:46)
WOW, kiek naujokiu, galvojau ne cia pataikiau  lotuliukas.gif

bet tikiuosi priimsit tongue.gif

kadangi kaipo jau atsiskaiciau visus ND, negavau nei vieno "blogai", tai gal galeciau gauti slaptazodi? rolleyes.gif

ir kaip ten yra su tuo nauju blogu, ar ir ten galima man eit mokintis? smile.gif

ir gal trumpai prisistatysiu smile.gif fotkinu su Sony F828. nera jis tobulas, tuoj bus pakeistas geresniu smile.gif bet kol kas mokausi su juo. nors fotografuoju jau kokius 6 metus, bet visad labiau is jausmo, o ne su ziniom smile.gif tai ir atejau pas jus pagaliau kazko ismokt..

o kadangi jau kalbejom gal reik namu darbo apie gyvynus, tai metu foto susipazinimui i tema smile.gif nors matau isedgimus, nu bet tik pradedu mokytis biggrin.gif

galvoj yra toks kambarėlis su pamirštom mintim ir pamirštais daiktais
user posted image

žydroms akims labiausiai tinka pienas..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 26 sausio 2010 - 15:37
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 26, 15:31)
bet tikiuosi priimsit tongue.gif

Tai zinoma mirksiukas.gif
Pirmoj tavo fotkej man bent jau isdegimas nemaiso, bet noretusi maziau apacios dauliau virsaus 4u.gif Dar ir nukirstas soniukas kliuva ax.gif
Antroji gazus kaciukas ir tiek blush2.gif

Slaptazodi kazkas kitas gal duos, pati nebepamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 25, 21:37)
viena is paskutiniu  cool.gif
Lauksiu kritikos  mirksiukas.gif

Labai miela foto wub.gif Ir kaip man patinka juodas fonas, norėčiau mokėti taip padaryti ax.gif
Papildyta:
Iš naminių gyvūnų serijos mirksiukas.gif

Atdituodu kritikai, daryta prieš gerą mėn. O gal kas netingit tai ir ką nors labai gero iš tos nuotraukos galit padaryt ax.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mano gėlės smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Merginos, patarčiau jums daryti konkretesnį namų darbą. Tema gyvūnai labai įdomi, tačiau mokymuisi ji tiktų gerokai vėliau, kai jau būsite susipažinę su fotografijos pagrindais.

Jei nieko prieš, norėčiau pasiūlyti vieną iš mūsų jau darytų namų darbų - KONTRASTAI. Kontrastai gali būti labai įvairūs - tamsus - šviesus, mažas - didelis, jaunas - senas ir t.t. Pasitelkite fantaziją mirksiukas.gif Siūlau namų darbui skirti dvi savaites. Mes jau esame darę šį namų darbą - galėtume patarti, pakomentuoti, pakritikuoti.
Nuotrauka turėtų atitikti bent minimalius kompozicijos reikalvimus - tiesus horizontas, trečdalių (arba kitų kompozicijos) tasyklių laikymasis.
Manyčiau, turėtumėt pabalsuoti, ar priimate temą ir pradėti daryti smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 26, 20:14)

as tai UZ.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 26, 15:33)

Atdituodu kritikai, daryta prieš gerą mėn. O gal kas netingit tai ir ką nors labai gero iš tos nuotraukos galit padaryt  ax.gif  ax.gif
user posted image

Man tokie gyvunu aprenginejimai schmoll.gif Visiskai nesiziuri rolleyes.gif

rarity, gelininke tu, atsiusk bent viena grozi man i namus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 01 26, 19:14)

Jei nieko prieš, norėčiau pasiūlyti vieną iš mūsų jau darytų namų darbų - KONTRASTAI. Kontrastai gali būti labai įvairūs - tamsus - šviesus, mažas - didelis, jaunas - senas ir t.t. Pasitelkite fantaziją  mirksiukas.gif  Siūlau namų darbui skirti dvi savaites. Mes jau esame darę šį namų darbą - galėtume patarti, pakomentuoti, pakritikuoti.
Nuotrauka turėtų atitikti bent minimalius kompozicijos reikalvimus - tiesus horizontas, trečdalių (arba kitų kompozicijos) tasyklių laikymasis.
Manyčiau, turėtumėt pabalsuoti, ar priimate temą ir pradėti daryti smile.gif Sėkmės  4u.gif

Visai patiktu pakartot. preitam kartui buvau idejus nuotrauka su baltu ir juodu arkliu pievelej, bet dar su muiline daryta. Turiu galvoj viena kontrasta, visai butu smagu pabandyt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 26, 21:14)
Mano gėlės smile.gif
Jei nieko prieš, norėčiau pasiūlyti vieną iš mūsų jau darytų namų darbų - KONTRASTAI.

Na ir groziu prisiauginus thumbup.gif Ketvirta man graziausiai ir idomiausiai ziurisi.... 4u.gif

O del temos, tai tikrai puiki ideja... aciu tau 4u.gif Darysim...
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 26, 16:31)

Na su suniuku, man kompozicija nepatinka... o katinuko visai jau graziai ir idomiai ziurisi... Ir ryskumas ir splvos, gal kiek tas dubenelis su pienuku ne taip atrodo, bet visumoj visaj nieko...

QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 26, 17:33)

O man labai patinka tokie rubeliai, o ipac smagu su tokiais fotosesijas daryti ax.gif Butu labai miela foto, bet man labai truksta suniuko zvilgsnio ir akyciu... Dabar isduok kur toki apreda suniukui gavai? As irgi noreciau saviskiui... kaledoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 26, 21:14)
KONTRASTAI

Tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 26, 23:50)

man irgi ax.gif
Atsakyti
Matau, kad daugumai tinka, tai skelbiam dviejų savaičių trukmės temą KONTRASTAI.
Nuotraukas dedame, komentuojame, kritikuojame, neįsižeidžiame, jei kritika nepatinka mirksiukas.gif Visos per šitą praėjome, atrodo, vajė kokia puiki mano fotkė. Įdedi čia, taip sudirba, kad į žemę sulįsti norisi. Kai nervas praeina - pamatai, kad merginos teisios buvo wink.gif
Sėkmės merginos 4u.gif
Seniokės taip pat galėtų nepatingėti ir kontrastų paieškoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 26, 21:47)
Dabar isduok kur toki apreda suniukui gavai? As irgi noreciau saviskiui... kaledoms  lotuliukas.gif

Mažoji mergina gavo per kalėdas pliušinį meškiną su šitais aprėdais, tai trumpau iš jo pasiskolinau. Dar ir kelnės kaip tik "modelio" dydžio buvo, ale nesidavė aprengti. ax.gif ax.gif Gyvūnų mylėtojai, nepykit, ilgai jos nekankinau, tik kelios foto ir išrengiau blush2.gif
Papildyta:
Gal kam vakar dienos 10-tojo mėnesiadienio torto?
user posted image
Atsakyti